Megcsalt a párod? 3 jel, amiből rájöhetsz az igazságra

Amennyiben elég szemfüles vagy, könnyedén észreveheted, ha a párod kifelé kacsingat a kapcsolatból.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hűtlenségnek számos jele van. A szórakozásban vagy az öltözködésben jelentkező ízlésváltás, a titkos telefonok, SMS-ek mindenkiben gyanút keltenek.

Ám van egy elhanyagolt területe a kutatásnak, méghozzá az, hogy mitől fog gyanút egy boldog nő, mikor látszólag továbbra is minden rendben van. Ismerd meg a tipikus előjeleket, és hallgass a megérzéseidre!

A híres női megérzés

Az elhanyagolt, ám nagyon is izgalmas kutatási terület a szubliminális, vagyis küszöb alatti ingerlés és észlelés. Kell, hogy legyen a női agyban egyfajta hűtlenségdetektor, amely csalfaságra való szimatot jelenti. Nevezhetjük ezt akár a híres női megérzésnek is.

A hűségdetektor egyfajta halászó, vadászó, gyűjtögető életmódot folytat az agyadban. Mindent eltárol, míg egyszer csak tudatosul benned a megérzés, hogy a párod életében már nem te vagy az egyedüli nő.

Azonban nem szabad magad túlságosan korán elárulnod, ugyanis egy jó beszélőkével rendelkező ember könnyen kimagyarázza magát, és onnantól kezdve még óvatosabb lesz. Inkább csak tartsd nyitva a szemed, mert a férfi csak akkor van igazán veszélyben, ha mit sem sejt a benned ébredt gyanúról.

Kimaradozás

Minden párkapcsolatban kialakul egy rendszer, amely szerint a mindennapok zajlanak. Ez azt jelenti, hogy tudod, mennyi szabadságra van szüksége a kedvesednek, hogy mennyi az az idő, amelyet általában munkával, a barátaival vagy veled tölt. Amikor ez a rendszer kizökken a megszokott kerékvágásból - vagyis a párod állítása szerint sokáig dolgozik, vagy egyre több éjszakát mulat át a barátaival - jobb, ha elkezdesz gyanakodni, miszerint egy másik fél is felbukkant a kapcsolatotokban.

15 jel, hogy a pasi megcsal

Nézegess képeket!

Elolvasom

Persze, előfordulhat, hogy valóban megszaporodnak a párod munkahelyi teendői, sőt, az is megeshet, hogy több szabadságra vágyik, mint eddig, ezért többet jár el a haverokkal sörözni. De ha a hűtlenségdetektorod azt jelzi, valami nincs rendben, akkor nem árt, ha a biztonság kedvéért tényleg nyitva tartod a szemed.

Titkos telefonok és SMS-ek

A harmonikus párkapcsolatban a felek ismerik egymást, mint a tenyerüket, nem hallgatnak el egymás elől semmit. Tehát gyanakodhatsz, ha azt veszed észre, hogy a párod időnként nem veszi fel előtted a telefonját, illetve, ha fel is veszi, akkor félrevonul társalogni. Sőt, abban az esetben sem árt a körmére nézned, ha ezek a bizonyos hívások elég szokatlan időben - például éjszaka - érkeznek. Ugyanez vonatkozik az SMS-re is.

Vannak persze olyan kivételes esetek, amikor a párod azért titkolózik előtted, mert valami óriási meglepetésre készül. Ám ha úgy veszed észre, hogy nemcsak a titkos telefonok sűrűsödtek meg, de a másik ember természete is megváltozott, közömbös lett, akkor sajnos előfordulhat, hogy valaki másnak is csapja a szelet.

Csapodár férfiak

Ahogyan a mondás is tartja, a vér nem válik vízzé. Kánya Kata elárulja, hogy megbízhatsz-e csalfa párodban.

Egy egészen új személyiség

A legmeggyőzőbb bizonyíték arra, hogy a partnerednek van valakije, a teljes átalakulás. Ne hidd azt, hogy csak a nők akarnak a pasiknak tetszeni. Az ellenkező nem tagjai is ugyanolyan hiúak - szeretnek imponálni. Ezért az új öltözködési stílus, az új frizura vagy éppen a hirtelen támadt sportolási kedv is gyanakvásra adhat okot.

De nemcsak a külső változásokat, hanem a férfi személyiségének bizonyos fokú átalakulását is jelezheti a hűtlenségdetektorod. Ha párod már nem érdeklődik irántad, ha hozzád sem szól, amikor hazaérsz, mert éppen televíziót néz, netán például úgy viselkedik, hogy az ellentmond az általad megismert személyiségének, akkor előfordulhat, hogy az a bizonyos harmadik felbukkant az életetekben.

Cikkünk Szendi Gábor A nő felemelkedése és tündöklése című könyv alapján készült, mely a Jaffa Kiadó gondozásában jelent meg.

Ezt is szeretjük