Mivel húzhatod ki a legkönnyebben a pasinál a gyufát?
Íme, a lista!
Nem akarod, hogy az este a meghitt romantikázás helyett veszekedéssel teljen? Ezeket ne tedd!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már meg sem lepődünk azon, hogy a britek, mint oly sok más, teljesen hétköznapinak tűnő emberi dolgot, a veszekedési szokásainkat is nagyító alá helyezték. Az eredmény pedig egy csinos kis lista arról, hogy mivel idegesítik fel a leggyakrabban a nők a férfiakat: ezt most te is megismerheted, de azért azt leszögeznénk, hogy nem feltétlenül kell az egyes tételeket szentírásnak tekinteni.

Mivel ugyanis információink szerint a kutatásban szegről-végről a Betterbathrooms nevű szanitergyártó cég is érdekelt volt, feltűnően gyakran bukkan fel az egyes pontok között az otthoni tárgyakkal való bánásmód, és háttérbe szorulnak a személyes problémák. Ugyanakkor, ha a felsorolt férfibosszantó rigolyák közül néhány apróságnak is tűnik, tanulságos lehet számba venni, vajon te mennyire vagy hajlamos rájuk, és melyek azok, melyek a párodat is ténylegesen kihozzák a sodrából.

Túl hosszú készülődés

Persze nők között is akad, aki csodával határos módon pár pillanat alatt képes elkészülni, különösen, ha öt perce már el kellett volna indulni munkába. De ha a pároddal mész vacsorázni, neki, akinek elég egy pólót és egy pulcsit összepárosítani az egyik farmerével, valóban hosszú időnek tűnhet, míg az öltözködéstől eljutsz egészen odáig, hogy ki vagy festve, és a frizurád is kész.

A szépséghez azonban idő kell, ezért, hacsak nem valóban rekordhosszúságú órákat töltesz a külsőd megkomponálásával, hasonló helyzetben nem igazán jogos a férfias bosszankodás, még ha egyesek hajlamosak is rá.

Vita a házimunkáról

Azon is lehet háborogni, ha a nő történetesen elvárja, hogy a pasi ugyanannyi házimunkát végezzen, mint ő maga, de véleményünk szerint ez ugyancsak helyénvaló óhaj.

Persze a megfogalmazás módja sokat számít: ha rendszeresen számon kérő hangon adod a párod tudtára, hogy már megint neked kellett elmosogatnod, azzal érthető, hogy kihozod a sodrából. Ha azonban megkéred rá, hogy néha ő is tegyen hozzá ahhoz, hogy az otthonotok úgy nézzen ki, ahogy, ne hagyd magad, még ha a pasid látványos kiborulással is próbál a mosogatószivacstól menekülni.

Fölösleges fényáradat

A britek listája szerint gyakori jelenség az is, hogy a hölgyek megfeledkeznek a villanykapcsolóról, történetesen, hogy a világítás szüneteltetésére is lehet használni. Bár azt talán túlzás kijelenteni, hogy ez minden esetben tányércsapkodós vitákhoz vezethet, az anyagi számításokban és a spórolásban sokszor valóban a férfiak az erősebbek. Ha pedig minden forint számít, hallgass a párodra, és te is örülsz majd az alacsonyabb számláknak.

Női rendetlenség

A haj a lefolyóban, a szemetes túltömése, a zsebkendők és koszos poharak széthagyása mind gyakori vitát generáló női hibaként szerepel a férfiak listáján. Bár nem egy pasi akad, aki maga korántsem rendszerető annyira, hogy ezek az apróságok szemet szúrjanak neki, amennyiben a párod inkább a másik oldalt képviseli, a rendetlenséggel valóban könnyen kiverheted nála a biztosítékot.

Ahhoz, hogy a felsorolt dolgok ne vezessenek állandó civakodáshoz, csak egy kis odafigyelésre van szükség: ha végeztél valamilyen tevékenységgel, legyen az fürdés, főzés vagy étkezés, nézz szét, és próbálj mindent visszaállítani az ideális alapállapotába. Ha pedig tele van a szemetes, ne trükközz azzal, hogy még egy üres flakon csak belefér: mire beletuszkolod, akár le is vihetnéd. Természetesen cserébe párodtól ugyanez elvárható.

Milyen a tökéletes barátnő?

Ha a negatívumok után arra is kíváncsi lennél, milyen női tulajdonságokat imádnak a férfiak, nézd meg videónkat! Az utca emberétől megtudhatod, milyen az ideális barátnő.

Tárgyak felhalmozása

Ami neked dísztárgy, az sok pasinak porfogó, a kozmetikumok a fürdőszobában pedig a temérdek kacat kategóriájába esnek. A számtalan női holmi, illetve ezek váltakozó sebességgel, de állandó jelleggel történő szaporodása szintén a rendmániás férfiaknál lehet állandó vitapont, de nincs kizárva, hogy épp közülük hoz össze eggyel a sors. Ebben az esetben szükség lesz egy kis kompromisszumra: persze a pasi nem várhatja el, hogy ugyanannyira minimalista legyél a tárgyak tekintetében, mint ő, azonban arra te is ügyelhetsz, hogy amit elhasználtál, illetve már fölösleges, ne őrizgesd.

Szappanopera minden áron

A magunk részéről nem hallottunk még róla, hogy a Született feleségek heves családi vitához vezetett volna, de ha a Rambo 4 vagy Született feleségek egyidejű sugárzása miatt kényszerű válaszhelyzet áll elő, akkor már könnyen lehet. Mint tudjuk, minél több ideje van együtt egy pár, annál könnyebben kerekedik a hasonló apróságnak tűnő dolgokból is parázs vita, de azért azt nem gondolnánk, hogy a távirányító uralma fölött folytatott összecsapás akár a párkapcsolat végét is jelentheti.

Ha párod gyakran dühbe gurul, amikor a kedvenc sorozatodat szeretnéd nézni, mialatt épp az ő kedvenc filmje megy, vagy kapcsoljátok ki a tévét, és foglalkozzatok helyette egymással, vagy, ha semmiképpen nem akarsz lemaradni az adott részről, szervezd össze a barátnőiddel, és nézzétek meg együtt valamelyikőtök lakásán.

Ezt is szeretjük