18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mire gondol a nő orális szex közben? 3 dolog, amire sokan, de eltitkolják (18+)
Az orális szex sok nőben hasonló gondolatokat vet fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan tartanak attól, hogy csak bennük merülhetnek fel bizonyos gondolatok, kérdések az orális szex közben, talán éppen te is, de ezek zöme olyasmi, ami sok nő fejében megfordulhat, és ami miatt igazán nem kell aggódnod.

Ilyen az alábbi három dolog is. A lelkifurdalást és a szégyenérzetet bátran elfelejtheted. A legjobb, ha minden kérdéses helyzetben a pároddal beszéled meg a dolgokat, hiszen kettőtök közt olyan intim helyzet áll fenn, amikor kényeztetitek egymást, hogy nem létezhet tabu téma. Amennyiben neked mégis nehéz előhozakodni a témával, segítünk, amíg nem érzed úgy, beszélnél vele róla.

Felnézz rá közben?

Ez a kérdés nem kérdés - egyértelműen igen. A férfi számára nagyon izgató és szexi látvány, ha az őt orálisan kényeztető párja felpillant, és a szemébe néz.

Aggodalmad hátterében az állhat, hogy te nőként fordított helyzetben nem feltétlenül örülsz neki, ha kedvesed lentről kukucskál. Te bátran megkérheted, ne tegye, de őt ne foszd meg az élménytől, imádni fogja, ha ránézel!

Jól csinálod, vagy sem?

A kérdésre csak a párod tud válaszolni, de ha figyeled a reakcióit, tulajdonképpen a válasz birtokában vagy. Ha légzése szaporább lesz, fel-felsóhajt, pénisze ágaskodik, arcán pedig látod, hogy majd' elolvad a gyönyörtől, nincs gond a technikáddal. Voltaképpen nem is sok mindent ronthatsz el.

Kellemetlen szag a nadrágban

Szúrós, erős illatok terjengenek odalenn? Nem túl jó ízű a kedvesed? Ha szeretnéd kényeztetni, ezek miatt mégis inkább a végét várod, ne érezd rosszul magad. A férfi intim illata természetes, hogy erősebb a nőénél, és nincs baj azzal, ha jelzed, mert neked ez kellemetlenséget okoz.

Vezesd rá kedvesed óvatosan, hogy mi a problémád. A rossz szagok és ízek hátterében az elégtelen higiénia is állhat. Miután leszögezted, nem akarod megbántani, csak a kapcsolatotok javát akarod, mondd el neki tapintatosan, mi a gond, és hogy ha kicsit jobban odafigyel, használ pisilésnél WC-papírt és gondosabban mosakszik, még játékosabb lehetnél odalenn, és többször kedvet kapnál a huncutkodáshoz.

Ha nem szeretnél ennyire direkt lenni, javasold, hogy mielőtt elvonultok picit a hálóba, zuhanyozzatok egyet közösen, vagy légy taktikás, és időzítsd a meglepetés kényeztetést akkorra, amikor éppen a kádból jön ki, vagy akár éppen benne áll.

Olvass tovább a kellemetlen övön aluli illatokról itt »

Ezt is szeretjük