Eljegyzési gyűrűjét fotózta, de a lényeg hiányzik - Vicces képeivel minden egyedülállónak üzen

Leutánozta a sablonos eljegyzési gyűrűkről készült képeket, és most rajonganak érte a netezők.

not engaged cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Manapság az eljegyzés szinte már meg sem történtnek számít, ha nem kerül fel róla valami kép a Facebookra vagy az Instagramra. Vannak, akik cuki összebújós képpel jelentik be a nagy eseményt, de a legtöbb nő inkább arra szavaz, hogy a kezét mutatja meg inkább, méghozzá a gyönyörűen csillogó gyűrűvel.

Sokan ráadásul nem állnak meg egy képnél, hanem a lánykérés után sorra töltik fel a fotókat az ujjukon lévő ékszerről, különböző hátterekkel. Ezekre a felvételekre figyelt fel Mary McCarthy, és különös ötlete támadt a fotók láttán.

Eljegyzési fotó kicsit másképp

A fiatal nő létrehozott egy Insta-profilt, és szintén posztolt rá egy hasonlót. Ugyanúgy a keze látható rajta, csak egy a gond vele: pont az hiányzik, ami a lényeg lenne, azaz a gyűrű. De persze, nem véletlenül. Mary ugyanis direkt erre a célra csinálta a NotEngaged nevű oldalt. Azóta rengeteg hasonló felvételt osztott már meg vicces szövegekkel, és több mint 46 ezer követőt szerzett velük. 

Elmesélte, hogy már milliószor volt koszorúslány, imádja látni, ahogy a barátai megtalálják a szerelmet, de úgy gondolja, minden húszas, harmincas éveit élő nőnek ismerős az a helyzet, amikor az ismerősei egy kicsit túlzásba esnek az eljegyzési fotókkal a neten. Hozzátette, az egész úgy kezdődött, hogy éppen egy eljegyzési buliról tartott hazafelé, és megállt ennivalót venni, majd lefotózta, és elküldte a barátainak a következő üzenettel: „Amikor nincs vőlegényed, de van tacód.” Pár héttel később pedig már az oldalára posztolta a hasonló szöveggel ellátott képeket. 

A cikk az ajánló után folytatódik

„Amikor nem vagy még eljegyezve…”

A profilon rengeteg ilyen vicces posztot láthatnak a követők, melyekkel picit ki szeretné figurázni a túlzásokba eső menyasszonyokat, és jobb kedvre akarja deríteni a szingli nőket, valamint ironikus szövegeivel azt üzeni nekik, hogy nincs azzal semmi gond, ha még nem húztak gyűrűt az ujjukra - és nincsenek is ezzel egyedül. A következő és ezekhez hasonló posztokkal pedig biztosan mindenkit megnevettet.

- Amikor nem vagy még eljegyezve, és elmész a tengerpartra, majd biztosra veszed, hogy szemezni próbál veled a vízimentő srác, és flörtölsz vele. De aztán megfogja az életmentő felszerelését, és megpróbál megmenteni, mert kiderül, hogy a flörtölési módszered valójában az óceánban való fuldoklásnak látszik. Nem kellett volna legalább már akkor tisztességesen szájból szájba is lélegeztetnie mindezek után? 

- Amikor nem vagy eljegyezve, és nem is vagy képes találkozni másokkal, mert vagy elolvadsz kint a hőségben, vagy beléd csap a villám a viharban, úgyhogy inkább csak ülsz bent a lakásban azzal az emberrel, akivel minden éjszakádat együtt töltöd az ágyban. Mr. klímával, és nem ez a legrosszabb kapcsolat, amivel valaha volt dolgod. Ő csak búg halkan, hűt, és nem is lop tőled pénzt.

- Amikor kimondod az igent, és sosem voltál még boldogabb. A neve cukor, és a szerelme igazi. Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy velem volt ezen az őrült úton. Szeretlek, bébi! Na jó, látnotok kellett volna az arcotokat, április bolondjai. Igazából még mindig szingli vagyok, és meg fogom enni ezt a fánkot.

Kínos eljegyzési fotók

Néhányan nagyon kreatív vagy egyedi képpel szeretnék bejelenteni az eljegyzésüket, ám van, hogy a dolog balul sül el, és a furcsa ötletek vagy a túl sok Photoshop miatt romantikus helyett extra cikire sikerülnek a fotók. A következő párokkal pontosan ez történt.

Ezt is szeretjük