18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 dolog, amit soha ne tegyél meg a pasid kedvéért

Kapcsolatban élve mindenki változik párja kedvéért. De nem éri meg túl nagy árat fizetni a szerelemért.

Bármennyire is igyekszik az ember lánya megfogadni azt a veretes igazságot, hogy párkapcsolatban ne próbáljon hittérítő misszionáriusként más embert faragni partneréből, egy-két dolgot azért mindenki elvár, és meg is tesz párja kedvéért.

Legyen azonban szó bármekkora szerelemről, arra ügyelj, hogy ne ess túlzásokba. Ha egyszer kócosan és sportosan szerettél bele a pasidba, nem várhatod el tőle, hogy egy nap jólfésült úriemberként toppanjon eléd a skatulyából, és te se vágj bele egy plasztikai sebészt is megszégyenítő átalakulásba a kedvéért.

A pasid és a ruhásszekrény

Ha a kedvenc bugyidat kritizálja, a legjobb felsődben pedig kicsinek találja a melled, ne érdekeljen. Ne feledd, az öltözködésed nem egyszerűen cserélhető göncökből áll. Legkedvesebb ruhadarabjaid a személyiségedhez kötődnek, ha tehát első randitok alkalmával mindez még csábító és tökéletes volt számára, most is az kell, hogy legyen.

Persze, ha csak arról van szó, hogy néha szívesen látna egy igazán vadító, dögös ruciban, akkor nem kell rögtön biciklis tüntetést szervezned a kfr, ismertebb nevén a kis fekete ruha ellen, feltéve, ha kényelmes, rohangálós nadrágod is maradhat a szekrényben. Ha azonban párod enyhén túlzásba esik, és minden nevezetesebb napon valami hipernőies, de a stílusodhoz egyáltalán nem passzoló gönccel lep meg, amit másnap szeretne is rajtad látni, akkor jobban teszed, ha kézen fogod, és adakozó kedvét kihasználva olyan ruhákat vásárolsz vele közösen, ami mindkettőtöknek tetszik. De neked feltétlenül.

Jóbarátok

Kedvenc ruháidról se, de a barátaidról viszont végképp ne mondj le egyetlen férfi kedvéért sem. Sok nő hajlamos arra, hogy párkapcsolatban élve elhanyagolja a barátait, és különösen a kezdeti szakaszban minden idejét partnerének szentelje. Ezt természetesen a barátaidnak is meg kell érteniük, ha azonban az első fellángolás alábbhagy, bújj elő rózsaszínű ködben úszó szobádból, és szentelj időt a barátaidra is! Ha párod nem jön ki jól az ismerőseiddel, akkor a közös bulikat nem kell erőltetni, arra azonban ügyelj, hogy ne ragadj miatta a négy fal között. Szánj időt a régi társaságodra és  ismerőseidre, mert soha nem lehetsz biztos abban, hogy egy kapcsolat meddig tart, ha pedig igazán nagy a baj, csak azokra az emberekre számíthatsz, akiket nem a pasidon keresztül ismertél meg. Ha pedig egyszerűen csak jó volna felidézni a hajnalig táncolós szingli éveket, egy biztos: a lányokra mindig számíthatsz!


A fakanál mellett

Nincs is annál teljesebb boldogság a férfi számára, ha este a küszöbön fáradtan átesve egyszerre kúszik orrába a csülök illata, amúgy pékné módra, és a habbal szegélyezett forró fürdő gőze. Egy ilyen este után még a szex is sokkal jobban esik. Ha azonban minden nap takaros háziasszonyként várod haza párodat, éppen a különlegességét veszíti el a helyzet, és egy idő után elvárássá válhat, ami kedvességként indult. Ha tehát nem vagy olyan házias, hogy ezt a legkisebb erőfeszítés nélkül megtedd, akkor a pasi kedvéért se próbálj az összes nagyikonyhában függő bölcsességnek megfelelni, miszerint a konyha rendes, az asszony csendes. Ha az ingek katonás rendben sorakoznak a szekrényben, az a pasinak is kellemesebb, mint az otthonos káosz, ha viszont te csak kéthetente szeretsz rendet rakni, miatta ne kezdd naponta betűrendbe rakni a DVD-ket.

A szexben

Hogy mennyit érdemes változnod párod kedvéért, az az ágyban a legkényesebb kérdés. Ha a személyiségeden nem is vagy hajlandó alakítani, ahhoz, hogy hosszútávon kielégítő legyen a szexuális életetek, testileg mindkettőtöknek nyitottnak kell lennie.

Ha tehát a szekrényedet zárva is tartod párod előtt, a szexben nem árt, ha kapható vagy az újdonságokra, és csak akkor mondasz nemet, ha már kipróbáltad, és rossz volt neked. Olyat, ami nem esik jól, ami kényelmetlen és fájdalmas számodra, semmiképpen ne tegyél meg párod kedvéért, a szexuális traumákból ugyanis sokkal maradandóbb sebet szedhetsz össze, mint a bugyitárad felett megejtett heves vitából, hogy akkor sima tanga vagy kétpántos.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük