18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Így lehet észveszejtően intenzív orgazmusod (18+)

Szeretnéd, ha az együttlét nem csak a pasi öröméről szólna? Vesd be tippjeinket: az eredményt garantáltan élvezed majd!

Nincsenek problémáid a gyönyörrel, mégsem mindig kielégítő a szex? Ha erőteljesebb élvezetre vágysz, vesd be praktikáinkat az ágyban, melyekkel feledhetetlen élményben lehet részed. Akkor is érdemes kipróbálnod orgazmushozó tippjeinket, ha szeretnéd elsajátítani a hüvelyi örömök képességét.

Nem kell mást tenned, csak a pasi helyett magadra gondolva irányítanod a szeretkezést, hiszen akár egy jól megválasztott szexpózzal is elérheted az egetrengető gyönyört!

Szexpóz, orgazmusra szabva

A CAT-pozíciót, melynek célja a közösülés összehangolása, a misszionárius pózból alakították ki azért, hogy a nő a behatolás következtében nagyobb eséllyel jusson el a csúcsra. Feltétlenül érdemes kipróbálnod, ha csak behatolás révén képtelen vagy orgazmust elérni, azonban csak akkor lehet hatásos, ha a problémád nem lélektani, hanem testi eredetű.

A legtöbb nő csiklója mintegy két-három centire van a hüvelybemenettől, tehát a közösülés során csak szórványosan, közvetve vagy egyáltalán nem izgatható. A CAT-pozíció esetében a behatolás szöge élesebb, így a hímvessző lökései a klitoriszt is ingerlik.

Indítsatok a hagyományos misszionáriuspózzal, és engedd, hogy párod széttárt, térdben enyhén behajlított lábaid közé helyezkedjen. A behatolás után kissé emelje meg magát, és húzódjon feljebb, hogy döfései csiklódat is érintsék. Felsőtestét tartsa lazán: balra vagy jobbra dőlve részben megtámaszkodhat az ágyon is. Ha szorosabbra szeretnéd venni a fogást, lábaddal öleld át párod derekát, és feszítsd meg a medencekörnyéki izmaid: így a bokád partnered vádlijának közelébe kerül.

Ha úgy esik jobban, össze is szoríthatod a két lábad, miközben a férfi két oldalról közrefogja őket. Próbálgassátok, melyik póz a jobb: ha klitoriszod érzékenyebb az átlagnál, és nem kedveled a közvetlen ingerlést, az utóbbi módszer lehet az élvezetesebb. Ha megtaláltátok a legmegfelelőbb testhelyzetet, fogjatok lágy, ringó mozgásba, de ügyeljetek rá, hogy mozdulataitok összhangban legyenek. Még közelebb juthatsz a csúcshoz, ha csípőddel időnként partneredhez dörgölőzöl, illetve medencéddel időről időre köröket vagy nyolcasokat írsz le.

Elnyújtott orgazmus, feszültségoldással

Az elnyújtott orgazmus a pszichiáter Alan Brauer és az ideggyógyász Donna Brauer találmánya, melynek célja, hogy a nő orgazmusát akár harminc perccel meghosszabbítsa. Ehhez testi-szellemi edzésre van szükséged, hogy megtisztítsd magad minden olyan gáttól vagy félelemtől, ami a gyönyör útjában állhat.

A módszer akkor segíthet, ha minden testi feltétele megvan az orgazmusnak, hiszen lehetővé teszi, hogy a görcsök feloldásával csak az együttlét élvezetére koncentrálhass. Néhány hétig végezz naponta medencefenékizom-tréninget, és módszeresen fedezd fel a saját testedet! Az önkielégítés segíthet kideríteni, pontosan mely ingerlési módszerek a leghatásosabbak számodra, azonban nem csak egyedül találhatod meg a mélyebb orgazmus felé vezető utat.

Ha szeretnéd pároddal együtt átélni a gyönyört, feküdj az ágyra, és partnered üljön a két lábad közé. Az egetrengető eredményhez szükség lesz egy kis kitartásra, és érdemes kényelmes pozícióba helyezkednie. Első lépésként egész nemi szervedet tegye síkossá a csikló kivételével, és finoman masszírozza meg, a legérzékenyebb pont elkerülésével.

Amikor testedet kezdi átjárni a vágy, irányítsd ujjait a csiklódra, amit ekkor elkezdhet lassan, ütemesen izgatni. Ezalatt lélegezz egyenletesen és mélyen, valamint mozgasd a PC-izmaid. Amikor először jelentkezik az orgazmusos összehúzódás, még tovább mehet a pasi, és a csikló helyett néhány ujjával elkezdheti a hüvely falát stimulálni, eközben is fenntartva a lassú, egyenletes ritmust.

Miután elérted az orgazmust, partnered várja ki, amíg egy kissé lecsillapodsz, de továbbra se engedje, hogy az összehúzódások megszűnjenek. Ezután kérd meg, hogy lassan és ritmusosan masszírozza tovább a hüvely falát, ha pedig az összehúzódások érezhetően lanyhulnak, térjen vissza a csikló ingerléséhez.

11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ez újabb összehúzódásokat vált ki, miután párod újból visszatérhet a hüvely falának masszírozásához, addig folytatva az előre-hátra mozgást, amíg az izomgörcsök nem állandósulnak. Végül, ha a férfi mindkét területet egyidejűleg stimulálja, eddig soha nem tapasztalt, mély orgazmust élhetsz át.

Többszörös orgazmus

Egyes nők képesek több orgazmust is átélni gyors egymásutánban. Van, akinek a második vagy harmadik kevésbé intenzív, mások azonban egyre erőteljesebb gyönyört élnek át. A többszörös orgazmus élményét hasonló felvezetővel érheted el, mint az elnyújtott gyönyört, ahol az ingerlés az első élvezetes hullám után is folytatódik. Sok nő számára azonban a klitorisz orgazmus után hiperérzékennyé válik, ezért a csikló közvetlen ingerlése helyett jobb, ha párod annak környékét stimulálja, amíg vissza nem tér az izgalmi állapot.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük