18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Misszionárius, lovagló- és kutyapóz (18+)

Hogy hozd ki belőlük a legtöbbet?

Mielőtt extra helyzetekkel kísérleteznél, tudd meg, hogyan lehet még jobb orgazmusod a klasszikusokkal!

Mivel az alap szexpózok minden pár személyes szexuális palettáján megtalálhatóak, kevesen gondolják, hogy valami extrát is ki lehet hozni belőlük. A misszionárius és a lovaglópóz az, amit a legtöbben először kipróbálnak, a kutya pedig már a merészebbek alapkészletében szerepel.

Aki azonban ennél több változatosságra és huncutságra vágyik, rögtön felcsap egy szexkalauzt, és azon agyal, hogy vajon a teknősbéka imája vagy a fára tekeredett szerelmesek legyen a következő, amit kipróbál. Pedig a klasszikus helyzetekben is sokkal több rejlik annál, mint amit sokan megtapasztalnak: mielőtt az extrémebb szexpózok közül válogatnál, hozd ki a legtöbbet ezekből, és meglátod, mélyebb orgazmusod lesz, mint valaha!

Misszionárius póz

Valószínűleg keveseknek kell bemutatni a helyzetet, de a félreértések elkerülése végett tisztázzuk: ez az a póz, amikor a nő hanyatt fekszik, és a férfi kissé terpeszbe tett combjai közé helyezkedik nyújtott lábakkal, miközben a karjára támaszkodik. Érthető módon a nők között népszerűbb ez a póz, mint a férfiak körében, hiszen hosszabb távon kissé fárasztó számukra, hogy egész testsúlyuk a karjukra nehezedik. A hölgyek számára azonban annál kellemesebbek a mély döfések, ha viszont ennél is többre vágysz, aknázd ki a szexpóz egyéb izgató lehetőségeit is!

Ha a csípőd alá párnákat helyezel, kissé megváltoztathatod a behatolás szögét, így párod még mélyebben kényeztethet.

Ha mindez nem lenne elég a forró orgazmushoz, módosítsd a pózt úgy, hogy hanyatt fekve nyújtsd a magasba a lábaidat, amennyire csak tudod, párod pedig térdelő helyzetben hatoljon beléd.

Az aktus közben megtámaszthatod a lábaidat a vállán, így szabad kezeiddel akár a csiklódhoz is hozzáférsz, azonban ebben a feszes helyzetben lehet, hogy nem is lesz szükséged extra izgatásra a heves orgazmushoz. Ha a pozitúra kényelmetlen lenne, hajlított térdekkel támaszd meg a talpaid a pasi mellkasán: az élmény így sem marad el!

Lovaglópóz

Ez a helyzet, amikor a nő a hanyatt fekvő férfin foglal helyet széttett lábakkal, sok szexterapeuta szerint a legbiztosabb póz, már ami a női orgazmust illeti. A nő és a férfi szempontjából egyaránt a kedvencek közé tartozik, míg ugyanis a nőknek garantálja a végső gyönyört, a pasik imádnak a látványban gyönyörködni. Ha párodon ülsz, könnyen elérheti a csiklódat, és a behatolás mélységét is szabályozhatod.

A lovagló helyzet az egyik legsokszínűbb póz, ami egészen apró módosításokkal mindkettőtök számára újfajta gyönyört jelenthet. Más érzést eredményez, ha ülő helyzetből előredőlsz, és szinte hozzásimulsz párodhoz, és megint más, ha egyik kezeddel megtámaszkodsz, és kissé megemeled a csípődet. Ha hátradőlsz, intenzívebb nyomás érheti a G-pontodat, ezeket a variációs lehetőségeket tehát kár lenne kihagynod! Nem csupán a behatolás mélységével és szögével játszhatsz azonban, de párod péniszével is.

Ha magasabbra emelkedsz, és kezeddel megfogod a szerszámát, a makkjával izgathatod a csiklódat, ami mindkettőtök számára különleges élmény lehet. Az is hozzásegíthet az orgazmushoz, ha nem le-föl mozogsz, hanem időnként csak körözgetsz a csípőddel. Amikor pedig érzed, hogy közeledsz a csúcshoz, feszítsd meg a hüvelyi izmaidat is, hogy még mélyebb legyen a végső gyönyör!

Kutyapóz

A hátulról behatoló pozíció, amikor a férfi az ágyon négykézlábra ereszkedő nőt térdelő helyzetből közelíti meg, az ősi Kínából ered, és a mai napig töretlen népszerűségnek örvend világszerte, férfiak és nők körében egyaránt. A helyzet előnye, hogy mély behatolást biztosít, illetve, mivel az irányítás a pasi kezében van, heves döféseket, melyek a G-pontodat is érintik.

A férfi számára egy kellemes bónusz is jár vele: ebből a szemszögből a női fenék gyönyörűen gömbölyded, ráadásul az esetleges narancsbőr is feszessé simul. Bár nem a szerteágazó variációs lehetőségek pozíciója ez, önmagában is élvezetes, de lehet még jobb is.

Ha forróbb orgazmusra vágysz, aktus közben hajlítsd be a könyöködet, és a felsőtestedet támaszd egészen az ágyra: így erőteljesebben érezheted magadban partnered, és a csúcsra is hamarabb eljuthatsz. Amennyiben párod rendszerint megragadja a csípődet, és így irányítja szeretkezésetek ritmusát, kérd meg, hogy foglalkozzon a csiklóddal is, vagy vezesd oda a kezét, hogy finoman tudasd vele, mire vágysz.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük