18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 reménytelen pasitípus, aki sosem vesz feleségül

Ne kezdj velük!

Néhány férfiról már az elején tudni lehet, hogy nem a fehér lovas herceg, hiszen csak összetöri a szíveket.

Ha a boldogságot keresed, de sorra csalódsz a férfiakban, nem biztos, hogy az erősebbik nem minden egyes képviselőjét kell okolnod. A szerelmi kudarcok ugyanis sokszor bizonyos típusba tartozó férfiakhoz köthetőek, akik, bár csábítóak, sajnos nem ugyanazt akarják, mint te. Ha biztos kapcsolatról és megértő partnerről álmodozol, aki talán előbb-utóbb majd feleségül is vesz, az alábbi pasikat kerüld el nagy ívben!

Örökös álmodozó

Ő az, aki szereti elképzelni, milyen lesz az élete néhány év múlva. Lelkesen ábrándozik arról, hogy talán majd egy egzotikus országban lesz, vagy zenekart alapít a barátaival, és fényes karriert fut be - de mindezt feltűnően nélküled. Az álmodozó típusú férfi a közös jövő helyett többnyire a saját álmaival törődik, nem nagyon jellemző rá, hogy többes számban beszélne.

Így, ha egy ideig még tudnád is követni cikázó gondolatainak ritmusát, és izgalmasnak találod, hogy a pasid bizony mer terveket szőni, valószínűleg eljön az a pillanat, amikor a céljaitok túl messze kerülnek egymástól. Hiszen, aki ebbe a típusba tartozik, az akkor sem mond le arról, hogy megmássza a Himaláját, ha te gyereket szeretnél.

Ha szeretnéd elkerülni a hiábavaló reménykedést, nem árt, ha már az elején felismered, amennyiben kiszemelted az álmodozók táborát gazdagítja. Intő jel lehet, ha a férfi előszeretettel beszél magáról, de ennek során még csak véletlenül sem veti fel, hogy netán lehetne közös jövőtök is, ami pedig téged illet: valószínűleg rólad nem sokat fog kérdezni.

A megmentésre váró

Az elveszett férfi, aki a volt kapcsolata romjain hever, netán valamilyen mély lelki konfliktusa van, sokszor csábító a nők számára.

Lehet ezt anyai ösztönnek nevezni, de onnan is megközelíthető a dolog, hogy, ha a nő valakin segít, ha az a pasi a legbensőbb problémáit osztja meg vele, akaratlanul is olyan érzetet kelt benne, hogy nagyon fontos neki. Sajnos azonban a hasonló helyzetek többnyire a megmentés után nem hálával és boldog elköteleződéssel végződnek, hanem csalódással.

A férfi ugyanis, aki megmenekült saját lelki romjaiból, eljegyzés helyett könnyedén továbblép, vagy ami még rosszabb, újabb gonddal áll elő, amiből ki kell őt bogozni. Ez a típus tehát szintén nem az lesz, aki boldog kapcsolatot ígérve az oltár elé vezet, hiszen még a saját életét sem képes egyenesben tartani, vagy rosszabbik esetben a gyógyulás után mást keres, akivel nem a lelki bajait akarja megosztani.

Miért nem találsz párt?

A párkeresés útvesztőjében sok nő elkeveredik. Ha te is hiába próbálkozol, nem találod azt a férfit, aki mellett boldog lehetnél, érdemes megnézned videónkat! Kánya Kata társkeresési tanácsadónk elárulja, általában miért nem találnak párt a nők.

A nagy nőcsábász

Nem állítjuk, hogy a nagy nőcsábászok soha nem állapodnak meg. Egy részük lehet, hogy kiköt egyszer valaki mellett, de, ha te a házasságot alapvetően a hűség intézményeként képzeled el, nem te leszel az. A pasi ugyanis, aki örökösen fut a szoknyák után, nem javul meg, ha sok nőt csábít is annak a lehetősége, hogy talán sikerül bevezetniük őt a komoly párkapcsolat világába.

Amennyiben azt látod, hogy a partnered figyelme már az első randin is megoszlik közted és az összes többi nő között, megeshet, hogy épp ebből a típusból való. Ha tovább bonyolódik a kapcsolatotok, soha nem tudhatod magad biztonságban mellette, hiszen bármikor megeshet, hogy nemcsak szemez a lányokkal, de valakivel az ágyig is eljut. Amennyiben megbocsátod a félrelépést, talán megígéri, hogy többé nem fordul elő mindez, de légy résen, hiszen könnyen újra másodikként találhatod magad.

15 jel, hogy a pasi megcsal

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha a pasi nem tud parancsolni félrekandikáló tekintetének, szinte biztos, hogy abból a típusból való, aki nem feleségre vágyik, csupán csak szeretőre, amennyiben pedig így áll a dolog, a büszkeségedről is szó van: ne hagyd, hogy csak azért, mert szerelmes vagy, egy férfi örökösen kihasználjon!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük