18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 forró, csajos tipp, hogy mindig élvezd a szexet! (18+)

Tudd meg, mit kell tenned, hogy minden együttlét vérforraló, és kölcsönösen élvezetes legyen!

Szeretnéd, hogy a szex mindig káprázatos élmény legyen, és még csak hírből se ismerd a kiábrándító fűrészelést? Vesd be a legforróbb praktikákat, melyek gondoskodnak arról, hogy ne csak párod, de te is minden alkalommal egyre izgatottabban várd, amikor végre a sarokban landolnak a ruhák, és elmerülhettek a kéj hullámaiban!

Dolgozd ki a legszexibb jelnyelvet!

Ha szeretnéd, hogy soha ne kelljen nemet mondanod párod közeledésére, és ugyanúgy kívánd a szexet, mint ő, elsősorban arról kell gondoskodnod, hogy tisztában legyen vele, mi az, amit igazán szeretsz az ágyban. Ha nem akarsz minden egyes szeretkezés előtt hosszas előadásokat tartani, találj ki játékos jelzéseket arra, hogyan tudathatod vele aktus közben, ha éppen a lényegre tapintott.

Lehetőség szerint gondolj a szomszédokra is, és ne a hangerőn tekerj egyet, amikor eltalálja, mi az, ami a legjobban bepörget. Inkább engedd szabadjára körmeidet, és persze csak az izgató határokon belül jelezd vadabb gesztusokkal, mennyire jó neked. Egy kis karmolás izgató is lehet, hiszen a pasinak is annál jobb az együttlét, minél inkább úgy érzi, hogy te is élvezed.

Különleges kívánságaidat természetesen jobb, ha szavakban tálalod, ez esetben azonban gondoskodj róla, hogy az elbeszélés az Egri csillagok krónikája helyett inkább Emmanuelle vágyfakasztó kalandjait idézze. Részletezd tehát a legizgatóbb jeleneteket, majd dőlj hátra, és élvezd, ahogy párod menten ki is próbálja a gyakorlatban a legújabb praktikát, mellyel egetrengető gyönyört okozhat!

Ne kíméld a nyelvét!

Tartsd mindig maximumon a vágyadat, és ne mondj le a gyönyörről! Természetesen nem mindig jön ki úgy a lépés, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, és megesik, hogy a pasi hamarabb eljut a csúcsra. Ne hagyd azonban annyiban a dolgot, és add a tudtára, hogy más lehetőségek is vannak rá, hogy benned se rossz emlékként maradjon meg az együttlét.

Az alternatív módszerek azonban nem csak a szex végére tehetnek kellemes pontot, de egy forró nyelvjátékkal párod arról is gondoskodhat, hogy vágyad az övéhez hasonlóan heves legyen. Az orális szex azért is praktikus felvezetés, mert az aktus közben is könnyebb orgazmust tehet lehetővé, ha pedig szinte minden együttlét során többször is felérsz a csúcsra, hidd el, kevesebbet fáj majd a fejed, és az ágyról sem elsősorban a pihentető álom jut majd eszedbe.

Gyakorolj!

Mindegy, hogy kedvenc játékszereddel vagy kezeddel tapasztalod ki legforróbb orgazmuspontjaid, a lényeg a végeredmény! Nem élvezheted az együttlétet pároddal sem anélkül, hogy te magad tudnád, hogyan érheted el a csúcsot a legkönnyebben. Szabadulj meg a gátlásaidtól, ha pedig a barátnőiddel nem is szívesen osztod meg tapasztalataidat, a magányos éjszakákon azért szerezz magadnak néhány kellemes percet!

Így csald ágyba a pasit

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az önkielégítés nem tabu, legfeljebb a régi időkben volt az, de ma már teljesen normális, ha retikülödben vagy éjjeliszekrényed alsó fiókjában egy visszafogott formájú vibrátort is tartogatsz.

Önfelfedező kalandjaid során nyugodtan bevetheted az elemes szerkentyűt is, arra azonban ügyelj, hogy ne csak a magasabb rezgésszámú gyönyört ismerd, hanem a természetes, lassú kéjt is! Ha ugyanis csak a mesterséges stimulációval tudsz eljutni a csúcsra, megvan a veszélye annak is, hogy később pároddal is nehézségekbe ütközöl.

Légy az idő rabja!

Bár a változatosság elengedhetetlen, és néha hihetetlen szexuális energiákat szabadíthat fel egy fantáziadús, új pozíció, egy alkalommal ne akard az egész Káma-Szútrát végigpróbálni! Nőként időre és lassabb tempóra is szükség lehet a csúcs eléréséhez, amikor tehát egy adott pozícióban kezdtek szeretkezni, mindig adj magadnak pár percet, hogy elérd a megfelelő izgalmi szintet.

Amikor érzed, hogy közeleg, amire vártál, semmiképpen ne válts ritmust, se helyzetet, és a korábban már említett titkos jelnyelvvel párodnak is jelezd, hogy az adott pozícióban a legjobb, amit tehet, ha változatlanul mozog.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Így biztos lehetsz benne, hogy minden együttlét különösen élvezetes lesz!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük