18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Tökéletes orális szex 3 lépésben (18+)

A legforróbb férfigyönyörért

Kétségtelenül a toplista tetején áll a férfiaknál az orális szex. Csináld jól, és légy te a legszexibb barátnő!

Nincs az a férfi, aki ne lenne hálás egy vérforraló orális kényeztetésért. Csakúgy, ahogy neked, partnerednek is különleges élmény, amikor puha, érzéki nyelveddel az ölében kalandozol: sajátítsd el a legizgatóbb nyelvtechnikákat, hogy te lehess a legszexibb barátnő!

Előkészületek

Te sem szereted, ha párod a dolgok közepébe vágva próbál felizgatni téged, ne ess hát hasonló hibába. Nyelveddel és kezeddel készítsd elő a terepet: simogasd, csókolgasd az egész testét, majd ingereld a belső combját, míg el nem jutsz a heregolyókig. Itt állj meg, és játszadozz egy kicsit: nyelveddel cirógasd, mozgasd meg a zsákocskákat.

Mielőtt a lényegre térnél, és ajkaid játszani kezdenének a gondosan előkészített furulyán, kezedet nagyon finoman és puhán fel-le csúsztatva foglalkozz a pénisszel. Ne feledd azonban, hogy két kezed van: az egyiket tartsd a pasi hímvesszőjén, a másikkal pedig simogasd a testét, hogy még érzékibb élmény legyen számára, amit odalent művelsz. Ha partnered harcra kész, nyálazd meg az ajkadat, hiszen minél nedvesebbek mozdulataid, annál nagyobb örömet okozhatsz neki.

Hogyan csináld?

Ha szeretnél örömet szerezni párodnak, tedd félre szégyellősségedet is, és engedd, hogy az orális szex minden egyes pillanatát kiélvezhesse.
Ehhez pedig a látvány szorosan hozzátartozik: ne oltsd le a lámpát, és hagyd, hogy szemével kövesse, amit csinálsz.

A hatás érdekében néhány megtervezett mozdulatot is bevethetsz. Hajadat simítsd egészen hátra, hogy partnered láthassa egész arcodat, miközben pedig az ölében kalandozol, nézz tűzforrón a szemébe! Az indítás közkedvelt formája, amikor végignyalod párod merev fegyverét a tövétől a hegyéig, majd egyetlen mozdulattal a szádba csúsztatod. Egyik kezedet tartsd mindvégig a pénisz tövén, és szád mozgásának ritmusára mozgasd is, de időnként vigyél egy kis változatosságot az ütemrendbe.

Adj egy kis pihenőidőt ajkaidnak, és amíg kezed továbbra is fel-le siklik, addig nyelveddel járd körül a hímvessző feje alatt található gyűrűt, különös figyelmet fordítva a fitymafékre, vagyis arra a vékony kis bőrdarabra, ami a pénisz végének feléd eső részén található.

Az orális szex azonban nem csak a kritikus zónában végzett nyelvjátékból áll. Figyelj a többi erogén zónára is, hiszen a pénisz környékén számos rendkívül érzékeny pont található, melyeket kár lenne kihagynod! A herék alatt közvetlenül találod a gátat, melynek finom simogatása és körkörös mozdulatokkal való masszírozása akár a duplájára is növelheti párod gyönyörét, de azzal is fokozhatod az élvezetet, ha alhasát vagy a pénisz tövét is alapos kényeztetésnek veted alá.

Ha közel a vég

Ahogy a hölgyek esetében is rengeteget számít a csúcs felé közeledve a tempó, a férfiaknál is fontos a ritmus fenntartása. Ha azonban úgy érzed, partnered egyre közelebb jár az orgazmushoz, kicsit erőteljesebb mozdulatokra válthatsz, és a ritmust is fokozhatod.

Ha a fentiek szerint cselekszel, hamarosan nem marad más tennivalód, mint pillanatok alatt eldönteni a nyelni vagy sem kérdést. Egyértelmű, hogy partnered melyiket választaná, azonban csak addig a pontig menj el, amit még nem tartasz visszataszítónak.

Ha tehát nem akarod, hogy a szádban fejezze be az aktust, a beteljesülés előtt bátran válts át kézi vezérlésre. Ez a módszer áll a pasi ranglistáján a lenyelést követően a második helyen, különösen, ha az utolsó pillanatban a cicidet is beveted. Ha azonban nem szeretnél kebelfürdőt venni, a zsebkendő is jó megoldás.

Cikkünk Tracey Cox Szuperszex című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük