18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 dolog, ami zavarhat az orális szexben, pedig a párod imádja, amikor ott lenn ügyködik
Ezek miatt igazán nem kell, hogy gátlásaid legyenek.

A nagy férfikedvenc az orális szex. Tulajdonképpen bárhol, bármikor benne vannak a dologban, egyszerűen imádják. De mi a helyzet a nőkkel?

Sokan, hasonlóan a pasikhoz, szeretik, ha párjuk lent délen ügyködik, hiszen, ha a férfi ügyes, és ismeri a női testet, eufórikus élményt tud okozni. Viszont van egy másik tábor is, akik vagy ezért, vagy azért, de nem szeretik a szájjal való kényeztetést.

Egyesek egyszerűen kellemesebbnek találják a manuális kielégítést vagy a szexet, másoknál viszont, még ha élveznék is párjuk gyengéd csókjait odalenn, gátlásaik, önmagukkal szembeni tévképzeteik blokkoló tényezőként állják útját az élvezetnek.

Ha te is az utóbbiak közé tartozol, azaz vannak dolgok, amik zavarnak magadban, akkor a következőket figyelmesen olvasd el, ugyanis ezek olyasmik, amiket, bár a nőknek gátlásaik lehetnek miattuk, a férfiaknak nagyon tetszenek. Nagy kár lenne veszni hagyni a kellemes pillanatokat néhány butaság miatt.

Intim illatok

Ha te odafigyelsz az intim higiéniára és egészséges vagy, egész biztos lehetsz benne, hogy déli testrészeid nem árasztanak kellemetlen illatot. Persze tény, hogy ennek a testtájnak van egy sajátos illata, ám a helyzet az, hogy ez a férfiakra rendkívül izgatólag hat.

Premier plánban

Egyes nők kellemetlennek érzik, hogy a férfi orális kielégítés közben közvetlen közelről szemléli azt a területet, amit hagyományos szexelés közben csupán érez, látni nemigen lát. Kár emiatt aggódni, ugyanis a férfiszemnek a női nemi szervnél kevés szebb dolog van. Nem a besötétítés a megoldás, hanem az, ha a nő megpróbálja ezt elhinni.

Természetes reakciók

Vannak, akiket zavar, hogy a szexuális izgalomba jövés hatására ott lent bekövetkező folyamatokat a férfi pár centi távolságról látja. Például a nedvesedést, vagy az orgazmus közbeni apró rezdüléseket a hüvelybemenet környékén. Ezek csupán azt jelzik a férfinak, hogy a nő élvezi a dolgot, így aztán számára mindezt öröm és izgató látni.

Vágyölő ételek

Gátlásaid forrása nem, ám ezek az ételek sajnos megölhetik a férfi vágyát. Kattints, és nézd meg, mit ne főzz vagy vegyél neki!

Férfibakik

Sok nő azért nem szereti az orális kényeztetést, mert a férfi egész egyszerűen nem azt csinálja és nem úgy, ahogy neki jólesne. Vannak ugyanis, akik például azt gondolják, a nőnek is az erős, intenzív ingerlés esik jól, noha - az esetek többségében - épp ellenkezőleg, mások pedig nem tesznek mást, mint megkeresik a klitoriszt, és ott lecövekelnek, pedig annak a közvetlen ingerlése akár kellemetlen is lehet. Ne várja azonban egy nő se, hogy a pasi mindenre maga rá fog jönni.

Koordináták

A jó pap is holtig tanul, azt mondják, így sohasem szabad tétlenül nézni, ha a férfi rossz irányba vándorol a szájával, nem arra, ahol kellemes érzést váltana ki. Finoman lehet jelezni, sőt, kell is, merre érdemes ügyködnie. Jó taktika, ha azt jelzi a nő, hol éppen jó, hol maradjon, vagy emlékezteti a férfit, legutóbb mi volt nagyon jó neki. A férfi örül, ha párját ki tudja elégíteni bármilyen módon, és ha ehhez kap egy kis segítséget, azt nem veti meg, sőt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük