18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Nagy óvszerkörkép (18+)

Árakkal és lelőhelyekkel

Bár óvszert a legtöbb boltban találhatsz, vannak speciális darabok, melyekért megéri bekukkantanod egy szexshopba. Ismerd meg a kínálatot!

Az óvszer sokak szemében a szükséges rossz a szexben, de a biztonság miatt és a nemi betegségek elkerülése érdekében elengedhetetlen kellék. Mivel a legtöbb pár ezt az egyszerű eszközt választja a védekezéshez, a piacon számos fajtájú óvszert találhatsz.

Az elsődleges cél a kényelem és a minél természetesebb érzés, azonban akadnak különleges darabok is, melyek extra élményekkel kecsegtetnek.

Bárhol beszerezhetőek

Mivel az óvszer a rendszeres nemi élet egyik alapvető kelléke, a legtöbb bolt polcain megtalálható, azonban csak bizonyos márkák termékeihez juthatsz hozzá könnyedén. Szerencsére a legelterjedtebb gumik terén is egyre szélesebb a paletta, így nemcsak a márkák között válogathatsz, de azokon belül is találhatsz különböző típusokat. Akkor sem kell tehát lemondanod a változatosságról, ha szereted a szexet, de semmi kedved csak egy igazi óvszer-különlegesség kedvéért betérni egy szexshopba.

A Durex alapfunkciós termékét, a Classic névre hallgató óvszert a legtöbb drogériában és boltban megtalálhatod. Ez a csomag 635 forintért nem tartogat semmi meglepetést, mindössze három síkosítóval ellátott, normál méretű óvszert.

Hasonlóan elterjedtek a Life Styles termékei is. Ha kicsit különlegesebb élményre vágysz, válaszd a három darabos Ultra Thin óvszert, mely nagyobb élvezetet garantál. A síkosítóval ellátott, vékony kondomokat is normál méretre tervezték, ezért érdemes vigyáznod, ha párodat nagyobb szerszámmal áldotta meg az anyatermészet, nehogy elszakadjon. A Masculan óvszereket is sok helyen megtalálhatod, és a klasszikus alapdarab mellett akár bordázottat is választhatsz. A márka tíz darabos kiszerelése 975 forintba kerül.

Különleges élmények

Ha nem elégszel meg a mindennapos óvszermárkák nyújtotta lehetőségekkel, kénytelen leszel ellátogatni egy szexboltba. Ahol merész szexjátékszereket és egyéb különleges kellékeket találsz a polcokon, ott az óvszerkínálat is kissé eltér attól, amit a drogériákban találhatsz. Ezúttal nem a használatra alkalmatlan állatfigurás különlegességeket mutatjuk be, sokkal inkább azokból az óvszerekből szemezgetünk, melyek többet nyújtanak, mint a legelterjedtebb típusok.

Bár a Life Styles a bárhol beszerezhető márkák közé tartozik, legújabb terméke, a SKYN névre hallgató óvszer igazi különlegesség. Ez a termék latex helyett egy Sensoprene elnevezésű anyagból készült, ami természetesebb érzést nyújt, a különlegesen vékony óvszer ugyanakkor a legerősebb latextermékek biztonsági szintjét garantálja. A három darabos termék ára 900 forint.

Amennyiben gyakran előfordul pároddal, hogy hamarabb jut a csúcsra, mint szeretnéd, szexpraktikák helyett lehet, hogy egy speciális óvszer a legjobb megoldás. Próbáljátok ki a Billy Boy Longtime nevű termékét, melyet az Erotika Star.hu online szexáruházban vásárolhatsz meg. 2790 forintért cserébe kilencszer bújhattok ágyba. Ha azonban különlegességekről van szó, semmiképpen nem maradhat ki a sorból a világítós óvszer, melyet legalább a vicc kedvéért sokan kipróbálnak. A Love Light elnevezésű termék, melyet a Hancurka.hu webshopban vásárolhatsz meg, három óvszert rejt, és 2790 forintba kerül.

Amennyiben a világítós óvszer mellett a gyümölcsös ízt is szívesen tesztelnéd, szerezd be a Szeresdmagad.hu internetes szexboltból a 690 forintos Sico Colort, ami három színes, ízesített óvszert tartalmaz.

Átlagon felüli méretre

A drogériák óvszerkínálatával főleg akkor lehetsz elégedetlen, ha párod átlagon felüli méretekkel rendelkezik. Ha próbáltad már valaha azzal áthidalni az óvszerrel való bíbelődés kiábrándító pillanatát, hogy egy szexi gesztussal magadra vállaltad a feladatot, valószínűleg az első kudarc után ráhagytad a pasidra, hogy ő tornássza fel magára az alulméretezett óvszert. Nemcsak neked ciki azonban, ha a kicsi gumi elpattan, elugrik, vagy nem akar felmenni, de neki is kellemetlen a hosszas művelet, ami könnyen kiküszöbölhető egy megfelelő kondommal.

Bár a Durex is gyárt különleges méretű óvszert, az XL Comfort névre hallgató termékre nem találtunk rá a drogériák polcain, csak a neten és a szexboltokban. A három darabos kiszerelés 815 forintba kerül.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A Billy Boy Special Óvszert a Szeresdmagad.hu oldalán vásárolhatod meg, a kilenc darabos kiszerelés ára pedig 2790 forint. A nemes egyszerűséggel XXL névre hallgató óvszert a Hancurka.hu-n találod, és kilenc darabért 1090 forintot kell fizetned.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük