Egy egyszerű rajz, de mély mondanivalója van - Fontos üzenetet rejtenek a művész motivációs ábrái

Az illusztrátor mély gondolatokat, üzeneteket rejt egyszerűnek tűnő ábráiba.

rajz cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Instagram sablonképei közt felüdülés néha kissé komolyabb, elgondolkodtató posztokat látni. Olyanokat pedig főleg, amik amellett, hogy mély mondanivalóval rendelkeznek, még motiválják is az embereket.

Jun Han Chin illusztrátor profilja nagyon más, mint a többi, és pont ezért is érdemes követni. Egyszerű rajzai mindenkit gondolkodásra késztetnek, és segítenek abban, hogy a rosszban is meglásd a jót, a lehetőséget.

Mély mondanivalója van a művész rajzainak

A férfi korábban könyvösszefoglalókat írt, de azt vette észre, hogy az illusztrációk segítségével sokkal könnyebben felidézi az olvasottakat. 2021 óta rajzol, ábráihoz pedig mindenhonnan merít ötleteket: könyvekből, a saját tapasztalataiból, podcastokból és hétköznapi beszélgetésekből is. Nagyon élvezi, amit csinál, követői kommentjeit pedig különösen szereti olvasgatni. 

Kiváltságosnak érzi magát, hogy megoszthatja gondolatait, valamint az általa tanult dolgokat más emberekkel. Célja pedig az, hogy mindezt egyszerű, mindenki számára érthető és használható módon tegye. Nem lélegzetelállító képeket akar alkotni, csak szimpla rajzokat, amik mögött mégis fontos mondanivaló rejlik. Posztjait elnézve pedig ez nagyon is sikerül neki. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Zseniális rajzaival mindenkit elgondolkodtat, képei miatt már több mint 80 ezren követik az Instán, ez a szám pedig egyre csak nő. Az alábbiakat elnézve nagyon is értjük, hogy miért.

Az apró dolgok is sokat jelentenek: sokszor hosszú időre van szükség ahhoz, hogy valami megvalósuljon, de nem szabad feladni.

Nem mindig az a leghatékonyabb, ha egyedül csinálsz mindent: a csapatmunka gyakran jobban működik.

Az ember gyakran azt hiszi, hogy nem elég jó, pedig mindenkinek megvan a maga helye. Biztos, hogy valakiknek pont rád van szüksége.

Az általános, semmitmondó tanácsok nemhogy nem segítenek, de sokszor még rontanak is mások helyzetén.

Törekedj a tökéletességre, de fogadd el a tökéletlenséget.

A legjobb ötletek sem számítanak, amíg nem cselekszel, amíg nem teszel a megvalósításukért.

Sokatmondó rajzok a társadalomról

Az iráni művész a társadalom azon problémáit, nehézségeit foglalja képekbe, melyek sokakat érintenek, és amelyeket mégis rengetegen figyelmen kívül hagynak.

Ezt is szeretjük