5 tipp, hogyan üldözd el a pasit magad mellől
Mindenkinek vannak bosszantó szokásai, de van néhány olyan lépés, amivel, könnyen elérheted, hogy párod menekülőre fogja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Arról már esett szó, hogy a nő milyen végzetes ballépések miatt nyomja a pasi fejébe a keménykalapot, kezébe pedig a megpakolt bőröndöt, de azért a lányok sem mindig angyalok. Éppen ezért most essék szó a helyzet fordítottjáról, avagy arról, amikor a nő húzza ki a gyufát a kelleténél jobban, az egyébként türelmes fickó pedig könyörület nélkül ajtót mutat.

Mert már megcsaltad

Az a fránya hűtlenség bizony a leggyakoribb válóok. Mert a pasi olyan, hogy magának sokkal több botlást és félrekacsintást hajlamos elnézni, mint a párjának, úgyhogy csak óvatosan azokkal a csábos tekintetekkel!

A férfiúi önbizalom ekkora csorbát többnyire nem képes elviselni, mert női egyenjogúság ide vagy oda, a legtöbb pasiban még mindig él az az ősi reflex, hogy a nő az oldalán, az hozzá tartozik, az státuszának és mellszélességének élő bizonyítéka. Ha pedig félrelépsz, azzal egy másik férfi hatalmas csorbát ejt párod hiúságán, mert nem az ő fütyköse bizonyult hosszabbnak. Ha pedig még csak nem is egyetlen mámoros éjszaka botlásáról van szó, akkor a lebukás után egyértelmű, hogy nem sok maradásod lesz a dühödt hím mellett, de hát két pohárból nem is lehet egyszerre szürcsölgetni a koktélt.

Látom a szemeden, hogy hazudsz!

A párhuzamos kapcsolatnál egyszerűbb módszer is van azonban arra, ha nem akarod kimondani a boldogító nemet, inkább arra vágysz, hogy a pasi saját idegszálait kímélve kereket oldjon. Amit ugyanis a lehető legkevésbé tud elviselni a férfi, az a féltékenység. Ha be kell számolni a napirendről, különös tekintettel a nőnemű egyedekkel egy fedél alatt töltött időről, ha a telefonba szabad bejárást követelsz, és minden őszinteség ellenére gyanakvó pillantásokkal figyeled az esetlegesen felbukkanó lebuktató jeleket: egy rúzsfoltot az ing nyakán vagy egy ottfelejtett névjegykártyát a kabátzsebben. A gyanakvó féltékenységgel garantáltan pár hét alatt sikerül kiborítanod a pasit, ha azonban nem szeretnéd elveszíteni a párodat, a legjobb, ha kerülöd mindezt. Ha bízol a férfiban, sokkal rosszabb szívvel tesz meg bármiféle kapcsolatgyilkos ballépést, mint akkor, ha gyilkos pillantások követik minden egyes lépését.

Óvakodj a szexdiétától!

A bizalom azonban még nem minden. Ha szeretnéd elkerülni, hogy kedvesed más nő ágyában kössön ki, akkor ne hagyd, hogy saját szerelmi fészketek kihűljön! Köztudott ugyanis, hogy a férfi a sör után leginkább a szexre tart igényt, ha pedig ezt nem kapja meg tőled, lehetsz akár élete nagy szerelme, akkor is el fog hagyni. Ha tehát az utóbbi időben nem kívánod a párod, de régebben mindig okot adtatok a szomszédoknak, hogy maximum hangerőn nézzék a híradót, akkor jobb, ha minél hamarabb végiggondolod, hogy mi állhat a háttérben. Elképzelhető, hogy azért távolodsz el párodtól, mert úgy érzed, ő mások iránt is érdeklődik, és tudat alatt szexmegvonóval próbálod büntetni. Ha ez a helyzet, akkor viszont sokkal többet érhetsz el azzal, ha sokkal kihívóbban viselkedsz, mint eddig, ekkor ugyanis jó esélyed van rá, hogy rádöbben: a világ legnagyobb ökörsége lenne dobni téged egy másik nő miatt.

Kedves fúria

Az állandó veszekedés, a sörhas, a focimeccs és a többi nyűg miatti buzera, ha lehet, még kevésbé van ínyére a pasinak, mint a szexmentes időszak. Mert a felhajtott vécéülőke és a sör a tévé előtt, az olyan kombó, ami jár a pasival, benne van az alapcsomagban. Előre lehet ezt sejteni, civódni, veszekedni miatta tehát nem ér. Ha pedig a hiszti mégis az elviselhetetlen szint felé közeledne, párod egy szép nap kereket old, mert csendes magányában senki nem fog órákig tartó patáliát csapni a sörösüvegek miatt.

Nagyszerű tervek

Nem csak a hideg tartózkodással érheted el, hogy a pasi új vizekre evezzen. Ha állandóan a jövőt sürgeted, és öt éves tervek formájában már remegő kezű nyugdíjas éveiteket is felvázoltad, amikor minderre párod még nem áll készen, könnyen lehet, hogy visszavonulót fúj.

Az összeköltözéssel, a családalapítási tervekkel és a többi komoly dologgal tehát óvatosan kell bánnod, mert a legtöbb férfi számára ezek a komoly lépések olyanok, mintha egyre több bilincs kerülne a csuklójára, ami végérvényesen elválasztja a könnyfakasztóan kellemes agglegényélettől. Csak akkor hozakodj elő ezekkel a fajsúlyos dolgokkal, ha párod biztosan készen áll rá, hogy megtegye a nagy lépést.

Ezt is szeretjük