18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 mondat a férfitól, ha csak szexet akar tőled

A férfi szavaiból egyértelműen kiderül, ha csak egy forró éjszakát szeretne tőled. Olvass a sorok között, és vedd észre az árulkodó jeleket!

A férfiak egy kis hancúrért egészen elképesztő trükköket is képesek bevetni. Többek között olyan mondatokkal szólítanak le, amelyek igazán átlátszóak, de előfordulhat, hogy a pillanatnyi megdöbbenéstől nem látsz tovább az orrodnál.

Azonban, hogy megkíméld magad a kellemetlen szituációktól, vésd az eszedbe azokat a csajozós szövegeket, amelyeket a pasik egyértelműen csak akkor mondanak, ha szeretnének az ágyba csalni.

- Döbbenetes vagy!

Azt hihetnéd, fárasztó megpróbáltatásaid, hogy jól nézz ki a randin, célt értek. A pasi le van döbbenve, szeme nagyra nyílik, és olyan bók hagyja el a száját, amelyre két kis piros folt jelenik meg az arcodon. Azonban ebből az elszólásból legtöbbször egyértelműen következik, hogy szívesen bepillantana a falatnyi ruhád alá, hogy meggyőződjön, valóban olyan vagy-e, mint amilyennek ő elképzel.

Nem azt mondja, hogy csinos vagy, hanem döbbenetes, vagyis szó szerint megrendítetted őt, és ezek után neki bizonyosságot kell szereznie arról, hogy meztelenül is ugyanilyen jól festesz-e.

- De klassz vagy ebben a szerelésben!

Hasonlóan az előző megnyilvánuláshoz, ez is elsősorban csak szexet jelent. Mégpedig azért, mert ha arról lenne szó, hogy valóban az összképet tartja igazán lenyűgözőnek és kívánatosnak, és többet szeretne, mint az ágyába csábítani, akkor valószínűleg inkább a csodaszép, illetve a gyönyörű jelzők hagynák el a száját.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Azonban a szlenges beszéd nem éppen arra utal, hogy valóban megigézted őt. Inkább azt sugallja, hogy felmérte a csípő-derék arányodat, a melled formáját és a hosszú, izmos combjaid - kedvére van a látvány, de még jobban örülne, ha a meztelen testedet mustrálhatná végig, természetesen csak azért, hogy meggyőződjön róla, hogy a ruha alatt is ennyire bombázó vagy.

- Nem jönnél be egy kávéra?

Ez talán az egyik legbonyolultabb helyzet, amelynek ugyan biztosan az a végkifejlete, hogy az ágyban köttök ki, mégsem biztos, hogy a pasi csak ezt akarja. Minden attól függ, hogy hányadik találkozótok után invitál be egy csésze méregerős feketére. Hiszen, ha már túl vagytok a bűvös harmadik légyotton - jobb, ha addig csak plátói a szerelmetek -, akkor éppen ideje, hogy egymás személyisége mellett a másik testét is felfedezzétek.

Azonban abban az esetben, ha ez csak az első, közösen együtt töltött programotok volt, kicsit furán veszi ki magát, ha rögtön felhív a lakásába. Hiszen tény, hogy a pasik a legénylakukat féltve őrzik a nők előtt, tehát, ha ezek után mégis behív, valószínűleg csak az ágyába szeretne csalni, és reggel búcsút intenétek egymásnak.

- A lelki társam vagy

Tegyük fel, hogy lementél a kedvenc szórakozóhelyedre, ahol egy férfi leszólított, esetleg még beszélgettetek is egy kicsit, majd kijelentette, hogy ilyen nővel, mint te, még sosem találkozott, és valószínűleg lelki társak vagytok. Ami persze nagyon jól hangzik, és a legtöbb nőt könnyű ilyen módon levenni a lábáról, hiszen mindenki vágyik arra, hogy megtalálja a másik felét. Azonban ez a legtöbbször csak csapda.

Gondold el, mennyi az esély arra, hogy néhány perc csevegésből kiderüljön, úgy passzoltok, mint a borsó meg a héja. Nagyjából nulla. Ha tehát ezzel a mondattal találkozol, biztos lehetsz benne, hogy a pasi a lépesméz-technikához folyamodott, vagyis csak becserkészni szeretne egy éjszaka erejéig.

Cikkünk megírásában Allan és Barbara Pease A férfinak szex kell, a nőnek szerelem című könyve segített, mely a Park könyvkiadó gondozásában jelent meg.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük