18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

- Mindenhová tükröket tett, hogy csodálhassuk egymást (18+)
Szeretnéd megtudni, mivel kápráztathatnád el párodat? Íme, a férfiak mondatai a gyönyörről!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár írtunk már arról, hogy mire vágyik a pasi az ágyban, nem árt, ha a legilletékesebbeknek is átadjuk a szót. Ezúttal valódi férfiak vallomásain keresztül mutatjuk be a szex legjobb pillanatait, melyek a legtöbb férfit képesek elvarázsolni, nem utolsósorban pedig feledhetetlen gyönyörökkel megajándékozni.

Természetesen nem mindenki kedveli a merész praktikákat, de az alábbi fortélyok közül érdemes neked is bevetned párat a hálószobában, különösen, ha szeretnéd valóra váltani párod kimondatlan vágyait.

- Mindenhová tükröket tett, hogy csodálhassuk egymást - és a látványt.

Ha szeretsz időnként különleges hangulatot teremteni, és szívesen megmártóznál a romantikában, ezen a téren is megtalálhatod azokat az eszközöket, melyek párodat is feltüzelik.

A gyertyák nem éppen a férfiak kedvencei, de annál jobban elvarázsolhatod a pasidat azzal, ha a fények, a szagok és az ízek helyett csak a szexre koncentrálsz. Találd ki, hogyan teheted az együttlétet még izgatóbbá játékszerekkel, vagy ahogyan a példa is mutatja, érdemes azzal is próbálkoznod, hogy önmagadat teszed látványosabbá.

Van, aki a szexruhákat és a fehérneműket kedveli, mások azonban az együttlét látványában merülnek el élvezettel. Ha nincs tükör a hálószobátokban, érdemes mindenképpen beszerezned egyet, majd úgy elhelyezned, hogy szex közben partnered különleges szögből csodálhassa a látványt. Ha téged zavarba hoz tükröződő képetek, intézd úgy, hogy ne lásd, amennyiben azonban te is izgatónak találod, te is mozizhatsz.

- Amikor a heréimet markolászta, csaknem elszálltam az orgazmusa előtt.

Ha szeretnéd, hogy párodnak is hasonlóan csodás élményben legyen része, mint a szerencsés megszólalónak, akkor ne fogd vissza magad, és szex közben is kényeztesd. A simogatásnak nemcsak az előjátékban van helye, de ugyanúgy elengedhetetlen része az együttlétnek. Amennyiben érzed, hogy közel jársz a csúcshoz, és szeretnéd, ha egyszerre élnétek át a legforróbb pillanatot, kényeztesd egy kicsit párodat a legérzékenyebb pontján.

Amennyiben simogatni akarod a heréit, az sem mindegy, hogy milyen szexpózt választotok, hiszen a misszionárius nem feltétlenül a legalkalmasabb az izgató művelet végrehajtására. Elkerülheted a kézcsavarodást, ha lovaglópózban szeretkeztek, hiszen így hátranyúlva könnyedén örömet szerezhetsz partnerednek.

Ha még intenzívebben szeretnél játszadozni pároddal, aktus közben fordíts hátat neki, és vedd óvatosan kezelésbe a heréit. Előfordulhat, hogy túl érzékeny ezen a részen, de sóhajaiból és jelzéseiből pontosan tudod majd, hogy mikor veheted kicsit intenzívebbre a szorítást, és mikor érdemes abbahagynod az izgató mozdulatokat.

- Csodás volt látni a barátnőmet, ahogy önmagát izgatta - és közben mélyen a szemembe nézett.

Kellene párod szájából ennél több, hogy minden szemérmességedet elfelejtsd, és saját gyönyöröddel szerezz neki örömet? A férfiak számára nemcsak a kényeztetés különböző formái lehetnek élvezetesek, hanem, mivel vizuális típusok, önmagában a női test látványa is izgató számukra.

Hát még a gyönyörtől feszes női test, tüzes pillantásokkal fűszerezve. Amennyiben szeretnél szemtanúja lenni, ahogy párodon pillanatok alatt eluralkodik a vágy, miközben hozzá sem érsz, légy szemérmetlen, és izgasd magad! Ha azonban levetkőzöd előtte a gátlásaidat, menj el egészen addig, hogy szemeidet is mélyen a tekintetébe fúrod, miközben ujjaid a bugyidban kalandoznak. Meglátod, az eredmény nem marad el, és biztos lehetsz benne, hogy hamarosan az ő keze foglalja majd el a tiéd helyét.

- Feledhetetlen élmény volt, amikor vezetés közben könnyített rajtam a szájával.

Ez a manőver nem éppen a legbiztonságosabb módja az örömszerzésnek, ám annál legendásabb. Ha szeretnéd kipróbálni, hogy az izgalom valóban olyan tüzessé teszi-e a kormány mögött a helyzetet, lehetőleg ne a zsúfolt városban próbálj örömet szerezni párodnak. Egy elhagyatott országút praktikusabb helyszín, és az sem árt, ha előre tisztázod a pasival, hogy feltétlenül jelezze, amennyiben a gyönyör miatt nehézkessé válik a sávban tartani az autót. Amennyiben nem szeretnétek a végső örömökről lemondani, az útszéli mező közepén is izgató élmény lehet az orális szex, ráadásul, ha mindketten elég bevállalósak vagytok, akár neked is részed lehet egy különleges orgazmusban.

- Nyilvánosan szeretkeztünk, és nagyon feldobott bennünket, hogy bárki láthat.

Ha párod a vadabb örömök híve, nem feltétlenül kell a kocsiban maradnotok. Bár a hidegre való tekintettel a szabadtéri szex egyelőre nem javasolt, csak a te fantáziádon múlik, hogy milyen nyilvános helyet találsz, ahol izgalmak közepette élvezhetitek egymás testét. Ami a mosdót illeti, nem árt, ha tisztább helyeken tépitek le egymásról a ruhát, hiszen itt még szex nélkül is könnyen szerezhetsz fertőzéseket.

Bármilyen helyszín mellett döntesz is, ne feledkezz meg róla, hogy a nyilvános szex közszeméremsértésnek számít, ezért a törvény bünteti.

Nem árt tehát, ha az izgalmakat szolidabb keretek között élvezitek csak ki, és nem hoztok másokat sem túl kellemetlen helyzetbe.

Cikkünk Tracey Cox Szuperszex című könyvének segítségével készült.

Ezt is szeretjük