18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Hol fogd meg a péniszt? Ha itt, később élvez el a párod 18+
Hasznos fogás, amit érdemes megtanulnod, hogy a szeretkezés tovább tarthasson.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Számtalan magyarázat született már arra, miért jutnak előbb a férfiak a csúcsra, mint a nők. Egyesek szerint evolúciós ok áll a háttérben, miszerint a gyorsabb férfinak volt esélye a megtermékenyítésre, mások szerint anatómiai okok magyarázzák, vagyis az, hogy a pénisz érzékeny szerv.

Akármi is az ok, tény, hogy a férfiak hamarabb jutnak el az orgazmusig, mint a nők, és idő, gyakorlás, valamint egy-két hasznos fogás segíthet abban, hogy a pár orgazmusa szinkronba, vagy legalábbis időben egymáshoz közelebb kerülhessen.

Orgazmuskésleltető fogás

Nőként hasznodra válhatnak azok az orgazmuskésleltető praktikák, amelyek segítségével párod csúcsra jutását késleltetheted. Az alábbi három is ilyen. Egyszerűen tanulhatóak, később pedig hálás lehetsz magadnak, ha megjegyzed őket.

Hol találod a bizonyos pontot?

Párod manuális kényeztetése során is alkalmazhatod ezt a praktikát, hogy élvezetét elnyújthasd, de arra is remek lehet, hogy a szexet elnyújtsd, meghosszabbítsd kedvesed útját az orgazmusig, amíg te úgymond utoléred őt.

Húzzátok ki párod péniszét, fogd a kezedbe azt, és keresd meg rajta az orgazmuskésleltető pontot, amely annak hátoldalán, ott lelhető fel, ahol a pénisztörzs egybeolvad a makk peremével.

Ha a pontot megtaláltad, egy óvatos, ám határozott, érezhető mozdulattal alkalmazz szorító fogást egy pillanat erejéig. Képezz gyűrűt mutató- és hüvelykujjaddal, majd szorítsd meg kicsit a péniszt. Párod ennek hatására valamivel később fog elélvezni, ami egyébként részben az aktus pillanatnyi megszakításának is köszönhető. Próbáljátok ki ezt a kis trükköt, hogy kedvesed később jusson el az orgazmusig, és együtt, de legalábbis időben közelebb érhessétek el a gyönyör csúcsát.

Ezt is szeretjük