Hány napot vár a férfi, hogy felhívjon? Annyira gondolja komolyan
Hol vannak a várakozás határai? Van ideális időkeret? Nézd meg, mire számíthatsz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Valószínűleg veled is megesett már, hogy az első randi után fellelkesülve vártad a férfi hívását, majd a napok teltével egyre kevésbé hittél abban, hogy hozzád hasonlóan érez.

A helyzet valójában igencsak egyszerű. Minél később hív a férfi, annál kevésbé vagy fontos neki.

Ez alól alaposan indokolt esetben akadhatnak kivételek, és van, aki - egyfajta biztonsági szabályt követve - egy héten belül nem emeli fel a kagylót. Neked mégis érdemes szem előtt tartanod, hogy aki akar tőled valamit, az a bűvös háromnapos határt valószínűleg nem fogja átlépni.

Idő és taktika?

Ha minden gördülékenyen ment az első randin, és úgy éreztétek, egy hullámhosszon vagytok, nemigen lesz időd azon aggódni, hogy mikor hív a férfi, hiszen valószínűleg hamarosan jelentkezik. Ha várni kell, az általában nem ígér sok jót, de azért vannak taktikusok is.

Van, aki úgy logikázza ki a következő hívás időpontját, hogy túl hamar sem akar csörögni, mert akkor akaszkodónak tűnhet, de túl későn sem, nehogy valóban megbántson. Erre találta ki a közmegegyezés háromnapos szabályt, ami pont arra elég, hogy vágyakozz a férfi után egy kicsit, és értékesebbé váljon a szemedben.

Mit jelent?

Ha igazán türelmes vagy, akkor egy hetet várhatsz rá, de ez a legutolsó határ, ami belefér. Ha egy teljes hétig nem hívj, jobb, ha lemondasz róla. Ha utána esetleg rád csörög, valószínűsítheted, hogy azt csak egy könnyűcske kaland reményében teszi.

Ha valóban fellelkesítetted a fickót, és úgy sejti, te is hasonlóan érzel, valószínűleg egy, de legkésőbb két napon belül felhív. Ha már az első búcsúzásnál bejelenti, hogy mikor hív legközelebb, és úgy is tesz, biztosra veheted, hogy valóban komolyan vesz. Mérsékelt érdeklődésről árulkodik, ha három-öt nap elteltével telefonál, de még ekkor sem reménytelen a helyzet.

Olykor árnyalhatja a képet az is, hogy a hét melyik részében találkoztatok, de tartsd észben, hogy általában egy férfi előtt, aki akar tőled valamit, nincs akadály, főleg, mert tart attól, hogy ha késlekedik, elveszíti az érdeklődésed. 

Te mennyit várnál a hívásra?

Ezt is szeretjük