Jelek, hogy nem vesz komolyan a férfi: jobb, ha nem áltatod magad
Bár sokan szeretnék nem meglátni a nyilvánvalót, valójában jobb szembesülni az igazsággal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Utólag mindig könnyű belátni: az első pillanattól kezdve egyértelmű volt, hogy nem holtáig tervezett veled. Végül persze az is világos lesz, hogy te láttad őt másnak, mint amilyen valójában.

De hogy lehetne mindezt még időben felismerni? Négy olyan jel, amely segíthet a megfelelő pillanatban kiszállni.

Nem ott és nem akkor

Szinte képtelenség számítani rá? Sokszor közbejön neki valami, főleg, ha közös programról lenne szó? Teljesen megbízhatatlan, és olykor előzetes bejelentés nélkül marad távol? Vedd észre, hogy teljes mértékben ő irányítja a kapcsolatotokat.

Akkor vagytok együtt, ha neki úgy jó. Nincs tekintettel rád, ha számára valami fontosabb. Tényleg jó neked ez a feltételek nélküli alkalmazkodás? Ne legyenek illúzióid, csakis hézagpótló vagy. Addig lehetsz vele, ameddig nem jön valaki, akiért majd rajonghat.

Mondom a magamét

Miért van az, hogy ha végre összejöttök, hosszasan beszél másokkal telefonon, mintha ott se lennél? Próbáld összeszámolni, hányszor kérdezett rá, te hogy vagy? Ja, hogy csakis róla esik szó, neked pedig a lelkes hallgatóság szerepe jut? Áltathatod magad, hogy egyszer sorra kerülsz, sokkal inkább az a lényeg, hogy érte és neki legyél.

Azt várja, hogy mindig az ő problémát vitassátok meg. Legtöbbször tehát arról beszélgettek, ami őt érdekli. Az, hogy te ki vagy, és mire vágynál, valahogy mellékesnek tűnik. Sajnos a kivárás nem hoz győzelmet. Továbblép, ha már a mondókája végére ért, hogy új közönséget szerezzen.

Szívtipró üzemmód

Elvileg veled jár, mégis csapja a szelet másoknak is? Azok csak ártatlan flörtölések, állítja. Aztán rájössz, hogy túl sok "barátnője" van? Te pedig szépen beleillesz a sorba, hiszen nem kivételezett a helyzeted. Ha éppen veled van, elbűvölő. Ha nem jelentkezik, lehet, hogy egy másik nővel tölti az idejét.

Lásd be, ez nem az igazi, vágyakozós, elköteleződős szerelem ismérve. Ja, és tegyél le arról, hogy türelemmel megváltoztathatod. Kiszolgáltatott a helyzeted, mert ha morogsz, és számon kéred őt, gyorsan megválik tőled. Jó, ha vagy neki, de nem hiányol, ha egyszer elmaradsz.

Jövőre biztosan nélküled

Fontos figyelmeztetés az is, ha egyedül tervez. Elmeséli például, hogyan tölti majd a szilvesztert, illetve hova megy nyaralni, ám nagyon úgy tűnik, hogy nem veled szeretné megosztani ezeket az élményeket.

Ne reménykedj, hogy az utolsó pillanatban majd biztosan meggondolja magát. Ráadásul fel se merül benne, hogy bemutasson a családjának, a barátainak. Bizony, alapos lehet a gyanúd, hogy nem tekint az élete fontos résznek. Epizodista vagy, noha te főszerepet szánnál neki.

Megjavulhat a férfi?

Jó útra térhet a férfi, aki más nőkkel hetyeg? Nézd meg videónkban a választ!

Egyértelmű bizonyosság

Ha tényleg megtaláltad az a férfit, aki a párod lehet, valahogy minden olyan könnyen összejön. Passzolnak a terveitek, vágyaitok, és kölcsönös az érdeklődésetek egymás iránt. Minden időtöket együtt szeretnétek tölteni, és ezért még áldozatot is szívesen hoztok. El sem tudjátok képzelni, hogy a jövőben ne együtt éljetek meg minden fontosat. Amíg nem ezt érzed, óvakodj a kompromisszumoktól. Csak illúziókat kergetsz és húzod az idődet. A vége úgyis fájdalmas felismerés lesz: hiába tettél meg érte mindent, nem azt kaptad, amire számítottál.

Ezt is szeretjük