18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mit néz meg először a nőn a férfi?

A flört csak számodra kezdődik a szemezésnél. A férfi inkább vetkőztetéssel indít, és tekintetével felméri, vajon mi lapul a ruha alatt.

Hogy mit néz meg először a férfi egy nőn? Egyértelmű, hogy a testét. Míg a nők többnyire a szimpátia jeleit kutatják a férfi arcán, addig a pasi a csábos női tekintet helyett inkább a dekoltázs hívogató mélységeiben, a kecses futóművek és a kerek popsi látványában merítkezik meg. De milyen sorrendben?

Mellszemle

A nőket az zavarja a leginkább, ha valaki a mellüket bámulja. A mély kivágás azonban óhatatlanul vonzza a tekintetet, ha lehet, a férfi előszeretettel veszi szemügyre, mi lapul a ruha alatt. Ez a nyílt vizsgálódás a legtöbb nőben visszatetszést kelt, és sértőnek találja az ilyen mélyre hatoló tekintetet.

Vitathatatlan, hogy azok a férfiak, akik inkább az arcra figyelnek, és nem a testedet fixírozzák, sokkal vonzóbbnak tűnnek, azonban az ilyen pasi ritka.

A pasit nem a női tekintet, sokkal inkább a test ejti rabul első pillanatban. A férfiak szemében talán a női mell a legfontosabb szexuális vonzerő, kézenfekvő hát, ha olykor bosszantó is, hogy a pasi előbb veszi szemügyre izgató domborulataidat, mint az arcod. A hetyke mell és különösen az ágaskodó mellbimbó jóformán minden körülmények között garantáltan lenyűgözi a férfiakat, de az apró, tenyérbe illő ciciknek legalább annyi rajongója van, mint a dús kebelcsodáknak.

Érzéki futóművek

A hosszú, kecses női láb az egyik fő vizuális izgalomkeltő. Ha kivillantod csodás lábaidat, melled után garantáltan nem a popsidat, hanem szép virgácsaidat fogja szemügyre venni. A lábszárnak és a lábfejnek külön szexuális ereje van, amely elsősorban a csábítás helyzeteiben jelenik meg.

A hosszú, karcsú lábat a férfiak különösen vonzónak tartják, azonban nem mindegy, hogy milyen ruhadarabbal hangsúlyozod izgató testrészedet. A rövid szoknya mindig felkelti a pasik figyelmét, azonban a lábat csupán részben kivillantó hasított szoknya gyakran csábosabb látvány lehet.

Szexi harisnya
Különösen látványos eredményt érhetsz el azzal, ha színes vagy mintás harisnyát veszel fel, ez ugyanis mágnesként vonzza a férfitekintetet.

A legszebb domborzat

Feszes, kerek, markolnivaló: mutasd a pasinak a popsid! A női tompor erős szexuális jelforrás a férfiak számára, éppen ezért, ha olyan ruhát veszel fel, ami sejteti vagy kihangsúlyozza fenekedet, azzal könnyen izgalomba hozhatod a pasit. Ha ráadásul szűk farmernadrágod farzsebébe dugod a kezed, vagy végigsimítasz a csípődön, azzal még jobban kihangsúlyozhatod tomporod kerekségét. Minél gömbölyűbb és hetykébb a feneked, annál erősebb szexuális hívójellé válik. Nem csoda hát, ha kevés férfi állja meg, hogy alaposan szemügyre vegyen egy kerek fenekű, ringó csípőjű és izgatóan magabiztos kisugárzású nőt, hátulról.

Összkép

A kiemelkedő részletek után a férfi még egyszer sorra vesz minden apró részletet. Végigméri alulról felfelé egész testedet: a lábfejet, a lábszárat, a lábközt, a törzset, a mellet, a vállat, míg végül el nem jut az archoz.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Amit te elsőnek veszel, ő azt hagyja utoljára, ez azonban nem jelenti azt, hogy előbb vagy utóbb tekintetetek ne találkozhatna egy vérforraló szemezésre.

Cikkünk a Testbeszéd - A vágy titokzatos nyelve című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük