4 férfikedvenc nő, akinek lehetetlen ellenállni
Kövesd őket!
Ki képes arra, hogy pillanatok alatt minden férfiszemet magára tapasszon? Íme, a legszexibb nők!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ellenállhatatlan megjelenés titka nem feltétlenül a kifogástalan alak. A külső mellett a kisugárzás és a személyiség is sokat nyom a latban: ezek kombinációiból áll össze a biztos fegyver, aminek egyetlen pasi sem tud ellenállni.

Nem csak egyetlen nyerő leosztás létezik azonban: az eltérő variációk szerint több ellenállhatatlan típus is pillanatok alatt elveszi a férfiak eszét. A szerencsés vonzó k közé azonban nem feltétlenül a sors befolyásolhatatlan szeszélye révén kerül valaki: ha tudod, mi a vadító csajok titka, akár te is az ujjad köré csavarhatod a pasit rafinált praktikáikkal!

Ha pedig csábító trükkökről van szó, a legjobb, ha azoktól tanulsz, akik minden férfi fantáziáját megbirizgálják: ismerd meg a legvadítóbb sztártípusokat, és tanuld el vonzerejük titkát!

Angelina Jolie - Vad és ösztönös csábító

A telt ajkú, buja szépség nem kizárólag ragadozó macskaszemeivel hódítja meg a férfiakat, de ellenállhatatlan kisugárzása legalább annyira hatásos fegyver. Különös vonzerejét nem az adja, hogy minden ízében , aki születésétől fogva tudja, hogyan kell a legcsábosabb léptekkel tipegni húszcentis sarkakon. Sokkal inkább pisztollyal vadászik a pasikra, ahogy azt Brad Pittel is tette a Mr. és Mrs. Smith-ben. Az, hogy telitalálatot lőtt, ékes bizonyítéka annak, hogy a pasik nem utasítanak vissza egy kis vadságot, különösen, ha az egyértelműen a ruhák ellen irányul.

Angelina Jolie a legszexibb rosszlány, aki a legtöbb férfi fantáziáját felforrósítja, különösen, amikor nem a hat gyerkőc társaságában mutatkozik. Az anyaság és a hűség is lehet vonzó, de Angie nem a családi idill miatt van ott a pasik belső monitorján képernyővédőként.

A tűzrőlpattant, ösztönösen vadító még azt is megengedheti magának, hogy a kezébe vegye az irányítást, természetesen csak akkor, amikor a pisztoly helyett egészen más fegyverzettel van elfoglalva. Az ágyban igenis szabad a pálya minden nek: tessék időnként határozottan leteperni a férfit, ha pedig még vadmacskatekintet is fűszerezi az erotikus támadást, nincs az a pasi, aki ellenállna.

Natalie Portman - A visszafogott és intelligens

Bár Amidala herceg kosztümje nem futott be a Leia-jelmezhez fogható hálószobai karriert, a színész sok férfinál dobogós helyre került. A legszexibb hírességek listáján mindössze Angelina Jolie tudta maga mögé utasítani, így végre minden kétséget kizáróan bebizonyosodott: az intelligens k is lehetnek ellenállhatatlanul vadítóak. A buja második helyet a V, mint vérbosszú után érdemelte ki, eszerint tehát még a tipikusan férfivadító i jegyek sem szükségesek ahhoz, hogy valaki magával ragadja a pasikat. A visszafogott nőiesség egyetlen szerény mosollyal is képes lefegyverezni bárkit.

Az említett filmben ugyanis Natalie Portman kopaszon küzd a terrorizmus ellen, lelkesedése és kitartása pedig minden rafinált hajtincset pótol. A legszexibb tehát nem feltétlenül az utolsó divat szerinti frizura és dekoltázs, hiszen az egyéniségeddel és egy izgalmas beszélgetéssel olykor hamarabb be tudsz hálózni egy pasit, mint akkor, ha tűzvörös koktélruháddal próbálod felkelteni a figyelmét.

Pénelope Cruz - Kortalan elegancia

A spanyol színész akár a kattant exfeleség, akár az ártatlan diáklány bőrébe bújik, könnyedén magába bolondítja a férfiakat. Mosolygós bája egyszerre fiatalos és asszonyos, amivel két ellenállhatatlan i tulajdonságot ötvöz: a naiv szűziességet és a megbízható kedvességet. Bár akkor sem jön zavarba, ha ruháitól kell megszabadulnia, amennyiben az ő módszerével szeretnél vadászni a férfiakra, a hűség és a megértés is fontos szempont.

A vadabb stílus helyett nem árt, ha a klasszikusabb eleganciát helyezed előtérbe, de természetes iségeddel is sikert arathatsz az erősebbik nem köreiben. Pénelope Cruz azoknak a férfiaknak a fantáziáját is megmozgatja, akik nem mindig az újabb kalandokat, inkább a biztonságos párkapcsolatot keresik, hiszen latinos temperamentumával a hétköznapokat is izgatóvá varázsolja. Ne feledd tehát, hogy a vibráló iesség titka nem feltétlenül az, hogy minél több pasit bolondíts magadba. Elég, ha csupán partnereddel teszed meg mindezt újra és újra.

Jessica Alba - Végzetes megjelenés

A buja kisugárzás, az intelligencia és a kortalan vonzerő mellett arról a típusról sem feledkezhetünk meg, aki a film noirok óta fogva tartja a férfiak tekintetét. Jessica Alba telt keblekkel, darázsderékkal és feszes combokkal hódít: ő tehát akkor a legvonzóbb, ha pördül a rúdon, meglehetősen kacér öltözetben. A Sin Cityben még a korosodó Bruce Willis is újult lendülettel nyúl a pisztolya után, bár a lelkesedés pusztán plátói marad.

Ha szeretnél olyan vadító lenni, hogy az örök macsó Bruce Willis szívét is összetörhesd, nem kell túlbonyolítani a csábítást: egyszerűen csak helyezd a hangsúlyt a iességre! Ha nem tetszik Natalie Portman fiús stílusa, lehetsz bátran szexi: vesd be a i csábítás kelléktárának minden elemét, és élvezd, hogy a férfiak a lábaid előtt hevernek. Jessica Alba esetében azonban jobb, ha csak a megjelenéséből, nem pedig a színészi tehetségéből próbálsz ihletet meríteni.

Ezt is szeretjük