4 kiábrándító ok, amiért nem kíván a nő
A szenvedély lángja van, hogy elcsitul, és a szexuális energiák nem vibrálnak. Ilyenkor azonban nem biztos, hogy a nő a hibás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szexuális vérmérsékletről van szó, a férfiak előszeretettel hivatkoznak nembéli különbségekre. Valójában azonban nem biztos, hogy mindenért kizárólag a kromoszómák okolhatóak. Ha barátnőd vágya az utóbbi időben nem lángol úgy, mint kapcsolatotok hajnalán, nem árt, ha más lehetőségeket is számításba veszel, minthogy a női nem képviselői beépített joystick nélkül születtek.

Anya vagy barátnő?

Nem újdonság, hogy a legtöbb férfi sokszor az anyját keresi a párjában. Ez azonban hosszabb távon nincs a legjobb hatással a nemi vágyra. Ha kedvesed azt érzi, hogy ő kell, hogy legyen az életedben a biztos pont, a kőszikla, amire mindig támaszkodhatsz, könnyen lehet, hogy a szenvedélyt egy idő után felváltják a gyengéd, anyai érzelmek.

A nemi vonzalmat nem kis részben az is befolyásolja, hogy a férfi erős, és határozottabb a nőnél. Ha tehát párod ezt az élményt soha nem tapasztalhatja meg, mert mindig támaszt kell nyújtania, akkor nem csoda, ha érzelmi téren is alkalmazkodik az anyai szerephez, ami a szexualitásnak még csak a leghalványabb nyomát sem tartalmazza.

Ápold az önbizalmát!

Ha a nő nem érzi Nőnek magát, tehát csábítóan szexisnek és vadítónak, akkor a nemi élete sem lesz az igazi. Van, akinek az önértékelése teljesen egészséges, és egyáltalán nincs szüksége nőiségét illetően visszaigazolásra a külvilágtól, azonban nem sok ilyen nő van. A gyengébbik nem képviselői szeretik a bókot: a nő még akkor is ellágyul egy kedves dicsérettől, ha százszor hallotta már. Ne hidd tehát, hogy az első hónapok tiszteletkörei után többet szót sem érdemel barátnőd kecses keze és szép, melegbarna szeme: ha nem gondozod a szépségét, könnyen megfakulhat, ahogyan önbizalma is.

A nő pedig, aki önmagával nincs tisztában, az ágyban is nehezebben vetkőzi le görcseit, ez pedig könnyen a vágy halálát okozhatja. Mert nem úgy van az, hogy elég, ha a férfinál működik a szerszám, ha ugyanis a nő nem kíván, rendkívül odaadó kezdeményezésed dacára is nehezen lesz tűzforró együttlét.

Vágygyilkos stressz

Ahhoz, hogy állandóan tűzbe tudjátok hozni egymást, kapcsolatotokat néha nem árt elszakítani kicsit a mindennapok mezejétől. Ahogy neked szükséged van arra, hogy pároddal ne csak a háztartási nehézségekről és a munkahelyi problémákról lehessen beszélgetni, úgy a nőnek is szüksége van egy kis kikapcsolódásra. Legyen az színház, mozi, hétvégi biciklizés vagy egy utazás, nem árt, ha minél gyakrabban töltötök együtt időt a megszokott kereteken kívül is.

Ha ugyanis a stressz rányomja bélyegét mindennapjaitokra, és csak munka után, esténként vagytok együtt, akkor kapcsolatotok tulajdonképpen a mindennapos feszültségek levezetésének színtere lesz. Ha szórakozni mással jársz, kedveseddel pedig csak a terheket osztod meg, előbb-utóbb azt veheted észre, hogy a lelkes szenvedély már régóta elköltözött valami távoli vidékre. A változatosság minden kapcsolatban elengedhetetlen, ezért azonban tenned is kell. Élj át kedveseddel derűs pillanatokat is, ne csak a bajban számíts rá!

A nemi vágy ugyanis sokkal intenzívebben támad akkor, amikor az ember kiereszti a gőzt, ha tehát soha nem mulattok együtt, esélyt sem adsz arra kedvesednek, hogy könnyed, csábító arcát is megmutassa neked, ne csak a dolgozó háziasszonyét.

Amikor túl késő

Van úgy, hogy a nő vágyai, erotikus gondolatai végleg elkalandoznak kedvesétől, és szexuális fantáziái már egy titokzatos idegenről szólnak. Előfordulhat tehát, hogy párod azért nem kíván, mert már nem szeret, már késő.

Éppen ezért fontos, hogy az első jeleknél próbáld megfejteni, hogy mi lehet párod libidócsökkenésének oka, mert, ha egyszerűen csak a nembéli különbségekre fogod, könnyen lehet, hogy párod az orrod előtt sétál ki az ajtón, és mire visszatartanád, már rád is zárja.

Ezt is szeretjük