18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 dolog, amiben mindig mondj igazat a párodnak: később te bánhatod, ha hazudsz

Ne ködösíts, ha a szexről van szó, különben pórul járhatsz!

Az udvariasság nagyon nemes tulajdonság, és egy szintig a szemérmesség is vonzó lehet az ellenkező nem szemében, ám vannak helyzetek, amikor egyik sem kimondottan célravezető. Esetenként éppen ezek a gátak akadályoznak meg abban, hogy a párodnak őszintén megmondd a véleményedet, ez a ködösítés pedig rendkívül káros lehet a kapcsolatotokra nézve. És hiába vársz a megfelelő pillanatra, később akár egyre nehezebbé is válhat előrukkolni vele.

Tényleg jó volt?

Nem csupán a hosszú távú kapcsolat, de az igazán jó szex is az őszinteségen alapul, ezért fontos, hogy mindig párod tudtára add, mi hoz lázba, mit élvezel közben, hogy juttathat a legkönnyebben a csúcsra. A nők jelentős része hajlamos azt feltételezni, hogy egy tapasztalt férfi már mindent tud a szebbik nem testéről és szokásairól, pedig ez nem így van. Egyrészt kevesen mernek igazán részletesen beszélni a dologról, másrészt pedig minden nő számára más jelenti a gyönyört.

Anélkül, hogy beletaposnál az önbecsülésébe, finoman rávezetheted, hogy hova adjon puszit, vagy milyen pózban csináljátok, esetleg mit kerüljetek el a nagyobb élvezet érdekében. Ha képes vagy elengedni magad, és a tudtára adni a számodra kellemes helyzeteket, a kapcsolatotok valóban jól működhet a továbbiakban is.

Bevállalod?

Félreértések sora fakad abból is, hogy a nő a kapcsolat elején mindenáron imponálni akar szerelmének. Ennek azonban szintén vannak buktatói, ugyanis a férfi könnyen azt hiheti, hogy téged is felcsigáznak és élvezettel töltenek el piszkos ötletei.

A színjáték tehát itt sem vezet megoldásra, ha úgy érzed, számodra nem pálya, amire kér, inkább már az elején mondj nemet, nehogy utólag bánd meg! Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mindentől zárkózz el már előre, ha valóban tetszik párod vagányabb ötlete, egy próba után még mindig meggondolhatod magad, és akár száműzheted is a listáról. A lényeg, hogy ebben is tudni kell esetenként nemet mondani.

7 dolog a szexben, ami nagyon nem úgy működik, ahogy sokan hiszik: vicces képek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Egy gyors menet most?

A szex időpontjában sem szabad túl sok kompromisszumot kötni. Egy jobb a békesség alapon bevállalt menetnél sajnos nem törvényszerű, hogy mindkét fél számára élvezhető lesz. Ha éppen nem érzed magad a topon, vagy általában nem kerülsz egykönnyen hangulatba, nem kötelező a férfi vágyainak engedned.

Fontos viszont, hogy ne magyarázat nélkül utasítsd vissza, különben azt érezheti, hogy ezzel a gesztussal egyszerűen kerülni akarod őt! Egy igazán jól működő kapcsolatban egy apró hárítást nem követhet sértettség, hiszen az a cél, hogy mindketten ugyanolyan felhőtlenül érezzétek magatokat szerelmeskedés közben.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük