18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A tökéletes orális szex 4 titka (18+)

Szeretnéd tudni, mi a legjobb a szexben a férfi szerint? Tippjeinkkel elérheted, hogy minden pasi irigyelje párodat, ő pedig tökéletesnek tartson!

Ha egyetlen dolgot kell reflektorfénybe helyezni, ami az ágyban minden pasi fantáziáját megragadja, akkor garantáltan az orális szex kerül a porondra. A megfejtés azonban nem merül ki ennyiben, mert igaz, hogy a férfi kedvenc perce, amikor a nő az ölébe hajol, de ezt az ígéretesnek induló aktust rengeteg bakival lehet kiábrándítóvá tenni.

Most azonban nem a fogak és az ügyetlen mozdulatok kerültek fel a listára. A hibák és a technikai rejtelmek helyett ezúttal azt mutatjuk be, melyek azok az érzelmesebb részletek, melyek semmiképpen nem hiányozhatnak a tökéletes szájmágiából ahhoz, hogy a férfi szemében vadítóan hibátlan legyen az este.

Milyen a jó orális szex?

Ki lehetne illetékesebb az orális témában, mint maga a férfi? Míg azonban a söröskorsók és a haverok között nem lehet panasz a hangerőre, amikor a szexre terelődik a szó, már más a helyzet. A legtöbb pasi nincs hozzászokva, hogy a szexről beszélni kell és lehet a nőkkel, ők inkább a gyakorlatban hisznek. Persze, ha megkérdezed tőle, mi a kedvence az ágyban, gyorsan érkezik a válasz, az elsők között az orális szexszel, amikor azonban arra terelnéd a szót, hogy mi az, amit annyira kedvel benne, szinte biztos, hogy nem kezd Hamletet is megszégyenítő lelkes monológba.

Azon kevesek, akik a második kérdéstől sem jönnek zavarba, azt vallják, hogy az a tökéletes orális szex, melynek során a férfi úgy érezheti, hogy a nő igazán odaadja magát neki.

A legellenállhatatlanabb szeretőnek azonban nem a profit tartják, aki a pornófilmek mellett az Ananga Ranga fortélyait is a nyelvében hordozza. Mindez ugyanis mit sem ér, ha csak az ő kedvéért, kötelező penzumként műveled a dolgot, és alig várod a végét.

Ha igazán át tudod adni magad a szex élvezetének, és vágysz partneredre, akkor te is élvezheted a gyönyörét és a kéjt, amit neki okozol. Az élmény így lesz feledhetetlen számára, és korántsem akkor, ha tökéletes színjátékkal adod elő, hogy bolondulsz a testéért, és vadmacskaként veted rá magad a szerszámára.

Kihagyhatatlan részletek

A férfiaknak szóló szexpraktikák gyakran mondják a felvezetőben, hogy egy nő esetében mindent kétszer lassabban kell csinálni, mint ahogy azt a pasi magán szeretné. Azonban az ő tempójuk sem a száguldás, csak úgy egyszerűen, Porsche és szerelem nélkül: ha a felvezető elmarad, és az első szájrapuszi után máris párod ölébe hajtod a fejed, nehéz lesz elérned a várva várt, térdremegtetős hatást. A lassú kezdés fontos: a simogatás, a csók elengedhetetlen ahhoz, hogy a vágy domborodni kezdjen odalent, de persze akkor is lehetsz érzéki, ha inkább ajkaid között szeretnéd érezni, ahogy párod megkíván.

Ne feledd azonban, hogy a férfi nem egy gyors és lényegre törő együttlétre vágyik, mert éppen nincs idő vagy lehetőség a szeretkezésre. A jó orális szex egyenértékű lehet a szeretkezéssel, ami a rövidtávon lerendezett gyönyör helyett az önzetlen örömszerzésről szól. Ehhez pedig hozzátartozik, hogy lassan, élvezettel térképezd fel minden egyes erogén zónáját, és odalent is ugyanilyen odaadással tapasztald ki, hogy mi a legizgatóbb párod számára: a gyorsabb mozdulatok, netán, ha finoman harapdálod péniszét ajkaiddal, szigorúan fogak nélkül.

Teljes gyönyör

Valószínűleg te sem nevezed orális szexnek azt, amikor párod az előjáték során egy kicsit odalent is izgat, nem árulunk el tehát nagy titkot a kijelentéssel, hogy hasonlóképpen van ezzel ő is. Ha tehát ajkaiddal szeretnéd elkápráztatni, akkor nem bízhatod a végét rá. Az orális szexhez a gyönyör legalább olyan szorosan hozzátartozik, mint a forró csókok, vagy amikor izgató ízelítőként csak az ujján tartasz bemutatót, miközben érzéki tekintettel nézel rá.

Ahogy azonban az előjátékra sincs egyetlen biztos recept, a nyelni vagy nem kérdésre sem egyetlen megoldás létezik: egy kis kreativitással több módon is kibonthatod a gordiuszi csomót. Ha nem akarod, hogy az ajkaid között érjen a célegyenesbe, a végső pillanatban már csak a kezeddel izgasd.

Sok férfi különösen szereti, ha mellbedobással fűszerezed a dolgot: ha telt keblekkel vagy megáldva, akár a végső gyönyörig is eljuttathatod, de kis ciciddel is simogathatod férfiasságát, ami nem utolsósorban számodra is izgató lehet.

Magadra is gondolj!

Bár az orális szexben az a legélvezetesebb a férfi számára, hogy csak neki szenteled magad, az élményen nem ront, ha magadnak is örömet szerzel. Sőt, annál tökéletesebb lesz a gyönyöre, hiszen, ha téged is izgat, amit csinálsz, azzal jelzed csak igazán, hogy nem csak azért veszed a szádba, hogy neki jó legyen, hanem, mert elfogadod és kívánod őt, a testiségnek ezen a legmeghittebb szintjén is.

Ha tehát a legforróbb gyönyörrel szeretnéd megajándékozni, vetkőzd le gátlásaidat, és adj hangot saját élvezetednek is, miközben érzéki mozdulatokkal felfedezed, mi az, ami ágyrengető gyönyört okoz neki.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük