Erre az 5 dologra egy pasi sosem gondol
Tudd meg, mire
Sosem lehet tudni, mi van a fejükben, de erre az öt dologra biztosan nem gondolnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bárcsak lenne egy mindent látó röntgenszemüveg, amit ha felvesz az ember lánya, belelátna a pasi fejébe, és azonnal tudhatná, min is jár épp az esze - tetszik neki, vagy nem? Szereti? Van valakije? Szakítani akar? Miért nézi a plafont szótlanul?

Sajnos ilyen csodaszemüveg híján ezek a kérdések csak akkor kerülnek megválaszolásra, mikor a férfi maga mondja el, mire gondol. Egészen addig a női fantáziára van bízva mindez, ami nem mindig kifizetődő, hiszen gyakorta kombinál ki egészen elképesztő, brazil szappanoperákat megszégyenítő történeteket egy szimpla elbambulásból is - persze ez nem mindenkire igaz.

Viszont a remény hal meg utoljára, még feltalálhatják ezt a bizonyos szemüveget. Addig is itt egy lista a Womansday.com oldaláról azokról a dolgokról, amelyekre a  pasi minden bizonnyal nem gondol. Ha nem is ad választ arra, mire gondol a pasi, mindenesetre kicsit leszűkíti a kört, hiszen ez az öt dolog kapásból kizárható.

Az exe kontra te

Sok nő féltékeny a párja exére, és retteg, hogy összevetve a volt partner jobb, mint ő. Ha te is közéjük tartozol, most felejtsd el mindezt, ugyanis a pasik nem hasonlítgatják a volt párjukat ahhoz, akivel aktuálisan vannak.

Ugyanakkor nem kizárt, hogy a pasi az exére gondol, de ez vagy véletlenül és nagyon ritkán fordul elő, ha mondjuk egy film kapcsán, amit együtt láttak, vagy egy ország kapcsán, ahol együtt nyaraltak, eszébe jut egy pillanatra, vagy akkor, ha a pasi még nincs túl az exén érzelmileg. Utóbbi eset nem túl boldogító, és jobb mielőbb tisztázni az ilyesmit. A legjobb, hogy ha nyíltan elmondjátok egymásnak az ilyesmit: te az aggodalmad az exe miatt, ő pedig - remélhetőleg - őszinte válaszát.

A legutóbbi veszekedésetek

Lehet, hogy te még órákkal vagy napokkal a vitátok után is azon rágódsz, mi volt, ki mit mondott és miért, de az a helyzet, hogy a pasiknál ez éppen ellenkező módon van. Ha egy veszekedés lezajlott, megvolt a megegyezés, illetve kibékülés, onnantól fogva a férfi elraktározza az agya leghátsó, legalsó fiókjába a dolgot, és abszolút nem foglalkozik vele. Tulajdonképpen majdhogynem elfelejti az egészet.

Így aztán, ha egy vita után azt látod, a pasid elgondolkodva mereng maga elé, ne képzeld, hogy a történteken gondolkodik. Valószínűleg egészen máson jár az esze, például a munkán, netán a meccsen, amit nézett.

Az apróbb esztétikai hibáid

Ha tükörbe nézel, valószínűleg azonnal kiszúrod az apró szeplőidet, esetleg a pici szarkalábakat a szemednél, de ha téged zavarnak is, hidd el, a pasid észre sem veszi őket. A férfiak a nőket általában nem részleteikben, sokkal inkább egészükben nézik, és nem időzgetnek el és főleg nem gondolkodnak számukra lényegtelen részeken, mint például a fent említettek. Arról nem is beszélve, hogy vannak olyan apró esztétikai hibák, amik valójában nem is hibák, sokkal inkább szexepilnek nevezhetők, bájt adnak az embernek, éppen ezért tetszenek a pasiknak. Ilyen például a szeplő.

Amit te titkon szeretnél

Ne gondold, hogy a pasi valaha is azon gondolkodik, amit te szeretnél, csak nem beszélsz róla. A pasik sem látnak bele a női fejekbe, éppen úgy, ahogy a nők sem a pasikéba.

Sohase várd, hogy kitalálja, mit szeretnél, hosszú távon ugyanis rosszul érinthet, hogy minden vágyad süllyesztőbe kerül. Amíg nem mondod ki, hogy mit szeretnél, annak a valószínűsége, hogy a pasi kitalálja, mi van a fejedben, szinte a nullával egyenlő. Érdemes inkább beszélned a vágyaidról, így te is elégedettebb lehetsz a kapcsolattal, mert megkapod, amit szeretnél - például több kettesben töltött estét -, a pasid pedig nem fogja azt érezni, hogy megfejthetetlen vagy.

Miért mész a barátnőiddel csajos estére?

Sok nő, amikor elmegy egy jó kis csajos estére, rosszul érzi magát, amiért a másikat egyedül hagyja otthon, pedig a pasiknak meg sem fordul a fejükben, hogy miért megy el a párjuk, sőt. Számukra imponáló egy kiegyensúlyozott, független nő, akinek van saját élete.

Másfelől kell pár este, mikor nem vagytok együtt, ez így egészséges. Hagyd csak bátran egyedül a pasidat, pár óra múlva, amikor hazaérsz, majd újra együtt lesztek. Addig ő is kikapcsolódhat, magával foglalkozhat kicsit. Ez mindkettőtöknek külön-külön és a kapcsolatnak is jót tesz.

Ezt is szeretjük