18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A biztos orgazmus titka (+18!)
Tanulj meg maszturbálni!
Egyszeres, többszörös, multi, hüvelyi, csikló. Gyakorlatozz velünk, és sikerülni fog!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Biztosan sokszor hallottál már te is arról, hogy a nők nehezebben jutnak el az orgazmusig, mint a férfiak. Ha csak hallottál róla, szerencsés vagy. Ha tapasztaltad is, olvass tovább! Vannak olyan nők, akik hosszú évek alatt sem tudják megtanulni, hogyan éljék át a gyönyört.

Fontos tudnod - ha te is ezzel a problémával küzdesz -, hogy ez nem azért van, mert frigid vagy, netán fizikailag lennél képtelen az orgazmusra. Sokkal inkább lelki eredetű a gyönyör hiánya. Például nem akarsz önző lenni pároddal szemben, vagy épp nem mered felvállalni, hogy bizony neked több időre van szükséged, hogy feloldódj az együttlétben.

Más okai is lehetnek, hogy nem, vagy csak nehezen jutsz el az orgazmusig: például gyermekkorból hátramaradt szorongások, vagy épp a saját testeddel való elégedetlenséged.

Bármi is az oka annak, hogy nehezen vagy egyáltalán nem jutsz el az orgazmusig, elengedhetetlen, hogy megismerd saját testedet, ami nem egyszerű feladat. Vesd le a prűdség ronda köntösét, merülj el az önfelfedezés óceánjába, és ne sajnáld magadtól az időt.

Első lépés: lazulj el

A G-pontról, mint az örömszerzés egyik legfontosabb alapbástyájáról sokat olvashatsz és hallhatsz, ám megismerése kevés nőnek adatott meg. Éppen ezért legyen az első lépés, hogy megkeresed a G-pontod! Mivel csiklód megtaláltad legkésőbb kétéves korodra, ezért kezdd a második emeleten az önfelfedezést, azaz találd meg a G-pontod. Az első és legfontosabb dolog, hogy a második emeletre nem tudsz eljutni anélkül, hogy használnád az első emeleten és a földszinten felfedezetteket.

Ha megfogadod tanácsainkat, és felfedező útra indulsz, válassz magadnak olyan környezetet, ahol valóban el tudsz lazulni, és senki nem zavarhat meg. Vedd elő a fantáziád, és használd a kezeidet, dobd el a szégyenlősséged, hisz senki nem lát, és amit teszel, azt magadért teszed.

A maszturbálást fürdőkádban vagy vízben végezd, hisz ez megkönnyíti a helyzetedet minden szempontból. Pszichésen is könnyebben tudsz áttérni a saját izgatásodra fürdővízben, hisz amikor mosakszol, kénytelen vagy körbekenni magad tusfürdővel, így aztán az önmagad kényeztetésére való átugrás ebben a szituációban már halvány vonalkának számít.

Második lépés: számolj le a gátlásokkal

Amennyiben a helyszín megfelelő, és az agyadat is sikerült átállítani arra, hogy most önfelfedezést tartasz, akkor kezd az alapoknál. Azaz simogasd magad, barátkozz a testeddel, és szó szerint fedezd fel azt. Nem könnyű feladat senkinek, főleg nem annak, akinek komoly problémái vannak önmagával. Lehet, hogy csak többszöri nekifutásra jutsz túl az alapokon, a lényeg, hogy ne add fel! Miután a simogatásos módszerrel alaposan megismerted önmagad, kezdd el simogatni a csiklód, ami teljesen egyértelműen kellemes érzéssel tölt majd el. Ne szégyelld magad, hiszen másképp nem ismerheted meg saját testedet.

Harmadik lépés: a csikló izgatása

Simogasd, enyhén nyomkodd, alaposan tapintsd körbe csiklód. Ez az izgatás legegyszerűbb formája, és nem árt, ha te magad tapasztalod meg, hogy a legjobb neked. Ne kapkodj, és főleg ne érezd kínosan magad, hiszen semmi rossz nincs abban, hogy megismered önmagad, még ha betegesnek is érzed a helyzetet. Ha eljutottál addig tested kényeztetésében, hogy vaginád elkezdett váladékot termelni, készen állsz arra, hogy szó szerint felfedezd önmagad.

Negyedik lépés: a G-pont felfedezése

Elérkezett az idő, amikor az ujjaddal felnyúlhatsz hüvelyedbe, és kitapinthatod azt a pontot a hasfalad felé, aminek a megnyomásával először erőteljes vizelési ingert érzel majd. Ne ijedj meg, mert valójában nem fogsz bepisilni, de a G-pont mechanizmusa sajnos ilyen megtévesztésekkel működik. Érezni fogod, hogy ez a babszem nagyságú kitüremkedés a hüvely többi részéhez képest sokkal puhább és érzékenyebb. Ha többszöri nekifutásra is megtaláltad a G-pontodat, akkor áttérhetsz a kettős izgatásra.

Ötödik lépés: a csikló és a G-pont izgatása

A következő gyakorlatot akkor javasoljuk, ha valóban képes vagy teljesen levetkőzni gátlásaidat. Ha ellenérzésed van, akkor tartogasd későbbre a gyakorlást. A G-pont izgatásával és csiklód egyidejű dörzsölésével mély, hosszan tartó orgazmust érhetsz el. Mivel nehézkes a kettő egyidejű izgatása, ezért érdemes szexuális segédeszközt segítségül hívnod, melyet a G-pontod megtalálása után már könnyebben úgy irányíthatsz, hogy közben a csiklódat is izgathatod. Ha ellenérzésed lenne a segédeszköz használatával, akkor ne erőltesd a dolgot.

A végeredmény

Nem biztos, hogy egy-két alkalom elég a sikerhez. Ne feledd el, hogy ez nem versenyfutás, ráadásul meg kell tanulnod testedet hozzászoktatni egy más, új érzéshez, esetleg a régi beidegződéseket is le kell vetkőznöd.

Partnereddel pedig ráérsz akkor megosztani örömödet, ha már teljes egészében elsajátítottad a számodra legmegfelelőbb technikát, és képes leszel G-pontodhoz irányítani őt.

Ha úgy érzed, mélyebben fekszenek az okok, és nem sikerült feloldani gátlásaidat, akkor keress fel egy szakembert, aki segíthet! Kérdezd szakértőnket, Merczel Kisferenc Boglárka kineziológust!

Ezt is szeretjük