A férfimagazinok legnagyobb butaságai nőkről
Tényleg elhiszik ezeket?
Íme, néhány félrevezető tanács a nőkkel kapcsolatban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg klasszikusan a férfiaknak szóló újságokban elsősorban hírek, sport, esetleg politika vagy lengén öltözött nők voltak, ma ezekben is találhatók párkapcsolati és életmódtanácsok.

Persze nem baj, ha egy férfi számára fontos az egészséges életmód és a párkapcsolata, de nem mindegy, milyen sztereotípiákkal bombázzák.

Leginkább talán a macsóviselkedés nyakló nélküli népszerűsítése hathat károsan a kapcsolatokra. De vajon valóban azt várjuk a férfiaktól, hogy gátlástalan bunkók legyenek?

Nem válaszol? Akar téged!

A Men’s Health magazin elsősorban táplálkozással és sporttal foglalkozik, de nem hiányoznak belőle a szextippek sem, ám ez a téma, úgy tűnik, nem tartozik a szerkesztők erősségei közé. A legforróbb szextippek között, melyekre minden nő vágyik, többek között olyasmi szerepel, mint hogy vegyél a barátnődnek a kedvenc cukorkájából, mielőtt moziba mentek, vagy ha egy kis veszélyérzetet csempészel az életetekbe, például extrém sport formájában, nagyobb kedve lesz a szexhez.

De mind közül a legérdekesebb: - Vedd jó ómennek, ha nem fogadja a hívásaidat, mert ez nyilvánvaló jele, hogy akar téged.

- A táncos láb lelohaszt

Az FHM, randitanácsai között híres emberek magánvéleményét teszi általános szabállyá. Persze érdekes lehet tudni, hogy mit gondol az amerikai komika a csajozásról, de talán nem kell elfogadni általános törvényszerűségnek a véleményét, hogy a lányok hánynak attól, ha valaki felkéri őket táncolni, illetve meghívja őket egy italra - az FHM tiltólistára teszi mindezeket az egyébként kedves gesztusokat.

Emellett nem szabad szóban sem kifejezni, ha valakinek tetszik egy nő, inkább falja csak fel a szemével.

A nők jobban szeretik a rosszfiúkat

Az Alpha Male magazin - melynek nemcsak a kivitele, hanem már a neve is gyanút keltő - hosszú írást szentel annak, hogyan legyen valaki rosszfiú azért, hogy a nők odáig legyenek érte. Nehéz nem belelátni a személyes csalódottságot az objektívnek feltüntetett szavakba, bár persze ki tudja, mi van mögöttük. Az első számú alapszabály, hogy a férfi ne törődjön a nővel, nézze mindig a saját érdekeit. Így akár az utolsó pillanatban is lemondhat egy randit, ha jobb üzlet kínálkozik - mégpedig azért, mert a nők hozzá vannak szokva, hogy mindig a kedvükben járnak, így az az érdekes számukra, aki nem ezt teszi.

- Sok idióta már három napon belül feltárcsázza a nőt

Bár az askmen.com általában igényesebb tanácsokkal szolgál, nincsenek híján a sztereotípiáknak és a félrevezető ötleteknek, legalábbis, ahogyan a szerelmi tanácsok szakértőjétől, Doc Love-tól látjuk. Azt tanácsolja egy kétségbeesett tanácskérőnek, aki nem jut dűlőre a nőjével, hogy játsszon elérhetetlent, mert egyébként a nő nem veszi komolyan: - Nem kell már pár napon belül keresned a nőt. Hívd fel egy hét múlva, és javasolj valami találkozót.

Ezt is szeretjük