Az 5 legviccesebb csajozós szöveg

Szerintünk

Humoros, bizarr mondatokat gyűjtöttünk saját élményeinkből, talán téged is levennének a lábadról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerencsére az igénytelen, bántó vagy kaptafa csajozós szövegek mellett akadnak olyan egyedi kiképzésű mondatok is, melyek nemcsak a férfi kreativitásáról árulkodnak, hanem arról is, hogy legalább annyi energiát fektet a kiszemelt hölgybe, hogy a kedvéért egy saját mondattal álljon elő.

Az első szóbeli megnyilvánulások sok mindent elárulnak a tulajdonosukról, és javíthatnak, de ronthatnak is a megszólalás előtti benyomáson. A humor egyrészt jó eszköz arra, hogy az illető védelmet szerezzen a visszautasítás ellen, másrészt alkalmas lehet arra is, hogy a nő mégis adjon neki egy esélyt, akkor is, ha nem így tervezte.

Íme, megtörtént esetekből szemeztünk ki néhány valóságos retorikai gyöngyszemet a hozzá tartozó helyzettel, melyek meggyőzhetnek vagy elriaszthatnak, de számunkra nem maradtak hatástalanok.

- Fájt, amikor leestél?

Néhány éve történt, és akkor még eredetinek hangzott ez a mondat, ami mára kezd elterjedni. Lehet, hogy épp az a srác ötlötte ki, akivel mi találkoztunk. Egy kocsmában ültünk a barátainkkal, amikor az egyik barátnőmhöz hirtelen odalépett egy fickó, és a következő kérdést intézte hozzá: - Fájt, amikor leestél? - majd minden további nélkül visszament a helyére. Valószínűleg arra számított, hogy a barátnőmet nem hagyja nyugodni a kérdés, de mivel nem így történt, a következő alkalommal, mosdóba menet hozzáfűzte: - Mert te egy földre szállt angyal vagy.

 - Csak neked játszom

A csajozós dumák közül szerintem a viccesek a leghatásosabbak, bár ettől mintha ódzkodnának a pasik. Nekem talán csak egy ilyen élményem volt, de arra nagyon szívesen emlékszem vissza.

Még egyetemistaként voltam Pécsett a barátnőmnél, egy giccspartin, ahol eleve mindenki elég viccesen nézett ki. Egyszer csak egy srác hippiszerelésben odajött hozzám, elkezdett léggitározni, majd a következőt súgta a fülembe: - Csak neked játszom.

- Tudtad, hogy egy emberi fej négy kiló?

Ezt az egyik barátom dobta be egy lánynál. Szülinapi házibuli volt, amikor kiszúrta a csajt, és nem is hezitált sokat, hogy megszólítsa-e. Nem szólt semmit, csak elindult a lány felé, mondott neki valamit, aminek hatására a lány értetlenül nézett rá.  A srác nem volt egy rutinos ismerkedő, de a szavakkal úgy általában annál jobban bánt. Úgy látszik, a lánynak nem volt túl sok humorérzéke, mert nem annyira értékelte ezt a megnyilvánulást, mint amennyire mi jól szórakoztunk.

 - Rendezel ma házibulit?

Egy barátom a húszas évei elején rendszeresen ezzel a mondattal ment oda lányokhoz az éjszakában. Igazából ez önmagában nem annyira vicces, mint éles helyzetben. Nem tudom, hogy sikerült tökélyre fejlesztenie a technikáját, de több lány is vevő volt rá - legalábbis bizonyos határokon belül. Mert az igazsághoz tartozik, hogy bár nála többen jártak spontán, idegen házibuliban, ezekből úgy tudom, nem született kapcsolat.  

- Te vagy az igazi!

Nemesen egyszerű, mégis kissé talán drasztikusnak ható mondat. Egy koncerten voltunk, amikor odajött egy srác ezzel a szöveggel. Nagyon imponáló volt a határozottsága, de valamiért nem tudtam hinni neki.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A hatás nem maradt el, viszont az a probléma ezzel a mondattal, hogy innentől kezdve nem igazán veszik komolyan az embert, hiába bizonygatja, hogy de tényleg.

Ezt is szeretjük