A legmeghatóbb otthoni lánykérések, melyektől könnybe lábadt a szemünk: meseszép fotók következnek
Néhány pasi úgy döntött, otthon kéri meg szerelme kezét. Az eredmény pedig gyönyörű, megható és romantikus lett.

otthoni lanykeres cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy egzotikus helyen, a pálmafák alatt, egy romantikus folyóparton vagy akár az Eiffel-toronynál - a legtöbbek fejében hasonló elképzelések keringenek a tökéletes, minden vágyat teljesítő lánykérésekről. És, bár ezek tényleg meseszép helyek, nem kell feltétlenül ilyen távolra utazni ahhoz, hogy valaki csodás, intim és emlékezetes módon kérje meg szerelme kezét.

A nagy kérdés feltétele mindkét fél életében rendkívül fontos pillanat, ezért érthető, ha a lehető legjobbra akarják tervezni a pasik. De ahhoz, hogy ez teljesüljön, nem muszáj az összes spórolt pénzét rákölteni a férfinak, mert otthon is gyönyörű és meghitt módon valósulhat meg a lánykérés.

Gyönyörű, otthoni lánykérések

Vannak, akiknek az otthoni lánykérés a lehető legromantikusabb megoldás. Néhányan nem kedvelik a tömeget, kellemetlenül éreznék magukat, ha a párjuk sok ember előtt térdelne le eléjük, mert mindenki csakis rájuk figyelne. Nem is beszélve arról, hogy a közös lakás sok szép emléket őriz, ráadásul nem mindenkinek van elég összeg a bankkártyáján ahhoz, hogy egy tengerpartra szervezze meg az eljegyzést. És nincs is erre feltétlenül szükség, ha két ember igazán szereti egymást. A következő képek bizonyítják, hogy az otthoni lánykérés is lehet meseszép, megható és varázslatos. 

Ezt is szeretjük