Ebből tudhatod, hogy soha nem fog elvenni a férfi: 5 árulkodó jel
Telnek az évek, de gyűrűt még mindig nem láttál? Sajnos lehet, hogy nem is fogsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amíg az ember élete párját keresi, sok csalódáson megy keresztül, de ha úgy érzi, végre megtalálta az igazit, minden addigi hiábavaló próbálkozását elfelejti és átértékeli, gondolván, mind megérte, mert az út a nagy Őhöz vezetett.

Sajnos azonban az igazinak vélt herceg is lehet álruhás béka, és annak ellenére, hogy tőle nem várná az ember, csalódást okozhat, akár a legnagyobbat, amit az ember valaha átélt.

Az igazi ugyanis az a férfi, akivel az ember le szeretné élni az életét, és e szándékot megpecsételendő oltár elé is állni. Itt jöhet a bökkenő: mi van akkor, ha csak telnek-múlnak az évek, de gyűrű sehol?

Honnan lehet tudni, hogy a férfinak van-e házassági szándéka a jövőben, vagy nincs, és soha nem is lesz? Az alábbi öt jel arra utal, hogy a férfiban nincsen nősülési szándék. Ne félj ezt meglátni, mert az idődet pazarolhatod, ha mégis vele maradsz, és hoppon maradhatsz, ha több éves türelmed ellenére egyszer csak szedi a sátorfáját.

Jelek, hogy nem lesz lánykérés

Kerüli az esküvő témát

Az a férfi, akinek esze ágában sincs nősülni, nemhogy nem hozza fel az esküvőtémát, de kifejezetten terel, ha párja vagy bárki más, akár rokon vagy barát firtatja a dolgot.

Ideges lesz, ha célozgatsz

Ha arra célozgatsz, vagy egyenesen felteszed a kérdést, hogy mi a helyzet a közös jövővel, a nősülni nem akaró férfi idegesen reagál, és inkább összeveszik, mint hogy folytassa a beszélgetést.

Nem beszél távoli tervekről

Az a férfi, aki nem akarja elvenni a párját, nem avatja be távoli terveibe, de ha be is avatja, azokban sosem a mi, hanem az én az alany.

Majd x év múlva

A lánykérést halogató férfi hajlamos azzal a sablonválasszal lekapcsolni az esküvő iránt érdeklődő rokonokat, barátokat, illetve párját, hogy majd x év múlva. Csakhogy x év elteltével is x évet fog mondani, amire egy idő után érdemes felfigyelni.

Leszólja a házasság intézményét

A házasságot alapvetően butaságnak, formaságnak, felesleges pénzkidobásnak, szükségtelen felhajtásnak tartó férfi nagy eséllyel az agglegényélet vagy a nem szentesített párkapcsolat pártolója.

Kezedben a döntés

Ha párodnál bármelyik vagy akár minden fenti jelet tapasztalsz, van két fontos feladatod: leülni, és komolyan beszélgetni vele a veled való terveiről, vállalva akár egy vitát is, illetve, amennyiben azt mondja, nősülni nem akar, de szeret, végiggondolni, hogy elég-e ez neked így, lennél-e akár egy életen át esküvő nélkül is a párja, vagy mégis inkább az oltár elé állnál - esetleg valaki mással.

Ezt is szeretjük