18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A szexpóz, ami mindkét félnek intenzív gyönyört nyújt - Egyszerű, de élvezetes a szakértők szerint

A pillangópóz egyszerűen megvalósítható, mégis mindkét fél számára erőteljes gyönyört nyújt.

Pillangó szexpóz

A jól bevált szexpozíciók mellett néha érdemes egy kis változtatást is bevetni az ágyban, és kipróbálni pár új, élvezetes pozitúrát, amelyek a megszokottól eltérő élményt nyújtanak a feleknek. 

Nem kell feltétlenül rögtön a legbonyolultabb, már-már akrobatikus képességeket igénylő ötletekkel kísérletezni, ugyanis vannak egyszerű, könnyen megvalósítható, mégis intenzív gyönyört nyújtó testhelyzetek is. A szakértők szerint ezek közé tartozik például a pillangópóz is. 

Intenzív gyönyört nyújt az egyszerű szexpóz

A pillangópozitúra során a nő a hátán fekszik az ágyon vagy akár egy asztalon, a férfi a földön áll vagy térdel, a behatolás közben pedig párja lábait a vállaira helyezi. A lábaknak itt nem kell feltétlenül teljesen nyújtva lenniük, a lényeg az, hogy a nőnek is kényelmes legyen a testhelyzet. Niki Davis-Fainbloom szexoktató szerint fontos, hogy a felek megtalálják a megfelelő magasságú felületet ahhoz, hogy a férfi és a nő csípője körülbelül egy magasságba kerüljön. A pozitúra a nevét onnan kapta, hogy azt felvéve a szerelmesek együtt szinte pillangó formát adnak ki.

Kyle Zrenchik szexterapeuta azért ajánlja különösen ezt a pózt, mert nem igényel túl nagy erőfeszítést, a háton fekvő félnek szinte alig kell mozognia, így akkor is jó megoldás, ha a nő fáradt, esetleg hátfájással küzd. Niki Davis-Fainbloom hozzátette, emellett a férfi ilyenkor a mozgásával izgatja, dörzsöli a nő csiklóját, és mivel könnyen hozzá is fér, akár a kezével is stimulálhatja, hogy még intenzívebb orgazmust élhessen át a partner. Nem beszélve arról, hogy a megfelelő mozgással a G-pont is stimulálható ebben a testhelyzetben.

A pillangópóz mély behatolást tesz lehetővé, így a férfi számára is rendkívül élvezetes, az pedig, hogy párja egész testét láthatja felülről, már csak hab a tortán.

A pozitúra intim hangulatot teremt, hiszen lehetővé teszi a szemkontaktust, így remek választás azok számára, akik olyan bensőséges együttlétre vágynak, amely során szorosabb kapcsolatot tudnak teremteni egymással. 

Hogy lesz még élvezetesebb?

Goody Howard szexológus szerint még élvezetesebbé tehető, ha a nő csípőjét egy párnával emelik meg, ez ugyanis kényelmesebbé varázsolja a pózt, és erősebb kontrollt ad a behatoló partnernek. Ha viszont túl mélynek bizonyulna a behatolás, akkor a nő a lábak összezárásával, a csípő mozgatásával is tudja ezt szabályozni.

Az is jó ötlet, ha keresztezi a lábait párja vállán, így ráadásul a súrlódást is növeli, aminek köszönhetően mindkettejük számára intenzívebb lesz a gyönyör.

Intimitást erősítő szexpózok

Dr. Holly Ritchmond pszichológus és szexterapeuta a szerelmet fokozó szexpózokat ajánl azoknak, akik növelnék kapcsolatukban az intimitást. A testtartások, amiket együttlétek során választanak, lehetőséget adnak arra, hogy a testi érzékelésen túl is kapcsolódhassanak a felek, illetve a mély szemkontaktust, a sok érintést és a tantrikus összekapcsolódást is lehetővé teszik.

8 szexpóz, ami visszahozza az elveszett intimitást és a vágyat: nem csak gyönyört adnak, az összetartozást is erősítik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük