18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 dolog, amire minden nő vágyik az ágyban, de nem meri elmondani

Ha a férfiak is tudnák, imádnák az ötletet, a nők többsége mégis szemérmesen hallgat.

Neveltetés, társadalmi elvárások, szégyenlősség, szemérmesség - csak néhány ok, ami miatt rengeteg nő nem éli meg vágyait az ágyban, pedig legbelül talán mindennél jobban felcsigázza egy-egy fantáziája.

Az örök rabságra ítélt, kimondatlan vágyak azonban, ha szabad utat kapnának a férfifülek felé, nagy valószínűséggel pozitív fogadtatásra találnának, hiszen a férfiak odavannak az ágyban az ötletdús, szexet szerető nőkért.

Mindemellett a szexvágyak megélése a nő számára a saját testi-lelki egyensúlyát, nőiességének kibontakoztatását, érzéseinek szabadjára engedését, tehát egyfajta felszabadulást is jelent.

Semmiképp nem érdemes ettől senkinek megfosztania magát, hiszen számos élményről maradhat le, csak, mert saját maga köré emelt falaiba ütközik.

A hálószoba az a helyiség, ahol igenis szabad, sőt, kell is egy kicsit huncutnak lenni - ebben nincs semmi rossz, sőt. Az embernek magának, de a párkapcsolatnak is nagyon jót tehet.

Anonim internetes fórumok alapján az alábbi három vágy nagyon sok nőben megfogalmazódik, mégsem mindenki meri kimondani, kérni vagy javasolni.

Játék az erőviszonyokkal

Egészen más megvilágításba helyezi az együttléteket, ha az egyik fél a másik számára - persze csak annyira, amennyire mindenkinek belefér - ki van szolgáltatva.

A nők többségének izgató a gondolat, hogy akár érzékeiben, akár mozgásában korlátozva kényeztesse a férfi, például egy szemére kötött kendő vagy egy plüss bilincs beiktatásával. Ugyanígy sok férfi fantáziáját is izgatja, hogy ő kerekedjen felül párján, és tegyen vele - képletesen szólva - azt, amit csak akar, ezért kár elhallgatni az ötletet.

Segédeszközök

Férfi és nő közt a szex semmivel sem összehasonlítható érzéseket adhat, hiszen az élvezet több összetevő keverékeként gomolyog az ember testében: fizikai hatások, szenvedély, szerelem találkozik.

Mégis sok nőt érdekelne, milyen lehet mondjuk kézbe venni és kipróbálni egy vibrátort vagy más segédeszközt, ha nem is adnak hangot vágyuknak, nehogy párjuk azt gondolja, az ő teljesítményével van gond. Pedig jól végiggondolva, ügyesen fogalmazva, játékra csábítva egy ilyen ötlet zene lehet a férfifüleknek.

Jó szex

Nézd meg a képeket tippjeinkkel a jobb szexért!

Soft pornó

A nők nagy többsége rosszul van attól, hogy a férfiak pornót néznek, és ennek rendszerint hangot is adnak, mondván, azok a filmek gusztustalanok, érzelemtől mentesek, és kilométerekre állnak a valóságtól. Kevesen vallják csak be, hogy egyes szexjelenetek bizony bennük is felébresztik az alvó oroszlánt, kiváltképp azok, melyek a pornó finomabb verziói, vagyis a soft pornó jelenetek, pedig, ha egy férfi tudomást szerezne párjának erről a vágyáról, valószínű, hogy örülne érdeklődésének.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük