Ezek a nők vonzzák leginkább a pasikat: te melyik típusba tartozol?

Hiába csinos egy nő, ha belső tulajdonságait nem találják vonzónak a férfiak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Túl a szakítás utáni lábadozó időszakon, és kiélve a szingliséggel járó szabadság előnyeit eljön az az idő, amikor az ember újra vágyik arra, hogy legyen egy párja, és "belógatja a csalit", azaz - szebben fogalmazva - hódítani akar. 

De vajon milyen csalira harapnak rá a pasik? És kik azok a nők, akiket a legvonzóbbnak látnak? Egyáltalán mit látnak vonzónak egy nőn?

Nem minden a külső

Az első és legfontosabb dolog, amire érdemes kitérni, hogy a külső abszolút nem minden. Hiába csinos és szép ugyanis egy nő, ha belül rossz tulajdonságok burjánzanak benne. Ha egy férfi megismer egy tetszetős külsejű nőt, de beszélgetés közben sorra derülnek ki negatív tulajdonságai, olyan érzése támadhat, mintha egy hívogató piros almában találna kukacot. Magyarán: csalódik.

rossz randi

A belső értékek sokkal többet nyomnak tehát a latban, még akkor is, ha a külső sem lényegtelen. Az alábbi nőtípusokat - egyebek mellett - nagyon vonzónak tartják a férfiak, éppen pozitív belső tulajdonságaik miatt. A tulajdonságok természetesen egymás mellett is megférnek, ilyen esetekben a nő még inkább vonzó lehet a férfiak számára.

Magabiztos nő

A férfi számára az a nő, aki tisztában van értékeivel, két lábbal áll a földön, tudja, ki ő és mit akar az élettől, nagyon vonzó, már csak azért is, mert csupán egy önmagát egésznek érző, nem pedig támaszát, másik felét kereső nő mellett lehet ő is felszabadult és boldog egy párkapcsolatban.

Pozitív nő

A derű nagyon nagy érték. Ha egy nő keserű, csak a rosszat képes meglátni, ami pedig jó, az elkerüli a figyelmét, az a férfi hangulatát is lehúzza. Az viszont rendkívül vonzó, ha egy nő mosolygós, vidám és pozitív, vagyis a rosszabb pillanatokban is tud reményteli szavakat mondani.

Erkölcsös nő

A mai világban egyre inkább felértékelődik a komoly férfiak szemében az erkölcsösség mint belső tulajdonság, ugyanis míg a régebbi időkben ez alapvető dolog volt, ma már sok nő elfelejti, mi is az. Az ízléses, nem villantgatós öltözködés, ha egy nő nem bújik csettintésre ágyba egy férfival, tud velük szemben nőiesen, nem pedig közönségesen viselkedni - a pasik számára nagyon megnyerő.

Humoros nő

A humor hihetetlenül fontos tulajdonság, főleg azon férfiak számára, akik saját magukat is jó humorúnak tartják. Nagy hiányossága lehet ugyanis a férfi és nő közt kialakuló kapcsolatnak, ha nem tudnak együtt nevetni. Ha egy nő szívesen viccelődik, szeret jókat nevetni, szórakoztató, az imponál a férfinak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Művelt nő

Az ész is nagyon vonzó tud lenni a férfiak számára, legalábbis, ha ők maguk nem érzik magukat túl kevéssé műveltnek a nőhöz képest. Az okos férfi azonban alapvetően okos nőre vágyik társként, ezért, ha egy nő sokoldalú, tanult és érdeklődő, nagyon vonzó a számára.

Nézz meg további 7 nőtípust, akiket a férfiak vonzónak találnak!

Ezt is szeretjük