Milyen a pasi keze?
Olyan szerető
Kíváncsi vagy, hogy kiszemelted vajon a szédítő vagy az odaadó szeretők táborát gazdagítja-e? Vedd szemügyre a kezét, és kiderítheted!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy a kézfogás hivatalos közegben árulkodik egy ember kiállásáról, úgy a keze formája és ápoltsága intimebb titkokat is leleplezhet. Ha furdal a kíváncsiság, hogy vajon a veled szemben ülő sármos pasi milyen szerető lehet, elég, ha alaposan szemügyre veszed ezt a testrészét.

Bár nem kőbe vésett, illetve kutatók által alátámasztott tény, hogy milyen egy romantikus, hűséges, netán kicsit önközpontú szerető keze, az egyes vonások alapján lehetnek bizonyos előzetes sejtéseid - később persze adhatsz egy esélyt, hogy mindezt megerősítse vagy éppen megcáfolja lovagod.

Rágott körmök

Amennyiben az egyenetlen körmök partnered kezén egyértelműen utalnak káros szokására, ne számíts végtelenül magabiztos szeretőre. A körömrágás ugyanis amellett, hogy nem szép szokás, önbizalomhiányról is árulkodik. Egyesek szerint az elfojtott aggályok is vezethetnek ahhoz, hogy valaki olló helyett a fogait vesse be a manikűrözés során, ez azonban nem szükségszerűen jelenti azt, hogy rossz szerető lenne az illető.

Gyengébb lábakon álló önérzete miatt az átlagnál több megerősítésre lehet szüksége a férfinak, ugyanakkor hasonló érzelmi háttérrel nemcsak szívesen veszi a bókokat és a kedves szavakat, de valószínűleg lelkesen viszonozza is azokat. Lehet, hogy nem kifejezetten vad típus az ágyban, de megfelelési vágya miatt annál inkább törekedni fog arra, hogy kielégítsen téged, és a puszta testiség helyett az érzelmek lesznek számára a legfontosabbak.

Ha azonban a körömrágás a kelleténél intenzívebb, és már messziről szembeszökőek a csúnya körmök, az olyan súlyos érzelmi problémákról árulkodhat, melyek megkeseríthetik a párkapcsolatot.

Hibátlan, ápolt kéz

Ha nyomát sem látod körömrágásnak és bőrtépkedésnek, az arra utal, hogy partnerednek nem sok gondja van az önbizalmával. Ha a fogai helyett láthatóan a manikűrkészletet veti be, netán még kézkrém illatát is sejteni véled a férfias tenyéren, nem egyszerű esettel állsz szemben.

Sok pasi túl nőiesnek tartja a krémeket ahhoz, hogy akár csak a kezére is kenjen belőlük, ellenben egyre többen akadnak, akik a tökéletes kiállás és külső érdekében nem vetik meg a hasonló kozmetikai termékeket. Amennyiben ezek a jelek rövid, makulátlanul tiszta körmökkel párosulnak, valószínűleg önközpontú szeretővel van dolgod, aki többnyire megpróbálja a saját kezébe venni az események irányítását. Tőle legfeljebb akkor számíthatsz virágra, ha ezt a nemes gesztust is saját férfiassága bizonyítékaként kezeli, hiszen a te gyengéd érzelmeid helyett a saját érdekeit helyezi előtérbe.

Nem boldogulsz a párkereséssel?

Kitartóan keresed a párod, azonban hosszú ideje nem találod az igazit? Ha úgy érzed, ismétlődő csalódásaid hátterében családi okok is állhatnak, nézd meg videónkat! Féderer Ágnes családállítás-szakértőnk elmondja, hogy a különleges módszer hogyan segíthet a párkeresésben.

A kéz alakja

A kéz ápoltsága mellett az alakját is érdemes szemügyre venned. A hosszú, szögletes tenyér rövidebb ujjakkal kalandvágyó szeretőre utal, aki nem csupán a világban, de a nők között is szívesen utazgat, míg az, akinek hasonlóan négyzetes a tenyere, de ujjai nyúlánkabbak, még a szerelmet is intellektuálisan közelíti meg.

Számára tehát egy mély beszélgetés nélkül nem igazi a forró éjszaka sem, nem úgy a hosszúkás tenyerű, nyúlánk ujjakkal rendelkező férfinak. Ő ugyanis szeret intenzív érzelmi életet élni, és a szerelemben, illetve a szexben elsősorban az ösztöneire hallgat - meg kell hagyni, többnyire sikeresen.

Hosszú gyűrűsujj

A gyűrűsujj hosszát is érdemes figyelembe venned, ha a keze alapján szeretnéd megítélni partnered. Akármilyen furcsán hangzik is, ez a legtudományosabb paraméter, ami a szexualitásról árulkodik, ugyanis egyes kutatások során azt figyelték meg, hogy a gyűrűsujj hossza összefügg a szervezetben termelődő tesztoszteron mennyiségével. Ezek alapján állítólag kifejezetten férfias, erőteljes szexuális vággyal rendelkező szeretőre lelhetsz abban a pasiban, akinek a gyűrűsujja még a mutatóujjánál is hosszabb.

Mellette tehát gyönyörökben valószínűleg sosem kell hiányt szenvedned, ugyanakkor nem árt az óvatosság. A két ujj hasonló aránya ugyanis állítólag nem takar kimondottan hűséges jellemet, előfordulhat tehát, hogy partnered nemcsak az ágyban szerepel remekül, de nőcsábászként is meglehetősen jó teljesítményt nyújt.

Egyetlen ujj miatt persze kár lenne megtagadnod a bizalmat attól a férfitól, aki egyébként minden jel szerint hűséges típus, és a saját bevallása szerint is elítéli a csalfaságot.

Ezt is szeretjük