Fél óra? Egy nap? Két nap? Ezt jelenti, mikor hív a férfi az első találkozás után
Árulkodóbb, mint hinnéd: minden óra és minden nap számít.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pillangók a gyomorban, izzadó tenyér, óriásira tágult pupillák, gyorsan verő szív - ezek a randi előtti percekben jelentkező jellemző tünetek, legalábbis az emberek többségénél, és nem is csoda, hiszen kevés ennél izgalmasabb helyzet van.

A randi után sincs azonban még vége az izgalmaknak, sőt, akkor jön a java. Vajon felhív majd a férfi? És ha felhív, mikor teszi?

A keres vagy nem keres kérdése A-t vagy B-t, feketét vagy fehéret, egyszóval egyértelmű dolgot jelent. Ha a férfi keres, és nem azt mondja vagy írja meg, hogy köszöni, de ennyi volt - ami akármennyire is rosszul hangzik, mégis becsülendő gesztus, hiszen sokan még ennyit sem tesznek meg egy sikertelen randi után -, akkor tetszel neki, szeretne még jobban megismerni.

Ha nem keres, akkor pedig egyértelműen nem te vagy, akire vágyik. Szomorkodni azonban nincs okod, hiszen a sok próbálkozás közt ott lesz a nagy Ő, akire mindig vártál, csak türelem kell, hogy megtaláld a tűt a szénakazalban.

A mikor keres kérdése már ennél jóval komplikáltabb. Alapvetően az a helyzet, hogy minél később keres a férfi, annál kevésbé fontos neki, hogy legyen folytatás, hiszen, bár lehetnek, akik pusztán önbizalomhiányuk miatt halogatják, gondolván, hogy te túl jó nő vagy, és biztosan nem tetszett neked, azért a nagy többség, miután már randiztatok, felbátorodik, hiszen egyszer már igent mondtál neki, azaz nem lesz nyuszi felhívni téged.

Íme, négy időpont, amikor a férfi kereshet randi után, és az üzenet, amit leszűrhetsz belőle.

A randi után közvetlenül

Ha a férfi a randi után azonnal küld mondjuk egy sms-t, hogy jól érezte magát, és reméli, megismétlitek, nyert ügyed van, ahogy a randi után pár órával érkező pozitív visszajelzés esetén is.

Randi + 24 óra

Ha egy napon belül telefonál vagy ír üzenetet, még mindig nyerő vagy a pasinál. Egy következő randi borítékolva lehet, ha te is akarod.

Randi + 48 óra

Két nappal a randi után már nem olyan biztató a helyzet. A férfi tétovázhat, bizonytalan lehet magában, vagy hogy akar-e egyáltalán valamit. Ha randiztok is még, akkor sem túl ígéretes egy ilyen kezdet, hiszen nincs meg a kellő lelkesedés.

Randi + 72+ óra

Ha három nappal a randi után vagy még később jelentkezik, akkor sajnos duplán igaz, amit az előzőekben olvashattál. Még az sem kizárt, hogy a pasi több vasat tart egyszerre a tűzben, vagy hogy nem hagytál a szívében mély nyomot, de mégis jó lenne neki valaki, ezért meggondolja magát, és  felhív, noha először talán nem is akart.

Amit ne felejts el

Nagyon fontos, hogy minden eset egyedi. Lehet természetesen olyan is, hogy valakit egy hét után keres a pasi, mégis együtt élik le az életüket. Vedd számításba a körülményeket, a férfi magyarázatát és a saját érzéseidet, megéri-e kockáztatni, és mégis elmenni egy újabb randira, még ha benne is van a pakliban, hogy a férfi lelkesedése a vártnál kisebb irányodban.

Ezt is szeretjük