18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 6 leggyakoribb hiba, amit a férfiak elkövetnek orális szex közben - A nők szerint
Női vélemények internetes fórumokról. (18+)

Nem minden nő szereti, de túlnyomó többségük igen, ha párjuk délre vándorol a paplan alatt. Vannak, akik azért nem csípik a dolgot, mert a férfi mindent premier plánban lát, mások egyszerűen nem találják kellemesnek az orális szexet.

Utóbbi érv felmerülhet egyszerűen azért, mert a nő más jellegű kényeztetést talál kellemesnek, de azért is, mert a férfi rosszul közelíti meg a dolgokat, és ahogyan csinálja, az nem okoz élvezetet, vagy akár még kellemetlen is lehet.

Szétnéztünk néhány internetes fórumon, hogy összegyűjtsük, milyen hibákat követnek el az orális szexben a férfiak leggyakrabban a nők szerint. Íme, hat ezek közül.

A férfiak számára tanulságos lehet, te pedig nőként, ha párodra ismersz, vagy volna más probléma, amit mi nem említünk, de nálatok fennáll, egy adandó alkalommal, amikor kellemesen ücsörögtök és beszélgettek, hozd fel bátran a témát, és mondd el kedvesednek finoman, mit csináljon másképp. Hidd el, ha beszéltek róla, javulás következhet be, ami a kapcsolatotok előnyére válhat.

Hiba 1.  A nyelve legesleghegyével elkezdi közvetlenül a csiklót nyalogatni... a hideg ráz, mintha áramot vezetnének belém.

Nagyon nagy és nagyon gyakori hiba, hogy a férfi a legérzékenyebb pontnál lecövekel, és csak azt ingerli. Ez kellemetlen lehet a nőnek, túl intenzív érzést nyújthat, ami már-már irritáló. A klitorisz közvetlen környéke inkább a nyerő terület a legtöbb nőnél, kedves férfiak!

Hiba 2. Imádom a páromat, de nem jó az orális szexben... túl gyorsan mozgatja a nyelvét, nem élvezem.

A sebesség kérdésköre a másik gyakori hiba. A túl gyors mozgás a nőnek kellemetlen lehet. Érdemesebb lassú üzemmódra váltania a férfinak.

Hiba 3. Nem bírom, ha a pasi összevissza megy a nyelvével, hol lent, hol fent van, nekem ez így élvezhetetlen. Miért nem marad meg egy ponton tovább?

Ha megvan egy bűvös pont, akkor onnan nem jó, ha a férfi elvándorol, vagy maximum két-három másodpercre. Az orgazmus bekövetkeztéhez kell, hogy a kényeztetés ezen a bizonyos ponton huzamosabb ideig tartson.

Hiba 4. Nem szeretem, ha túl erősen csinálja, az kellemetlen, szinte fáj.

Sok férfi indul ki magából, és erőnek erejével esik neki párjának, pedig a nők úgy vannak összerakva, hogy az esetek túlnyomó többségében jobban kedvelik azt a fajta kényeztetést, mintha csak kiscicák nyalogatnák őket. Persze azért nem kell túlzásokba esni, egyik véglet sem jó.

Hiba 5. Sok nyál rám csorog közben...

Ez sajnos eléggé elkerülhetetlen, miután orális kényeztetésről van szó. Persze lehet azért segíteni a problémán, érdemes nyelni egyet-egyet a nagy munkálkodás közben, de ha a férfi nem szeretné közben lenyelni a nyálát, a nő viszont nem szeretne Niagarát a lába közé, akkor esetleg diszkréten, észrevétlenül egy odakészített zsebkendő hasznos lehet, abba megszabadulhat a férfi a feleslegtől.

Hiba 6. A borostája nagyon irritál ott lent, csak azt érzem, másra nem is tudok koncentrálni.

Nyilván nem túl kellemes, ha az ember úgy érzi, smirglivel csiszolgatják odalent, még ha maga az orális kényeztetés jó is lenne, ez agyonütheti az egészet. Erre a férfinak ügyelnie kell. Érdemes nem egy hetet várni két borotválkozás közt, ha pedig mégis úgy alakul, hogy szúr már kicsit az arca, álla, akkor nagyon óvatosan közelítse meg a nőt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük