Milyen a pasi orra?
Árulkodik szexualitásáról
Gyakran mondják, hogy a férfi orra alapján következtetni lehet intim méretére. A teljesítményéről is tájékozódhatsz, ha megfigyeled!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az orr és a pénisz közötti összefüggés elmélete egészen az ókorig nyúlik vissza, de születtek feltételezések a velencei karneváli maszkok méretes orr-részének péniszhelyettesítő mivoltáról is. A mítosz ennél tudományosabb megalapozottsággal azonban nem rendelkezik, bár ha rápillantasz a híresen nőcsábász Casanovát profilból ábrázoló képekre, az ő esetében is szembetűnő lehet a karakteres orrforma.

Így ha az első közös éjszaka előtt szeretnél intim információkhoz jutni a pasi szexualitását illetően, nem feltétlenül jársz tévúton, amikor az orrát veszed szemügyre. Mi is eljátszottunk a gondolattal, vajon miről árulkodhat a pasik szaglószerve, de természetesen jobb, ha nem egyetlen jel alapján döntöd el, hogy adsz-e esélyt valakinek, vagy sem.

Gyermeki, fitos orr

A pasid homorú orrnyerge kedvességről és szolgálatkészségről árulkodhat. Ha pedig kifejezetten nagy figyelemmel övez téged az első randevúk során, melynek köszönhetően szinte hercegnőnek érzed magad, akkor biztos lehetsz abban, hogy a kapcsolat további részében sem hanyagol majd el.

Mire számíthatsz az ágyban?

A fitos, inkább nőiesen finom, semmint férfias orrú pasi mellett az ágyban is a te igényeid és orgazmusod állnak az első helyen. Ennél a típusnál nem kell attól tartanod, hogy esetleg a korai élvezete miatt számodra is véget ér a játék, hiszen valószínű, hogy előbb téged akar majd a csúcsra juttatni. Ha pedig ehhez valamilyen oknál fogva az átlagosnál több időre lenne szükséged, akkor az ügy érdekében végtelen türelemmel, odaadással és töretlen lelkesedéssel fog tevékenykedni. A szerény orral megáldott férfi jellemétől azonban távol áll, hogy merészebb újdonságokat akarjon az együttléteikbe csempészni, hiszen a kedvessége túl óvatos magatartásba csaphat át. Ezért, ha kísérletezésre vágysz, neked kell kezdeményezned.

Karakteres, nagy orr

Ha partnered arcának szembetűnő részét elfoglalja az orra, te pedig a szenvedélyesebb típust kedveled az ágyban, akkor jó választás lehet. Hiszen a karakteres orr határozott jellemre utal, nem hiába szimbolizálta a méretes szaglószerv az uralkodói erényeket a nemesi időkben. A hasonló testi adottságokkal megáldott férfi emellett magabiztos fellépésével szinte bárkit képes levenni a lábáról.

Mire számíthatsz az ágyban?

Nagy orrú partnered határozottsága a szexben is megnyilvánulhat. Ne lepődj meg tehát, ha a közös programból hazatérve már a liftben szenvedélyes csókokkal támad le, és játékos matatással próbálja életre kelteni erogén zónáidat. Ne aggódj, a magabiztossága nem társul akaratossággal, ám azt hajlamos lehet csalódottan tudomásul venni, ha egy nehéz nap végén az ágytorna helyett az édes álmokat választod.

Akit az anyatermészet tekintélyes szaglószervvel áldott meg, talán kifinomult érzékei miatt is szereti nagykanállal habzsolni az élvezeteket, és újabb játékokat, izgalmakat felfedezni, de mindezt csakis veled együtt. Így nem kell félned, vágyai kielégítése érdekében a libidója nem fogja más ágyakba vezetni partneredet.

Horgas orr

Ő azt a típust képviseli, akire átvitt értelemben is használható a lógatja az orrát kifejezés. Jellemzően kétkedő típus, akinél csakis a tettek bizonyíthatják a szavak igazságát. Nehéz megtéveszteni, és a találkozók során is megnyilvánul a bizalmatlansága, így sok idő és munka kell ahhoz, hogy a szívébe lopd magad.

Mire számíthatsz az ágyban?

Akinek az orrnyerge kicsit hajlott, netán a vége lefelé görbül, az a szexben a konzervatív típust képviseli. Erős kételyekkel viseltetik az újabban felfedezett izgalmi pontokkal és örömfakasztó módszerekkel szemben, mint amilyen a G-pont és a különféle játékszerek. Nem kell azonban önzőségétől tartanod: nemcsak könnyen kiismeri a gyönyört, de az a típus, aki minden erejével meg is próbálja kielégíteni a nőket.

Bár a hagyományos érintések és szextechnikák terepén könnyen ráérez a legérzékibbekre, ha újításokra vágysz, esetében a kulcsszó a fokozatosság. Csak lépésről lépésre bizonyíthatod be neki, hogy az innováció élvezetes is lehet, de nem reménytelen eset.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi vezetes
  • szex
  • párkeresés

Hogyan vezet a pasi?

Ezt is szeretjük