Mit iszik a pasi az első randin? Ezt árulja el róla
Figyeld meg, milyen italt rendel a férfi, és fontos tulajdonságaira deríthetsz fényt.

Dia

 	Fehérbor  	Egy kutatás szerint a borfogyasztók felsőbb társadalmi osztályból, és kifinomult kulturális közegből jönnek. Ha a pasi fehérbort iszik, valószínűleg kifinomult személyiséggel van dolgod, aki az erőszak helyett a meggyőzést választja a kommunikáció útjának.  	Kapcsolódó cikk: 	4 vonzó férfitípus, aki megkeseríti az életed »

Fehérbor

Egy kutatás szerint a borfogyasztók felsőbb társadalmi osztályból, és kifinomult kulturális közegből jönnek. Ha a pasi fehérbort iszik, valószínűleg kifinomult személyiséggel van dolgod, aki az erőszak helyett a meggyőzést választja a kommunikáció útjának.

Kapcsolódó cikk:
4 vonzó férfitípus, aki megkeseríti az életed »

Dia

 	Vörösbor  	A vörösbor-fogyasztó spirituális beállítottságú férfi, aki szeret elmélyülni az érzelmekben és a gondolatokban. Nem kizárt, hogy sokat tesz intellektusa fejlesztéséért, de fontosnak tartja az érzelmeket is. Ám a vörösborfogyasztás a sznobizmus jele is lehet, amennyiben valaki épp az iménti a tulajdonságokat akarja elhitetni a másikkal.

Vörösbor

A vörösbor-fogyasztó spirituális beállítottságú férfi, aki szeret elmélyülni az érzelmekben és a gondolatokban. Nem kizárt, hogy sokat tesz intellektusa fejlesztéséért, de fontosnak tartja az érzelmeket is. Ám a vörösborfogyasztás a sznobizmus jele is lehet, amennyiben valaki épp az iménti a tulajdonságokat akarja elhitetni a másikkal.

Dia

	Pezsgő 	Aki rendszeresen pezsgőt iszik, valószínűleg mindig talál okot az ünneplésre, vagyis kikezdhetetlen életkedvvel rendelkezik. Ha a te kedvedért rendeli ezt, sejtheted, hogy megadja a módját a dolgoknak, és szeretné a tudomásodra hozni, hogy fontos vagy a számára.	Kapcsolódó cikk:	3 jel, hogy bejössz a pasinak »

Pezsgő 

Aki rendszeresen pezsgőt iszik, valószínűleg mindig talál okot az ünneplésre, vagyis kikezdhetetlen életkedvvel rendelkezik. Ha a te kedvedért rendeli ezt, sejtheted, hogy megadja a módját a dolgoknak, és szeretné a tudomásodra hozni, hogy fontos vagy a számára.

Kapcsolódó cikk:
3 jel, hogy bejössz a pasinak »

Dia

	Sör	A sörivók klasszikusan férfias alkatok, akiknek fontosak a hagyományos szerepek. Nem hezitálnak, ha arra kerül a sor, hogy megvédjenek egy nőt. Bár fontos számukra a nőiesség és elvárják, hogy nőként nyilvánulj meg, nem kényszerítenek alárendelt szerepbe.

Sör

A sörivók klasszikusan férfias alkatok, akiknek fontosak a hagyományos szerepek. Nem hezitálnak, ha arra kerül a sor, hogy megvédjenek egy nőt. Bár fontos számukra a nőiesség és elvárják, hogy nőként nyilvánulj meg, nem kényszerítenek alárendelt szerepbe.

Dia

 	Rövid  	Röviditalt kevesen fogyasztanak az első randin, mert nem akarnak rossz színben feltűnni a másik előtt. Ezért ha valaki mégis ezt issza, az lényegretörő és sallangmentes jellemről árulkodik, aki nem törekszik arra, hogy más képet mutasson, mint amilyen. Csak akkor kezdhetsz gyanakodni, ha kapásból négyet-ötöt megiszik egymás után.  	Kapcsolódó cikk: 	5 nyomós érv, amiért megéri fiatalabb pasival kezdeni »

Rövid

Röviditalt kevesen fogyasztanak az első randin, mert nem akarnak rossz színben feltűnni a másik előtt. Ezért ha valaki mégis ezt issza, az lényegretörő és sallangmentes jellemről árulkodik, aki nem törekszik arra, hogy más képet mutasson, mint amilyen. Csak akkor kezdhetsz gyanakodni, ha kapásból négyet-ötöt megiszik egymás után.

Kapcsolódó cikk:
5 nyomós érv, amiért megéri fiatalabb pasival kezdeni »

Dia

	Fröccs	A fröccsivó kicsit zárkózott alkat, aki tart a hirtelen feltörő, nagy érzelmektől, és időre van szüksége ahhoz, hogy igazán megnyíljon. Viszont az sem kizárt, hogy hagyja magát befolyásolni a sztereotípiák által, és lehet, hogy nem vállalja önmagát. Sokszor nkább a külvilágnak igyekszik megfelelni, minthogy a belső hangjára hallgasson.

Fröccs

A fröccsivó kicsit zárkózott alkat, aki tart a hirtelen feltörő, nagy érzelmektől, és időre van szüksége ahhoz, hogy igazán megnyíljon. Viszont az sem kizárt, hogy hagyja magát befolyásolni a sztereotípiák által, és lehet, hogy nem vállalja önmagát. Sokszor nkább a külvilágnak igyekszik megfelelni, minthogy a belső hangjára hallgasson.

Dia

	Koktél	A koktélivó gyakran az elismerés rabja, ezért talán attól sem riad vissza, hogy más képet mutasson magáról, mint amilyen, annak érdekében, hogy elnyerje mások tiszteletét. Nem biztos, hogy stabil értékrendje van, inkább imponálni szeretne, mint ragaszkodni az elveihez.	Kapcsolódó cikk:	4 mondat a férfitól, ha csak szexet akar tőled »

Koktél

A koktélivó gyakran az elismerés rabja, ezért talán attól sem riad vissza, hogy más képet mutasson magáról, mint amilyen, annak érdekében, hogy elnyerje mások tiszteletét. Nem biztos, hogy stabil értékrendje van, inkább imponálni szeretne, mint ragaszkodni az elveihez.

Kapcsolódó cikk:
4 mondat a férfitól, ha csak szexet akar tőled »

Dia

 	Gyümölcslé  	A gyümölcslé hívei két táborra oszlanak. Aki mindig ugyanazt issza, az valószínűleg a saját szűklátókörűségének rabja. Ha viszont változatosabb az ízlése, vélhetően a tudatos élet híve, aki odafigyel a testére, de korántsem biztos, hogy a lelki dolgok is ugyanilyen fontosak a számára.

Gyümölcslé

A gyümölcslé hívei két táborra oszlanak. Aki mindig ugyanazt issza, az valószínűleg a saját szűklátókörűségének rabja. Ha viszont változatosabb az ízlése, vélhetően a tudatos élet híve, aki odafigyel a testére, de korántsem biztos, hogy a lelki dolgok is ugyanilyen fontosak a számára.

Dia

 	Szénsavas üdítő  	Ha a pasi szénsavas üdítőt iszik, túlzottan konzervatív lehet, és nem kizárt, hogy ez a tulajdonsága makacssággal is párosul. Bár lehet, hogy fontosak számára a családi értékek, nem kimondottan nyitott az új elképzelésekre és a járatlan útra. Vélhetően nem a kreativitás az erőssége.  	Kapcsolódó cikk: 	Tabupasik az online társkeresőkről »

Szénsavas üdítő

Ha a pasi szénsavas üdítőt iszik, túlzottan konzervatív lehet, és nem kizárt, hogy ez a tulajdonsága makacssággal is párosul. Bár lehet, hogy fontosak számára a családi értékek, nem kimondottan nyitott az új elképzelésekre és a járatlan útra. Vélhetően nem a kreativitás az erőssége.

Kapcsolódó cikk:
Tabupasik az online társkeresőkről »

Dia

 	Kávé  	Nem kizárt, hogy fogyasztója képében függőségre hajlamos egyénnel van dolgod, aki megáll az ártatlanabb addikcíóknál. Az is lehet, hogy túlzottan kimeríti magát, esetleg munkamániás. Lehet, hogy nem veti fel a pénz, de ez nem zárja, ki, hogy mindent megadjon neked, amire szükséged van.

Kávé

Nem kizárt, hogy fogyasztója képében függőségre hajlamos egyénnel van dolgod, aki megáll az ártatlanabb addikcíóknál. Az is lehet, hogy túlzottan kimeríti magát, esetleg munkamániás. Lehet, hogy nem veti fel a pénz, de ez nem zárja, ki, hogy mindent megadjon neked, amire szükséged van.

Dia

	Tea	A teafogyasztó férfiak határozott elképzelésekkel rendelkeznek az életről, ám ez nem mindig párosul céltudatossággal. Nem mentes a sznobizmustól, a szellemi-lelki értékek helyett inkább a külsőre helyezi a hangsúlyt. Lehet, hogy inkább villogni akar veled, és nem annyira arra koncentrál, hogy egy hullámhosszon vagytok-e.	Kapcsolódó cikk:	Amivel zavarba hozhatod a pasit az első randin »

Tea

A teafogyasztó férfiak határozott elképzelésekkel rendelkeznek az életről, ám ez nem mindig párosul céltudatossággal. Nem mentes a sznobizmustól, a szellemi-lelki értékek helyett inkább a külsőre helyezi a hangsúlyt. Lehet, hogy inkább villogni akar veled, és nem annyira arra koncentrál, hogy egy hullámhosszon vagytok-e.

Kapcsolódó cikk:
Amivel zavarba hozhatod a pasit az első randin »

Dia

	Azt issza, amit te	Ha megvárja, hogy te rendelj először, majd ugyanazt kéri, annak két tényező állhat a hátterében. Lehet, hogy túlzottan meg akar felelni neked, és nem ragaszkodik a saját ízléséhez, de lehet, hogy ezzel arról akar biztosítani, hogy képes veled egy hullámhosszra kerülni.

Azt issza, amit te

Ha megvárja, hogy te rendelj először, majd ugyanazt kéri, annak két tényező állhat a hátterében. Lehet, hogy túlzottan meg akar felelni neked, és nem ragaszkodik a saját ízléséhez, de lehet, hogy ezzel arról akar biztosítani, hogy képes veled egy hullámhosszra kerülni.

Ezt is szeretjük
Szerző: Szántó Kinga
Fotó: