18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 idegtépő női mondat, amivel ne kezdj vitát

Bizonyos szavakkal a feszült helyzetet rögtön tányértörő veszekedésbe fordíthatod, amin a békítő szex sem segít. Tudd meg, mivel ne nyiss vitát.

A vita építő jellegű lehet, és, ha a külső szemlélő számára leginkább a családi poklot idézi is tányércsapkodós veszekedésetek, sokat jelenthet a kapcsolat túlélésében. Vitát azonban kétféleképpen kezdhetsz: ügyesen vagy már eleve halálra ítélten.

Az esetek nagy részében ugyanis a végkimenetel az első mondattól függ: amennyiben ezzel végzetesen kihúzod a gyufát partnerednél, legfeljebb egy dacos tűzszünetig juthattok, de építő megoldás nem születik. Ismerd meg azokat a mondatokat, amelyeket jobb, ha tiltólistára helyezel a robbanáskész állapotban.

- Drágám, beszélnünk kell!

Ez a mondat az egyik legrosszabb felvezető, amivel csak indíthatsz, nagyjából azzal ér fel, mintha azt mondanád párodnak, hogy most következik a hibák lajstroma, és minden rajta csattan majd. A beszélnünk kell azonban önmagában még nem elég: a legtöbb ember, amikor ideges, hivatalosabban szólítja meg partnerét, mint egyébként, Peti helyett Pétert mond. Amikor ez elhangzik, a másik már tudja, hogy semmi jóra nem számíthat, hát még, ha megfejeled a ráadással is.

Próbáld meg kerülni azt a bizonyos nevet, ha pedig problémád van, ne egy vészjósló felvezetővel készítsd elő, hanem egyszerűen vágj bele. Ha már a veszekedés előtt azt lebegteted, hogy számon kérő leszel, ne csodálkozz, ha párod védekezésből támad. Ezek a helyzetek pedig megoldáshoz garantáltan nem vezetnek, csak dühös, energikus vitához. Próbálj meg negatív felhang nélkül, semlegesen belekezdeni mondandódba, hogy az érveiddel harcolhass, és ne az erősebb indulat győzzön!

- Miért nem vagy képes a zoknit a szennyesbe dobni?

Ha mindig szétdobálja a zokniját, soha nem csinál semmit, és még a szemetet se hajlandó levinni, lehetőség szerint ne ezeken az apróságokon robbantsd ki az évszázad veszekedését. Természetesen a tipikus férfias rigolyák, melyekről azt hitted, csak a sztereotípiák, mindennél bosszantóbbak lehetnek a saját otthonodban, de mivel ez egyben az ő élete is, biztosan neki is van mit elnéznie.

15 jel, hogy elmúlt a szerelem

Nézegess képeket!

Elolvasom

Lehetnek olyan időszakok, amikor a te tűrőképességed is gyengébb lábakon áll, de hasonló helyzetben próbáld a valódi problémát megfogalmazni, és ne azokkal az apróságokkal dobálózz, amelyek a mindennapok részét képezik. Ha pedig ezeken a kicsi, de annál bosszantóbb szokásokon szeretnél változtatni, inkább a megoldással állj elő, hogy mi az, amit ne tegyen, és mi az, amit ezzel szemben jó lenne, ha beiktatna a mindennapi rutinba.

Ha csak az ismétlődő bosszankodásig jutsz, párod is hasonló helyzetbe kerül, hiszen a pasit éppen az idegesíti a legjobban, ha mindig ugyanazt az örökzöld hibát hányod a szemére.

- Ha igazán szeretnél...

A ha szeretsz kezdetű mondat az érzelmi zsarolás tipikus esete, aminek a nők könnyen áldozatául esnek, nem úgy a férfi. Ha ezzel állsz elő, ne csodálkozz, ha ő is bedobja a furfangos praktikát, hogy gyakoribb orális szexre buzdítson. Másrészt, ha állandóan azt a szerepet veszed fel a vita során, hogy elégedetlen vagy, egy idő után az is leszel. Ha tisztában vagytok egymás érzéseivel, ne kérdőjelezzétek meg őket, hiszen azzal csak növelitek egymás között a távolságot, és a vita során garantáltan nem kerültök egymáshoz közelebb.

Sokkal építőbb, ha kéréseidet a lehető legegyszerűbb formában adod elő, hiszen, ha valami nem kényszer, és még mosolyt is csalhat vele az arcodra, pasid is sokkal szívesebben teszi meg.

Ha termékeny, és nem parttalan vitát szeretnél, próbálj meg valóban a konfliktusra koncentrálni, és amennyiben az a problémád, hogy hétvégente egyedül kell takarítanod, ne keverd bele a szerelmet!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük