A tökéletes férfi sebhelyes, és szereti a pirosat: meglepő, milyen pasira vágynak a nők
Kiderült, hogy nem a hagyományos szépfiús vonások veszik le a lábáról a legtöbb nőt.

tokeletes ferfi cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha arról van szó, hogy milyen a nők számára az álompasi, akkor valószínűleg sokaknak egy izmos testű, hibátlan arcú férfi jelenik meg a gondolataikban. Az igazság viszont az, hogy mindenkinek eltér egy kicsit az ízlése, ezért nehéz meghatározni, hogyan is néz ki a tökéletes partner.

A kutatók azonban mégis megpróbálkoztak ezzel, és több vizsgálat eredményeit összesítve sikerült kiemelniük azokat a külső és belső tulajdonságokat, melyek a legtöbb nőnek tetszenek. Ezek alapján pedig megalkották azt a férfit, akinek szerintük senki nem tud ellenállni. És nem feltétlenül olyan lett, amilyenre a legtöbben tippelnének.

Ilyen a tökéletes férfi

Az álompasinak a kutatók szerint vastag szemöldöke és borostája van. Az arcszőrzet ugyanis a New York South Wales Egyetem felmérése szerint sokkal vonzóbbá tesz, és határozottabbnak, erősebbnek mutat minden férfit. Ezenkívül az is kiderült, hogy a nők imádják, ha van egy kis sebhely a partnerük arcán, mert ez azt mutatja számukra, hogy a kiszemelt pasi nem fél akár verekedésbe sem kerülni a szerelméért, és ez biztonságérzetet ad nekik. Mindezek mellett a mosoly is mérvadó. A legtöbbek szerint a félénk mosoly a legszexibb, főleg akkor, ha egy kis rossz fiús benyomás társul hozzá. Azt is kiderítették, hogy a legjobb, ha még néhány évvel idősebb is a partner, és egy kicsit már őszülni kezdett, mert a szürkés tincseket a nők nagy része csábítónak találta.

A kutatók eredményei alapján ilyen a tökéletes férfi.
A kutatók eredményei alapján ilyen a tökéletes férfi.

Természetesen nemcsak a külső, hanem az egyéb lényeges tulajdonságok is számítanak. A kutatók ezeket is vizsgálták, és kiderült, hogy a tökéletes férfi humoros, imádja az állatokat, és játszik valamilyen hangszeren, de leginkább gitáron. Ami viszont a legmeglepőbb volt, hogy a nők különösen vonzónak találják azokat a pasikat, akik szeretik a piros színt, és gyakran viselnek ilyen ruhát. És, bár a fenti fotó egy kicsit eltúlzott, mert a belső tulajdonságait is igyekszik mutatni, a nők véleménye alapján így néz ki a tökéletes férfi.

Ezt is szeretjük