18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 kapcsolatgyilkos mondat

Amit ne mondj a férfinak

Ha nem vigyázol, az idillnek akár egyetlen mondat is véget vethet. Tudd meg, mi az, amit tarts meg magadnak!

Az elválás útja nem feltétlenül hosszas veszekedésekkel és fájdalmasan kiüresedett együttlétekkel van kikövezve. Olykor csak kiszalad egy apró meggondolatlanság a csábos ajkakon, és mire észbe kapnál, már késő: minden összetört, és többé nem tudod összerakni szerelmetek széthullott cserepeit. Tudd meg, mi az, amit jobb, ha nem hozol szóba, ha nem akarod, hogy a szekrény mélyéről előkerüljön a bőrönd!

Volt már jobb is, mással

Ha nem szeretnéd, hogy a közepesen sikerült együttlét egyenesen szakítással végződjön, jobban teszed, ha akkor sem kérdőjelezed meg párod férfiasságát, ha életed legborzalmasabb szeretkezését élted át vele. Úgy van ezzel a pasi, mint a szikrázóan fényesre suvickolt autóval: csak a teljesítményét ne érje kifogás!

Ha tehát elégedetlen vagy a mérettel, vagy egy ideje elmarad az egetrengető gyönyör, semmiképpen ne akkor hozd mindezt szóba, amikor egymás öleléséből frissen szabadulva hevertek az ágyban. Később, egy ínycsiklandozó vacsora keretei között esetleg, de lehetőleg akkor is kerüld az összehasonlítást volt szeretőiddel. Ha mással jobb volt, az maradjon a te titkod: ne ingasd meg párodat abban a delíriumos tévhitben, hogy ő számodra a legnagyobb lepedőbetyár, akiben még soha nem kellett csalódnod.

Nem te vagy az igazi

Az ágyban átélt kudarcnál szúrósabb jégesőt csak azzal zúdíthatsz a pasi nyakába, ha megosztod legbensőbb titkodat, miszerint jól érzed magad vele, de a távoli jövőt, azt nem igazán tudod közösen elképzelni. A kényelmes, hosszú kapcsolattal a férfi úgy van, hogy ez már a vég, innen feljebb már nincs, és végre eljött számára az aranykor, amikor legálisan feszíthet szakadozott alsógatyában a tévé előtt, mert a meghittségnek ezen a fokán már egyenesen hiányozna neked, ha nem így tenne. Ebben a helyzetben pedig írásban és szóban is nyújthatsz számára felvilágosítást, hogy te egyáltalán nem bánnád, ha néha meglepetésből elmosogatna, ő erre csak legyint majd, hogy te úgyis megteszed.

Az a pillanat pedig, amikor rájön, hogy neked nem a szőrös pocakból, a sörből és a mosatlanból áll a tündérmese, teljes kudarc lehet számára. Az azonban még ebben a vészterhes pillanatban sem valószínű, hogy a mosogatószivacs után nyúljon, sokkal valószínűbb, hogy a barátok és a megértő sörösüveg társaságába menekül.

Majd én fizetek, úgyis többet keresek

Tűsarokba bújtatott nővel az oldalán a legtöbb férfi az utolsó fillérből is lovag próbálna lenni. Természetesen ott a másik véglet, amikor domborodó hasú pénztárcáját annyira félti, hogy még a közösen elszürcsölgetett kóla árát is kortyokra bontva hajtja be rajtad, de amikor üresen pang a kassza, mert egyszerűen nem keres annyit, mint te, mélységesen rosszulesik neki, hogy a pénztárnál te húzod elő a bankkártyádat.

Nem érdemes tehát szóba hoznod, ha többet keresel, mint a párod, ezt az erkölcsi csorbát ugyanis nem egykönnyen heveri ki az énközpontú férfiszív. Hiába a nemek egyenlősége, ez legfeljebb a népszavazáson számít, kapcsolatban nem. A férfi ugyanis retteg az erős nőtől, ha tehát semmirekellőnek érzi magát melletted, könnyen lehet, hogy keres magának az oroszlán helyett egy házicicát.

Észben lehetnél fényesebb is

Az anyagiak mellett a férfi hajlamos értelmi képességeit is megkérdőjelezhetetlenül reflektorfénybe állítani. Amikor pedig kiderül, hogy nem ő az égbolton a legragyogóbb csillag, és észben fényesebb vagy nála, akkor számára véget ér a szerelem, a közösen szövögetett álmok egycsapásra szertefoszlanak. Az okos nő vonzó, de az okosabb nő már kevésbé.

Ha a vitában nem tud hisztivel vádolni, mert hideg fejjel érvelsz és vitatkozol, számára a kapcsolat egyik legfontosabb kelléke veszik el, a fogaskerekek pedig csikorogni kezdenek. A hiszti ugyanis legalább annyira kell a férfinak, mint amennyire menekül tőle.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük