3 árulkodó jel, hogy a pasinak csak a tested kell

Nem több, mint szex

Ha ámít a szép mondatokkal, és csupán az ágyig vinne el, magad is kiderítheted. Láss a szavak mögé!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Veled is megesett már, hogy azt hitted, ez valami különleges, valami több lesz, mint a többi, de végül kiderült, hogy a férfit nem a személyiséged babonázta meg, sokkal inkább csak a tested? Nem kell megvárnod a másnap reggelt, hogy kiderüljön: többé nem fog keresni.

Még időben leleplezheted a pasit, ha nem dőlsz be a szép mondatoknak, hanem időnként megpróbálod objektíven szemlélni a viselkedését - amennyiben csak a külsőségek érdeklik, számos árulkodó jelre felfigyelhetsz.

Mit és hogyan néz?

A tekintet sokat elárul a pasi szándékairól. No, nem érdemes csak azért asztalt borítanod rá, mert pár pillanat erejéig a dekoltázsodra tévedt a szeme, az első találkozás alkalmával ugyanis minden férfi végigméri a partner testét. Ideális esetben azonban mindez nem tart tovább a másodperc tört részénél, és hosszabb időre csak az arcodon állapodik meg a tekintete.

Ha ez mégsem így történik, hanem rendszerint el-eltévednek a szemei a dekoltázsod, a csípőd, netán a két combod találkozásának irányába, az már felettébb gyanús lehet. Persze létezik olyan mélyen kivágott felső, mely megfelelő testi adottságokkal kombinálva nemhogy a férfiak, de olykor még a többi nő tekintetét is mágnesként vonzza - ebben az esetben senkit nem lehet hibáztatni, ha időről időre elveszti a kontrollt a szemei felett.

Amennyiben azonban emiatt a pasi nem jön zavarba, sokkal inkább te pirulsz el átható szemeitől, kétség nem fér hozzá: a tested sajnos jobban érdekli, mint a szavaid.

Mit néznek meg először?

Bár van, amikor nem éppen örvendetes, hogy a pasi figyelme a testedre irányul, természetes adottságaidat a csábítás eszközeiként is bevetheted. Tudd meg videónkból, mely női testrészek a férfiak kedvencei, illetve mit néznek meg először, és hangsúlyozd ezeket magadon!

Átlátszó bókok

Bár ez önmagában nem bizonyíték értékű, amennyiben az előbbi viselkedésformával társulnak, vitathatatlanul árulkodóak lehetnek a férfi bókjai is. Ha a dekoltázsod fürkészése közben azt duruzsolja a füledbe, hogy szép a szemed, szinte biztos, hogy nem az íriszed színe fogta meg. Hasonlóan gyanús lehet, ha az öltözékeddel együtt dicséri a megjelenésedet, a legtöbb férfi ugyanis nem éppen a divat terén való jártasságáról híres.

Ha tehát azt méltatja valaki, hogy mennyire jól áll a miniruha, amit aznap estére választottál, valószínűleg inkább arra gondol, mennyire tetszik neki az, amit nem takar a textil, és nem bánná, ha idővel még több bőrfelületet láthatna belőled szabadon. Valljuk be, ha a személyes érdeklődési köröd és a múltad iránti faggatózás helyett inkább ezt a témát pedzegeti a pasi, egyértelmű, hogy nem egy átbeszélgetett éjszakára vágyakozik.

Nem kérdez, csak utalgat

Még tovább árnyalja a képet, ha azt is figyelembe veszed, hogy a férfi mennyire figyelmes veled szemben a beszélgetés során. Ha nem sűrűn fordul elő, hogy kérdezne tőled, és inkább csak magáról beszél, az semmiképpen nem jó jel - feltéve, ha te szexnél többre vágynál.

Amennyiben a szavai helyett csak a szemeivel tapogatózik irányodba, minden bizonnyal nem a szerénység vezérli, sokkal inkább azért nem kérdez, mert a személyiséged nem érdekli - bőven elvan ő a csomagolással is. Ennél még árulkodóbb lehet, ha a személyes kérdéseket szexuális utalgatások pótolják. Amennyiben nem is rejti véka alá, hogy igen izgató hatással vagy rá, és el tudna képzelni veled egy-két dolgot, kétségtelen, hogy nem a romantikus nagy szerelmeddel állsz szemben, hanem egy olyan férfival, akit sajnos csak a tested érdekel.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hasonló helyzetben a választás a tiéd: amennyiben valami komolyabbra vágysz, jobb, ha még azelőtt pontot teszel az ismerkedés végére, hogy komolyabban csalódnál. Amennyiben persze számodra is csak játék a dolog, nincs abban semmi rossz, ha hagyod, hogy a dolog folytatódjon, de jobb, ha pontosan tudod, hogy ettől a pasitól semmi komolyra nem számíthatsz.

Ezt is szeretjük