Mi történik, ha négy macskád van, de elalszol reggeliidőben? Ilyen az élet, ha több házi kedvenced van
A gazdik képeken mutatták meg, milyenek a hétköznapjaik több cicával vagy kutyával.

no cicakkal cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Először minden csak egy cicával vagy kutyával kezdődik, aztán hamarosan azt veszed észre, nem tudtál ellenállni, és már hárman vagy négyen vannak - valószínűleg sokaknak ismerős ez a helyzet. 

Ha valaki egyszer megtapasztalja egy kisállat szeretetét, a vele járó boldog pillanatokat, akkor nehéz nemet mondani egy újabb kedvencre. Az állatkák számával pedig az örömteli, a vicces és a furcsa percek, szituációk száma is megtöbbszöröződik.

Milyen az élet több kisállattal?

A háromnál több szőrmókkal élő emberek a neten osztották meg fotóikat arról, milyenek a mindennapjaik a cicáikkal és a kutyáikkal. Aranyos, humoros helyzeteket fotóztak le, amikkel szinte mindennap szembesülnek. Megmutatták többek között azt, hogy mi történik, ha elalszanak reggeliidőben, vagy ha nem etetik meg kedvenceiket rögtön, amikor hazaérnek, sőt még azt is, hogyan pihennek ennyi négylábú mellett. Imádni való, vicces képek következnek.

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük