18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 3 legintimebb szexpont a férfitesten, amit ismerned kell - Ha itt érinted meg, el fog olvadni! (18+)

Felejthetetlen élmény a párodnak.

Úgy gondolod, tökéletesen ismered már a párod testét? Fogadjunk, hogy tudunk olyan pontot mutatni neked rajta, amit eddig talán még soha nem érintettél meg!

Sőt, továbbmegyünk: nemhogy nem fedezted még fel, de azt pláne nem feltételezted volna róluk, hogy megérintve, stimulálva őket olyan élvezetet okozhatsz a férfinak, amit talán sosem fog elfelejteni.

Legközelebb, ha lepedőakrobatikára kerül a sor, vagy kényeztetnéd a párod, mindenképpen tégy egy próbát, és nézd meg, hogyan reagál, ha megérinted ezeken a pontokon! Több mint valószínű, hogy a hatás nem fog elmaradni.

Tévedés ugyanis, hogy a férfi nem szeretné, ha máshol is kényeztetnék, mint a péniszén, hiszen az ő teste is, akárcsak a nőké, telis-teli van erogén zónákkal és olyan bűvös pontokkal, amiket egy nőnek, ha szeretne párjának maradandó élményt okozni az ágyban, ismernie kell.

Az első számú bűvös pont

Az első számú bűvös pont a here és az ánusz közt helyezkedik el, éppen ezért, például misszionárius pózban remekül hozzáférhetsz, illetve, ha kézzel, szájjal kényezteted a férfit, úgyszintén érdemes rá hangsúlyt helyezned.

Amikor a párod közeledik az orgazmushoz, tedd két-három ujjad erre a területre, és simogasd intenzíven, illetve gyakorolj rá egy kisebb nyomást is, ezzel érheted el a férfi számára extatikus hatást.

A második számú bűvös pont

A második számú bűvös pont a férfi alhasa, annak is az alsó része, amely már szinte a pénisz töve. Miközben kézzel vagy szájjal kényezteted, könnyedén elérheted, de ha lovagló pózban vagytok, akkor is.

A lényeg, hogy miközben ott lenn délen ügyködsz, vagy szeretkeztek, egyik kezedet tedd erre a pontra, és fejts ki enyhe nyomást a hasra! A férfi orgazmusa ezáltal sokkal intenzívebb lehet.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A hármas számú bűvös pont

A harmadik bűvös pont talán nem lesz teljesen ismeretlen a számodra, viszont szinte biztos, hogy még nem térképezted fel. Ez a férfi végbélnyílása és annak közvetlen környéke - persze nem valószínű, hogy arra kér, ott kényeztesd, de mint a legtöbb pasi, titkon ő is álmodozhat arról, hogy mégis megteszed.

Mivel a terület tele van idegvégződésekkel, ez a férfitest egyik legfontosabb erogén zónája. Éppen ezért sem lehet elégszer hangsúlyozni - ezért tesszük most is -, hogy ne felejtkezz el róla. Nincs benne semmi rossz, ha egy férfinak a terület érintése kellemes érzést okoz. Dobd fel ötletként, és cirógasd itt szex közben! Meglátod, el fog olvadni.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük