18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Egy új kutatás szerint a pocakos férfiak jobbak az ágyban - Ezért élvezik velük jobban a nők a szexet

Úgy tűnik, az ágyban egyértelműen túlszárnyalják a kockahasú társaikat.

pocakos ferfi

A legtöbb nő szívesen nézegeti a kidolgozott izmokat, és álmodozik egy tökéletesen felépített testről. De egyáltalán nem biztos, hogy egy Adonisszal jár a legjobban az ágyban.

A török szakértők egy igen érdekes tanulmányt készítettek, melyben az izmos és a pocakos férfiak teljesítményét vizsgálták, és tényleg meglepő eredményekre jutottak. Nemcsak azt bizonyították be, hogy utóbbiakkal jobb a szex, hanem egyéb érdekes részleteket is kiderítettek.

A pocakos pasikkal tényleg jobb a szex?

A kutatók a BMI-indexet és a szexuális teljesítményt vetették össze kétszáz férfinál, és különös megfigyeléseket tettek. Azt állapították meg, hogy a kicsit túlsúlyos férfiak 7,3 percig bírják az ágyban, míg vékony, izmos társaik mindössze átlagosan alig több mint 2 perc után élveznek el szex közben, és gyakori probléma náluk a korai magömlés. Azt is hozzátették, hogy valószínűleg ez azért van, mert a felesleggel rendelkező pasik teste több női hormont, ösztradiolt termel, ami kis mértékben gátolja az orgazmust.

pocakos izmos ferfi

A kutatás során rávilágítottak, hogy a nők jobban élvezik a szexet a pocakos férfiakkal. Tracey Cox szexszakértő azt is elmondta a YourTangónak, hogy miért van ez: a nők 74%-a sokkal jobban el tudja magát engedni velük az ágyban, mint a tökéletes testűekkel. Magabiztosabbnak, vonzóbbnak érzik magukat az ő társaságukban, ami abban is közrejátszik, hogy önfeledten átadhassák magukat az élvezeteknek. És az is sokat számít, hogy azok a férfiak, akik tisztában vannak azzal, hogy a testük nem tökéletes, sokkal figyelmesebbek. 

Az internet népét megosztották a meglepő eredmények, ami nem is csoda, de természetesen ez csak egy kis érdekesség. A lényeg, hogy senkinek sem szabadna szégyellnie a testét a párja előtt, hanem el kellene fogadnia, illetve megszeretnie önmagát, mert az intenzív orgazmushoz az is fontos, hogy ne legyenek gátlások és szorongás az ágyban. Ha pedig az állná útját a gyönyörnek, hogy a férfi nem bírja sokáig, mindent el kell követni, hogy ez megváltozzon, ha máshogy nem megy, orvosi, szakértői segítséget is érdemes kérni.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük