18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Minden idők 4 legizgatóbb csajos szexfilmje (18+)

Pornó helyett

Ha nem szereted a pornót, válogass a filmtörténet legerotikusabb alkotásai közül, melyek valóban nőknek szólnak!

Ha nem szereted a pornót, de szívesen felforrósítanád a levegőt egy kis erotikával, válogass a filmtörténet legszebb szexfilmjei közül! A testiség nemcsak abban a nyers formában létezik, ahogy a férfiaknak szóló korhatáros filmekben láthatod: szerencsére akadnak olyan filmek is, melyek tömegjelenetek nélkül is élvezetesek.

Feledkezz meg a durva pornóélményekről, és írd fel a listádra a legjobb csajos szexfilmeket egy magányos éjszakára! Ha kedvencedet bennfelejted a lejátszóban, egy következő estén akár partnereddel közösen is élvezhetitek az ihletet adó erotikát!

Betty Blue - kirobbanó erotika

Az 1986-os filmben Béatrice Dalle meglepően intenzív szexualitással alakítja a tüzes Betty Blue-t. Jean-Jacques Beineix alkotása azonban azért igazán különleges, mert nem csak a férfiaknak kedvez az erotikában, hiszen Betty szeretője, a tökéletes testű Zorg is meglehetősen gyakran mutogatja bájait.

A film pornószerűen szabadosan ábrázolja a szexualitást, ám ez a nyíltság sokkal inkább izgató, semmint visszataszító. Betty és Zorg minden lehetséges módon próbálják felderíteni a gyönyör határait, ami miatt pedig mindez mégis több, mint egyszerű szex a vásznon, az Zorg alkotói válsága és Betty őrülete. A buja pár nemcsak az öncélú nemi vágy lágyabb és vadabb formáit mutatja meg, de a szexualitáson keresztül egy tragikus szerelem története is kirajzolódik.

Ha igazi csajos szexfilmre vágysz, a Betty Blue tökéletes választás, melynek merész jeleneteiből könnyen meríthetsz ihletet arra vonatkozóan, mivel nyűgözd le párodat.

Az éj színe - Bruce Willis premier plánban

A filmek világában szex és halál többnyire nem állnak messze egymástól. Azt is megszokhattuk, hogy ahol gyilkosság történik, ott rendszerint akad egy szexuálisan túlfűtött, buja hölgy is, aki legalább annyira gyanús, mint amennyire csábító. Nincs ez másképp Richard Rush 1994-es filmje, Az éj színe esetében sem, ahol Bruce Willis, a színvak pszichológus barátja gyilkosának nyomába ered.

A terápiás csoportban hamarosan felbukkan az ördögien szexi és legalább annyira gyanús Rose, akit Jane March alakít. Valójában a történet nem több egy klasszikus kriminél, ami azonban a szereplők között zajlik, az igazán emlékezetessé teszi a filmet. A legforróbb pillanat, amikor különleges, víz alatti képeken látható, amint Bruce Willis egy medencében Jane March ölét csókolja. Ez a részlet valószínűleg bármikor meghozza párod kedvét is a filmhez, illetve utána egy kis élőszereplős ismétléshez. Nem kell azonban sokáig várnod neked sem, hogy a helyzet fordítottját élvezhesd, vagyis Bruce Willis fegyverzetét a víz alatt. Mindent összefoglalva: előjátéknak vagy izgató esti szórakozásnak egyaránt tökéletes a film, amihez igencsak hozzájárul a kopaszon is szívtipró színész ábrázata.

Káma Szútra - erotikus szerelmi mese

Ha egy szép, romantikus szerelmi mesére vágysz, de egy kis erotika sincs ellenedre, az 1996-os Káma Szútra tökéletes választás. Az indiai film a világhírű szerelmi kalauz számtalan helyzetét bemutatja, ám mindezt a Távol-Kelet fűszereitől illatos mesébe oltva láthatod.
A szerelem, a féltékenység és a rivalizálás közben férfiak és nők kerülnek buja helyzetekbe, melyeket akár le is utánozhatsz pároddal. Ha a szerelem nagykönyvét szívesen feltennéd a polcodra DVD-formátumban is, válaszd ezt az indiai románcot, hiszen ennél igényesebb forrásból pároddal sem meríthettek ihletet egy forró szeretkezéshez.

Románc - a legszexibb botrányfilm

A szexfilmekben gyakran felmerül a probléma, hogy mit tehet a férfi, ha a nő kevesebbszer kívánja a gyönyört, mint ő. Catherine Breilalt megfordította a nagy kérdést, hogy egy erotikus, ám annál komolyabb női filmet készíthessen, amit sokak gyomra nem vett  be. A Románc Rocco Siffredinek köszönhetően érdemelt helyet az erotikus botrányfilmek között, egy emlékezetes jelenetben ugyanis leplezetlenül látható a pornósztár merev férfiassága.

Míg a meztelen női test lírai ábrázolása ma már teljesen megszokott, a pénisz még 1999-ben is arcpirítónak számított. Rose, a tanárnő mindenesetre nem pironkodik, hanem beleveti magát az érzéki tapasztalatokba, miután partnere nem képes kielégíteni.

Az említett szerszám tulajdonosa, Rocco Siffredi is egyik szeretőjét alakítja, aki a legváltozatosabb helyzetekben próbálja meg kielégíteni a hölgy szexuális étvágyát. Az erotikus botrányfilmet csak merész lányoknak ajánljuk, ha azonban kíváncsi vagy minden idők leghíresebb férfi pornószínészére és a lejjebb található részletekre, feltétlenül érdemes megnézned!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük