Mi a legvonzóbb a nőben első látásra?
A pasi először is szemlélődik, méretet vesz. De vajon a feszes popsin és a kerek cicin túl mást is lát a megbabonázott férfiszem?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Létezik szerelem első látásra, már hogyne létezne, csak a férfiak nem úgy hívják. A szívrobbanás, az idegek násztánca mifelénk inkább a különböző formák láttán következik be: a formás tompor fogja ekkor gravitációs mezejébe az ember gondolatját, na meg a keblek, azok forognak általában a közszájon.

Mert vannak olyan lányok, igenis vannak, kiket a falka, az egybeverődött, 24 forintos teremtés koronája is feltétel nélkül, napszaktól függetlenül annak lát, ami: jó nőnek. Kifogástalan asszonykának, fittipaldi menyecskének. A turista-világképért, a domborulatok iránt érzett olthatatlan vágy miatt ne tessenek már minket megkövezni.

Almafa, kígyó, a Jóisten pislog

Persze lódítunk csak: attól függetlenül, hogy a férfit a szemével verték meg igazából az égiek, azért lelke is van – ha azt néha a gatyájában hordja is. A lány pillantásra lehet formás, a legfinomabb összetevőkből való, szakértelemmel egybetapasztott, mámoros csodalény, ha csak hús maradt a Teremtő kezei között, akkor megette a fene az egészet. Ha elfelejtettek bele szívet szerelni, akkor hiába a fenenagy igyekezet: Gólemünk, Bádogasszonyunk szexgép lesz csupán, húszassal működő, rugóra járó Barbie-baba. Az meg kínálhatja az almát, cuppoghat, ahogy csak akar - egy éjszakánál többet sajna nem érdemel semmiképp. A nézők döntése alapján - kisanyám, ez van - ma este te távozol a Paradicsomból.

Kell egy puszi-nyuszi

Nem róluk beszélünk tehát, amikor azt mondjuk: jó nő. Azt gondolom, ők maguk is rájöttek már, hogy egyes kolleginákkal nemigen vehetik fel a versenyt – azt gondolom továbbá, hogy ezek a mancik, a szexrevaló, tévénézéshez kipattogtatott, vacsorapótlék lányok sajna fogtak egy ásót, és mikor már fenn vigyorgott a telihold, a majorból pedig kihallott a bagolyhuhogás, kicsempészték az önbecsülésüket a temetőbe. Ott nyugszik, Laura Schultz név alatt, élt: nem sokat, levegő érte, elhalt nyomban.

Somolygás a tincsek mögül

A jó nő, a pasimágnes ezzel szemben rezedaszál. Tudja, hogy formás, tisztában van vele, hogy a férfiszem rajta biz’ szívesen időz, ám ez igazából másodlagos – és ami a legfurcsább, a férfi is így van vele. Persze elsőre a cici látszik, az lesz virágpor, melynek okán a hapsi körbelengi a bibét. A kivillanó combnál, a tompornál, ha feszes, a világba mosolygó, kandika bimbóknál nyáridőn nincsen szebb – ezért is átkozzuk oly nagyon a telet, meg a mindenféle bundákat. - A női térdkalács a Szentlélek másik neve – sörissza prágai professzorunk jól mondta annak idején, nem is ok nélkül idézzük őt állandó jelleggel. Mégis, mi magunk nem hinnénk, hogy a nő csupán mellből és egyéb ízes, gömbölyded formákból áll, mint ahogy a muzsika definíciója sem csupán annyi, hogy egymást követő hangjegyek összessége.

Annak ellenére, hogy cicije van, a jó nővel jó lenni. A jó nő ugyanis túlnő a saját adottságain. Az egyszeri azt gondolná, hogy ő lopkod tőle: pici pillantásokat a buja, fekete tincsek mögül, apró mosolyokat, mikor vicceset mond, de a végén kisül, hogy - hehe! - igazából az a kislány csente el a férfi melléből azt a mazsolányi kis valamit, amire már évek óta nem is gondolt! Zsebre tette egy óvatlan pillanatban - néha ránéz, és olyankor a férfinak jó.

A lányok, akik első látásra megbabonáznak, megmagyarázhatatlanok. Hiába csépeljük a szót, bennük pont az a szép, hogy nem lehet őket két szóval leírni.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Ez az öntőforma, ha létezett egyáltalán, elveszett régen; mégis, minden férfi fel tudna sorolni legalább három olyan lányt – a jó nők száma ugyanis tudvalevőleg három –, aki megfújt tőle valamit annak idején, valami izét, amire már nem is emlékszik, itt volt no, a neve a nyelvem hegyén, a hiánya a szívemben, csak jutna már eszembe, mi az. A jó nő onnan ismerszik meg, hogy nyomában árvaság és magány fakad.

Ezt is szeretjük