Grumpy Cat utódja még mérgesebbnek tűnik: a szőrmók így is nagyon aranyos

Meow Meow tökéletesen megtestesíti mindazt, amit az emberek nagy része érez hétfő reggel a kávé előtt.

morcos-macska1
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valószínűleg Grumpy Catet senkinek nem kell bemutatni, hiszen a morcos cica gyorsan az internet kedvence lett, hírnevével pedig a gazdija is jól járt - becslések szerint az ismertté válást követő két évben átszámítva 25 milliárd forint bevételt termelt szokatlan, mégis szerethető megjelenésével.

Az internetes sztármacska 2019 májusában sajnos elpusztult, de a trónjára már sok morcos kis szőrmóknak fáj a foga: Meow Meow-nál azonban keresve sem lehetne jobb utódot találni, hiszen külsőleg hasonlít Grumpy Catre, csak még egy fokkal durcásabb kiadásban.

Morcos szőrmók a ház úrnője

Meow Meow elődjéhez hasonlóan nőstény cica, és az enyhe törpeségnek köszönheti vicces külsejét, ami az esetek nagy részében nincs összefüggésben a természetével, hiszen a gazdija szerint nagyon bújós macska, aki imádja, ha simogatják, szeretgetik, és elhalmozzák minden jóval. De ahogy azt a legtöbb macskatartó is ismeri, belőle is néha kibújik a kisördög, és akkor teljesen átveszi az uralmat a lakás felett - bár nem biztos, hogy a gazdája le meri szidni, ha ilyen tekintet néz vissza rá.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

(Képek forrása: Instagram)

Ezt is szeretjük