A legcikibb csajozós szövegek

Szerintünk

Hatásosnak szánt, ám célt tévesztett mondatok, melyek flegmaságból vagy az esélytelenek nyugalmából születtek. Összegyűjtöttük a legkínosabbakat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Általában úgy tűnik, aki veszi a fáradságot, hogy egyedi szöveget találjon ki, mellyel megszólíthatja a nőt, és melyben megcsillogtathatja a humorát, az nem hibázhat nagyot. Ilyenkor még az esetlenség is elnézhető, és lehet, hogy visszautasításban részesül az illető, de legalább nem válik annyira cikivé, mint az, aki olyan szakállas közhelyeket forgat, melyek már megszületésükkor sem értek célba.

De úgy látszik, az éjszaka és az ismerkedési kényszer sokféle elvárásunkat felülírja - vagy alulmúlja. Néhány mondat legalábbis elgondolkodtatja a hallgatót arról, hogy tényleg komolyan gondolta-e a pasi, hogy ezektől megnyerő lesz.

Persze nem mindig pusztán a szövegen múlik, hogy mitől válik egy szituáció kínossá, de gyakran ronthat el ígéretes helyzeteket. Összegyűjtöttünk néhány szerkesztőségi tapasztalatot arról, kinek mi volt a legkínosabb szöveg, mellyel valaha találkozott.

- Most jövök a városból, te vagy itt a legjobb csaj

Még elég fiatal, talán 16 -17 éves lehettem, és Zalaegerszeg környékén bicikliztem. Egyszer csak szembejött egy fazon, tipikus lúzernek kinéző csóka volt, ráadásul körülbelül 10 évvel idősebb nálam. Kért, hogy szálljak le a bicajról, majd megosztotta velem zseniális megfigyelését: - Most jövök a városból, te vagy itt a legjobb csaj. Nem igazán tudtam értékelni, hogy klinikai tesztjei alapján én lettem a környék bombázója, főleg, mert látszott rajta, hogy ugyanezt a dumát már vagy 10 másik nek is elsütötte aznap, hasonló eredménnyel. Szóval visszaszálltam a bringára, és inkább magára hagytam.

 - Tízből hetes

Egyszer, amikor beléptem egy szórakozóhelyre, egy szembejövő pasi rám nézett, és a fülem hallatára közölte: 10-ből hetes. Erre én úgy válaszoltam, hogy ő meg 100-ból egyes. Aztán magyarázkodott, meg próbált jópofizni, mondta, hogy nála Jennifer Lopez is csak nyolcas. Hozzáteszem, a pasi épphogy befért az alsó-közép kategóriába.

 - Ha nem is ma

A fickó egy kultúrparaszt volt, aki hozzá fogható kortárs költőként egyedül Weöres Sándort tudta megnevezni - aki ugye meghalt 1989-ben. A nem kimondottan jól sikerült találkozás után a következő ajánlatot tette: - Most hazakísérlek, hogy addig is tudjunk beszélgetni, aztán ha nem is ma, de valamikor a közeljövőben szeretném megnézni a macskáidat. Mondtam, hogy szerintem a macskák ezt nem szeretnék. Ennyiben maradtunk.

Az idegen a Facebookról

Manapság előfordul, hogy Facebookon keresnek meg vadidegenek olyan szöveggel, hogy: - Ne haragudj a zavarásért, azt szeretném kérdezni, hogy nem utaztál esetleg vasárnap délután öt körül az xy trolin? Kérdezem én, ezt hogy deríti ki a Facebookról? Szóval erre szimplán nem válaszol az ember, de nagyon ciki szerintem.

- Na mondjad, mit szeretnél!

Én elég sok nem egészen visszautasíthatatlan ajánlatot hallottam élőszóban, hát mit is mondjak, katasztrófa. Kapásból ezek jutnak az eszembe:

- Neked tükör van a bugyidban? Látom magam benne…
- Meghívathatom magam veled egy italra?

- Hiszel az első látásra szerelemben, vagy sétáljak el előtted még egyszer?
- Gratulálok a szüleidnek, jó munkát végeztek!
- Szia, ne haragudj, nem lehetek a tiéd ma este, csak holnap. Egy telefonszámot kaphatok, hogy hívjalak, ha aktuális?
- Iszol valamit vagy iszol valamit?
- Tudom, tudom, rám vártál. Megértem.
- Na mondjad, mit szeretnél!

Az ember azt gondolná, városi legenda, hogy a pasik ilyen szövegekkel próbáljanak hódítani, de sajnos nem.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Úgy tűnik, a legkellemetlenebb csajozós szövegek azok, melyeket viccesnek szántak, ám inkább bunkóság lett belőlük. Meg azok, melyekről hiába hitted azt, hogy kihaltak, egyszer csak, a legváratlanabb pillanatban visszatérnek.

Ezt is szeretjük