Milyen a válás utáni ragyogás? Furcsa képeket osztott meg magáról néhány nő

A nők előtte-utána fotókon mutatták meg, mennyit változtak a válásukat követően.

valas
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A válás, történjen akármilyen okból is, általában egy nagyon nehéz, fájdalmas és szomorú folyamat, azonban van, amikor ez a lehető legjobb választás.

Ha a felek már nem boldogok együtt, esetleg mérgező a kapcsolat, akkor az a legelőnyösebb, ha külön folytatják tovább az életüket. Előfordul ugyanis, hogy pont a kapcsolat tartja vissza a pár tagjait az élet egyéb területein, ez akadályozza a fejlődésüket, vagy ez okozza boldogtalanságukat.

Válás előtti és utáni képeken a nők

Néhány nő a BuzzFeed oldalán osztott meg magáról igencsak szokatlannak számító képeket, mellyel pont ezt akarják alátámasztani: szakításuk előtti és az utáni felvételeket posztoltak egymás mellett, amelyeken hatalmas a különbség. A változásra a válás utáni ragyogás kifejezést használták, de természetesen nem ezt akarják népszerűsíteni. Arra mutatnak inkább rá, hogy tényleg van olyan, amikor a felek érdekében jobb, ha a külön élet mellett döntenek.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük